Annons

Bröstförstoring med eget fett

En kombination av fettsugning och fetttransplantation. Fettet skördas från en lämplig fettdepå med BodyJet,som är den fettsugningsmetod som är mest skonsam mot det skördade fettet, som därefter renas och injiceras med sprutor i tunna kanaler i den befintliga bröstvävnaden, där det ska läka fast. Resultatet blir helt kroppsegna bröst och ärren på brösten blir minimala, ofta inte märkbara.

Bild för Nyfiken91
Nyfiken91Detta blir det första jag skriver här på forumet! Tog mod till mig nu, plus att det skulle kännas bra att bolla med några som vet vad det handlar om! : ) Velat ha större bröst i elva år. I år är det dags!

Var på konsultation hos Art Clinic Sthlm i onsdags 14/4. Fick en väldigt bra känsla av kirurgen! Fick prova implantat i sport-bh 200 och 300, han hade inget 250. Men runt 200 är det jag tycker känns mest najs! Får jag ett resultat med fett som ligger däromkring så skulle jag vara glad.
Är inte så sugen på att göra med implantat pga bii.Bild för AnnaMariaL
AnnaMariaLVarit på Mommy makeover-konsultation hos två erfarna och erkänt skickliga kirurger. De rekommenderar olika saker. Har en tredje konsultation inbokad hos erkänt duktig kirurg på stor klinik.

Läkare A sa att bröstlyft med eget fett är bäst då jag har stretchmarks. Implantat kan hänga ut brösten mera. Fett kan injiceras för att fylla utöver poolen. Ca 70% överlever. Man separerar och filtrerar för att få hög överlevnad av fettceller.Bild för AnnaMariaL
AnnaMariaLVarit på Mommy makeover-konsultation hos två erfarna och erkänt skickliga kirurger. De rekommenderar olika saker. Grymt störigt. Har en tredje inbokad hos erkänt duktig kirurg på stor klinik.

Läkare A sa att bröstlyft med eget fett är bäst då jag har stretchmarks. Implantat kan hänga ut brösten mera. Fett kan injiceras för att fylla utöver poolen. Ca 70% överlever. Man separerar och filtrerar för att få hög överlevnad av fettceller.Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring med eget fett, Bröstlyft - Ankarlyft mar 2021 - Plastikkirurgi Hässleholm - Stoby Hässleholm Tor Svensjö - Loppan_85

2021-03-02

Opererade mig för att mina bröst var väldigt ojämna I storlek och det ena hängde ner mer än det andra. Eftersom jag inte ville ha så stora bröst så var fetttransplantation det enda alternativet tyckte jag.
Jag fick skjuts av två vänner till hässleholm, kom fram 0715 och få var det bara att byta om till opkläder (engångstrosa och en sån sjukhusskjorta) qsen kollade vi igenom vilka bh jag hade med mig om någon skulle vara lämplig att ha efter op.

Mer information: 

Var på konsultation efter som mina bröst är små och väldigt ojämna i storlek och form. Kändes tryggt med Svenska som läkare och han förklarade på bra sätt hur vi skulle kunna åtgärda min assymetri. Vi pratade om lyft av ena bröstet samt implantat eller fetttransplantation. Eftersom jag inte kände att jag nödvändigtvis måste ha större bröst utan att jag ville göra mitt högra bröst till samma volym som mitt vänstra så kom vi fram till att fett var bästa lösningen även om resultatet är svårare att förutspå. Men eftersom vi ändå gör ett lyft på vänster bröst så kommer resultatet ändå bli bättre än innan även om det är en liten mängd fett som överlever i det högra bröstet.

Så nu är jag inbokad på operation i mars och då blir det lyft av vänster bröst (ingen volymminskning alltså) och sedan fettsugning änglavingar (för att skapa kontrast mot brösten) samt fettsugning av höft (käflekshandtag) för att skrapa ihop den mängd som behövs. Planen är att spruta in 100-150ml i mitt högra bröst.

Operationen beräknas ta ca 3h och genomförs under narkos.

Kändes väldigt bra i dialogen med läkaren då han verkligen kunde ha ett bra resonemang till hur vi skulle åtgärda assymetrin men också kändes det som att han förstod mig när jag menade att jag egentligen inte själv kände att jag var i behov av fettsugning. Jag är egentligen rätt nöjd med min nakna kropp men har tröttnat att inte kunna vara snygg i mina kläder eftersom tuttarna är så ojämna. Spännande och ska bli kul att få ett par snygga bröst

Priset för kalaset blir 75000kr så jag väntar nog ett tag med att byta bil istället😃


Annons
Annons
Annons