Annons

Fettsugning (kirurgi)


Hej! Gjorde fettsugnibg av mage, höfter, midja och insida lår i torsdags på citadellkliniken. Idag känns det som att jag är mest svullen över svanken och höfter, gör ont att ligga ner, är det någon som vet om det är ok att ligga på sidan ? Och hur länge sitter värsta svullnaden ?Bild för mahldita_07
mahldita_07


Övriga taggar: 


Hej på er alla!
Jag skulle vilja bara fråga lite om vad som gäller angående träning speciellt löpning.
Operationen ägde rum i början av mars. Då undrar jag om det är ok att vara med på blodomsloppet som ska va i maj. Jag gjorde bröstförstoring/lyft, vårtgårdslyft och fettsugning av mage. Blir det för tidigt att belasta bröstet?
Ha en fin söndag!Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring feb 2019 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Rickard Lewin - lixma

2019-02-08

Kl 06.45 Var så nervös när jag tog hissen upp till våning 6 som var för op. Tänkte för mig själv, shit nu är det dags äntligen min tur. Möts av en trevlig receptionist som visar mig vart jag ska vänta. Hinner sitta ner ca 5min innan dom visar mig vart jag ska byta om och ta på mig dom snygga opkläderna. Ställer mig inne i ombytningsbåset och gör en liten kort snapfilm till mina 3 bästa vänner som vet om att jag ska opereras. Går på toa och kissar å sedan får jag ligga i ett dubbeltum å vänta på sköterskan som ska sätta nål i armen och ge mig lungnade tabletter.

Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring Art Clinic Göteborg - Mölndal - - Bröstförstoring, - Fettsugning (kirurgi) - feb 2019

Pris på behandling
Pris: 
94900 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-02-08
Beskrivning: 

Mentor droppformade 420cc och 495cc
Fettsugning lovehandels, rygg, mage under navel och insida lår.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)

Bukplastik - full - stor, Fettsugning (kirurgi), Bröstlyft feb 2019 - Reformkliniken - Malmö * - Frallan26

2019-02-06

Som jag har längtat efter denna operation!! Bröstlyft/förminskning (asymmetri) och Stor bukplastik med sydda muskler och fettsugning! Första intrycket av Tuve var verkligen fantastiskt! Han är verkligen ett proffs, en konstnär! På konsultationen kände jag mig helt avslappnad trots att jag vantrivdes i min kropp. Låter skumt men det kändes som att jag var en klump lera redo att drejas och skulpteras! Han berättade sakligt men ändå avslappnat vad han själv tyckte och jag bara nickade och höll med!

Mer information: 

Fettsugning underarmarna och bakåt ryggen och transpantation av detta i övre delen av bröstet i samband med lyft.


Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!