Annons

Fettsugning (kirurgi)

Bild för Josef1ne
Josef1neJag har bestämt mig för att fettsuga låren, främst insida lår & kanske även baksida. Ingen träning eller diet har bitit på mina insida lår & jag är så trött på att alla mina jeans går sönder där pga. friktionen när jag går. Så jag undrar vad ni kan rekommendera för kliniker & kirurger runt Göteborgsområdet? Jag har bara 2 jag skrivit upp efter min research här i alla tidigare trådar & jag skulle vilja ha fler valmöjligheter, gå på fler konsultationer. Även tacksam för pris hos dessa kliniker!
Jag ska göra en stor bukplastik i sommar, och ev fettsuga mage samtidigt. Har en tid hos Helena Sveinsdottir på Citadellkliniken i Landskrona, men jag har också varit på konsultation hos Katia Gomes på Art Clinic i Jönköping. Jag är osäker på vem jag ska välja..

Jag vill så gärna höra om någon har erfarenhet av Katia, bra eller dåliga! Jag tyckte om henne som person direkt, hon var väldigt varm, lugn och förstående. Informerade bra och verkade absolut duktig och erfaren, men jag hittar inte minsta omdöme om henne nånstans! Undrar varför?
Jag ska göra en stor bukplastik i sommar, och ev fettsuga magen samtidigt. Helena Sveinsdottir på Citadellkliniken i Landskrona ska göra den. Jag vill så gärna höra om någon har erfarenhet av henne, bra eller dåliga!

Har varit på konsultation. Kände ingen direkt kemi, hon pratade väldigt fort och väldigt intensivt, minns knappt hälften.. Dock verkade hon väldigt duktig och erfaren, och var ärlig vad gäller förväntningar.

Har du erfarenheter av Helena så dela gärna med dig här, tack!
Hej! Gjorde fettsugnibg av mage, höfter, midja och insida lår i torsdags på citadellkliniken. Idag känns det som att jag är mest svullen över svanken och höfter, gör ont att ligga ner, är det någon som vet om det är ok att ligga på sidan ? Och hur länge sitter värsta svullnaden ?Bild för mahldita_07
mahldita_07


Övriga taggar: 


Hej på er alla!
Jag skulle vilja bara fråga lite om vad som gäller angående träning speciellt löpning.
Operationen ägde rum i början av mars. Då undrar jag om det är ok att vara med på blodomsloppet som ska va i maj. Jag gjorde bröstförstoring/lyft, vårtgårdslyft och fettsugning av mage. Blir det för tidigt att belasta bröstet?
Ha en fin söndag!Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!