Annons

Bröstförstoring med eget fett

En kombination av fettsugning och fetttransplantation. Fettet skördas från en lämplig fettdepå med BodyJet,som är den fettsugningsmetod som är mest skonsam mot det skördade fettet, som därefter renas och injiceras med sprutor i tunna kanaler i den befintliga bröstvävnaden, där det ska läka fast. Resultatet blir helt kroppsegna bröst och ärren på brösten blir minimala, ofta inte märkbara.

Mer information: 

5 dagar sedan operation på Art Clinic. Väldigt nöjd så här långt. Både med bemötandet före och under operation.
Väldigt fina bröst nu, hoppas att de inte förlorar för mycket volym. Spännande väntan.
Ser inte så stor skillnad på kroppen, ingen direkt svullnad eller blåmärken. Inte behövt ta mer smärtstillande än alvedon. Lite obehagliga gördelbyxor och lite ont i ryggen av att ligga stelt i en position.

Orsaken till att jag valde fettransplantation är att jag vill främst ha ett naturligt resultat, inte bekväm med främmande material i kroppen. Efter två barn och tappat en del i vikt var brösten lite tomma, men det fanns fortfarande en del fettvävnad så bra förutsättningar för nytt fett att fastna.
Behöver ingen sjukskrivning alls.


Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring med eget fett Art Clinic - Uppsala - - Bröstförstoring med eget fett, - Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi) - Feb 2022

Pris på behandling
Pris: 
75000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-02-01
Beskrivning: 

Avtal Lipödem enligt gällande prislista. Förflyttning till bröst ingick utan extra kostnad.
Utan krav på kosmetik från min sida, tydlig. Kirurg fria händer utan någon form av 3D-visualisering (vilket är omöjligt med min kropp). Operation 100% p g a rörlighet och hälsa.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring med eget fett Art Clinic - Uppsala - - Bröstförstoring med eget fett, - Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi) - Aug 2021

Pris på behandling
Pris: 
75000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2021-08-17
Beskrivning: 

Avtal Lipödem med fast pris. Fettransplantation bröst ingick så egentligen 42% rabatt på hela.
Inga krav på kosmetik. Fria händer för kirurg då operation är 100% fysik rörlighet och hälsa.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)


Nu opererad på Art Clinic i Göteborg, bröstförstoring med eget fett, Per Windh som kirurg. Allt gick jättebra, du hittar min berättelse under ”Operationsberättelser” samt före-efter bilder i silvergalleriet. Nu bara vänta på hur mkt jag får behålla… just nu känns brösten enorma! Hjälp. Så en del får gärna försvinna hihi. Fråga om det är något du undrar, så ska jag försöka svara efter bästa förmåga.Bröstförstoring med eget fett Feb 2022 - Art Clinic - Göteborg Per Windh - Penny79

2022-02-15

Jag hade fått operationstid på morgonen så skulle infinna mig på kliniken redan 06.45. Väl där blev jag inskriven och tog sedan hissen upp till sjätte våningen. Fick strumpor, nattlinne, morgonrock och blå ”tossor” samt ett skåp med nyckel, i vilken jag låste in mina kläder och väska. Mobilen fick jag ta med mig. Sedan fick jag lägga mig inne på ett förberedelserum. Sköterska kom förbi och ställde en radda frågor, satte nål för ingång i armvecket och så fick jag ta ett gäng med piller och hälsade och pratade med narkosteamet. Sen kom kirurgen P Windh och sa hej.

Mer information: 

Har äntligen fettsugit mage/rygg och kärlekshandtagen! Och fyllt brösten med 250 g st! Ska bli superspännande att se resultatet!


Lovina's picture
LovinaHej,

Har länge velat operera brösten pga att mina är väldigt små (liten a-kupa) och jag helt enkelt inte trivs med dem. Har väl bestämt mig för att inte göra något förrän jag är klar med barn och amning, så är väl 3-5 år bort från en operation.

Men jag har nu börjat läsa på mer om olika slags operationer och för och nackdelar med dessa, är fortfarande i startgroparna så full koll har jag inte..
Har kikat både på implantat och att göra med eget fett.Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring med eget fett, Bröstlyft - Ankarlyft nov 2021 - Akademikliniken - Stockholm Maximilian Otte - Skånskan

2021-11-17

Då var det äntligen den 17e november och min tur. Sov inte många timmar den natten och jag var både förväntansfull och orolig när klockan ringde och det var dags att tvätta av sig en sista gång med Descutan-tvålen i duschen.

Mer information: 

Kände mig ganska nervös inför konsultationen. Efter 2 graviditeter där magmusklerna blivit mycket uttänjda ser jag nu konstant gravid ut. Tyvärr blivit illa behandlad av läkare tidigare som gjort att jag mått jättedåligt efter undersökning och visste därför inte hur detta skulle gå. Blev så bra bemött av Maximilian som på ett respektfullt sätt diskuterade mina önskemål och verkligen förstod vad jag ville. Han var verkligen både proffsig och varm i sitt sätt samtidigt! Kan verkligen rekommendera konsultation hos honom. Ledde till att operation bokades


Annons
Annons
Annons