Annons

Fettsugning (kirurgi)

Bild för Nady4
Nady4Jag har bestämt mig för att bli av med mitt genetiska fett under haka/käklinjer. Har som 2 små ”kuddar” längs med käklinjerna.

Så jag undrar när man fettsuger hals/under haka kan man fettsuga käklinjerna också?

Funderat länge på att göra en bichectomi/fat pad removal också för att inte se så plufsig ut, vill ha mer konturer!

Men nu funderar jag på om man kan fettsuga nedre delen av kinderna samtidigt som man fettsuger hakan? Alltså inte kinderna utan under.

Någon som har erfarenhet? :) vart är dom duktigast?Bild för Frökenherman
FrökenhermanHej!

För ca 2 veckor gjorde jag en fettsugning av kärlekshandtagen och lite på magen. Jag gjorde samtidigt en fettransplantation till brösten.

Jag kan känna små fettknölar på sidorna och strax ovanför naveln. Jag vet att det inte gått så lång tid än, men är nyfiken om något har upplevt att LPG massage hjälpt mot fettknölar som uppkommit efter en fettsugning?Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring med eget fett okt 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - Sliver

2018-10-23

Det här var min andra operation, två år tidigare gjorde jag min första som också var fettsugning + fettransplantation. Den första operationen gjordes i lokalbedövning, men den här andra gången skulle det bli fler områden som skulle beröras, och därför skulle det inte fungera med lokalbedövning utan jag skulle sövas. Vi hade också beslutat att jag skulle sova kvar en natt.


Hej!

Jag funderar på att fettsuga mig och i sådana fall med tekniken body tite. Jag är smal, dock med allt hull runt rumpa, lår och höfter. Jag vill bli av med ridbyxlår samt insida lår och strama upp huden på insida lår eftersom den blivit något slapp (har bristningar där). Jag tränar mycket (styrketräning och kondition 5 dagar i veckan) och äter en balanserad kost, men inget försvinner på dessa ställen. Däremot minskar min redan så smala överkropp det första det gör när jag går ner i vikt. Nu till mina frågor:
Finns det någon här som utfört detta samtidigt??
Jag ska korra. ena fickan och passar då på att göra en BBL .

Först var tanken att jag bara skulle göra fettsugning av kärlekshandtagen.
Men det slutade med att jag bestämde att transplantera fettet till rumpan.
Det enda som egentligen fått mig att tveka är återhämtningen.
Kommer ju varken kunna ligga helt på mage, eller rygg....

Någon som har några bra tips och trix?Mer information: 

Full bukplastik med sydda magmuskler och fettsugning mage, flanker & venusberg. Otroligt nöjd med val av både plastikkirurg och klinik.


Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft, Lårplastik Specialistkliniken Umeå - Umeå - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft, - - Lårplastik, - Fettsugning (kirurgi) - dec 2019

Pris på behandling
Pris: 
99000 kr
Finansiering: 
Medical Finance
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-12-19
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Bild för Vädur63
Vädur63När kunde ni börja med massage av mage, rygg och midja efter fettsugning utan att det gjorde ont? Vilken typ av massage hade ni? Gjorde ni själv eller bokade ni LPG behandling? Hur länge höll ni på? Hur länge var ni bortdomnad? Berätta hur ni kände efter operationen.
Vill veta hur andra upplevt tiden efter.Annons
Annons
Annons