Annons

Fettreducering Bukplastik Fettsugning


Jag har funderat ett tag nu på att göra en fettsugning av mage, midja och rygg. Har tidigare gjort en bröstförstoring på Citadellkliniken i Landskrona och är nöjd med den.
Men hur är de på fettsugning?
Ni som gjort en fettsugning där får gärna svara på mina frågor om nu vill.
Vem av kirurgerna ska man gå till?
Vad har det kostat för er som varit där?
Är ni nöjda?Bild för cremse
cremseJag kan inte bli klok på om man bör eller inte bör göra något aktivt om man kan känna lite hårdheter / knölar / bulor vid områden där man fettsugit. Hör gärna om andras erfarenheter och råd. Har själv opererat mig för 5 veckor och inte gjort något / masserat hittills men känner att det finns ett par områden där det kanske verkar lite hårt nere under huden så att säga, typ lite knöligt kanske. Bör jag göra något / massera där? Eller skall man låta bli? Vad är riktlinjer för detta?
Hej!
Jag är helt ny här men tänker att det här är rätt ställe att få svar på :-)
Jag har varit på konsultation på Proforma I Stockholm hos Daniel Saipour, Art Clinic i Uppsala hos Anders Liss och på Nordiska kliniken Patrik Höijer. Proforma valde jag bort, men kan nu inte välja mellan de två andra. Finns det någon som kan ge lite input om dessa två kliniker? De är rätt samspelta förutom storlek på brösten. Den ena säger 330 cc den andra 600 cc för att jag har så bred bröstkorg.Bild för Boss
BossHej

Jag skulle vilja göra en bröstförstoring med eget fett. Undrar om det finns någon erfarenhet eller tips på dessa och vart det är bäst att göra? Tittat på Caroviva kliniken Caroviva kliniken, Dr Lindahl

Undrar om någon har gjort fettransplantation bröstförstoring eget fett hos Dr Lindahl?Bild för anna96
anna96Hej,

Ser att det finns tidigare trådar om fettsugning för haka men hittar inte specifikt svar på min fråga så testar att lägga upp en ny.

Planerar att göra näsplastik och funderar därmed även på en mindre fettsugning för haka/käklinje. Har egentligen inte mycket fett där men har en kort haka (stort överbett) och genetisk liten fettdepå. I annat är jag vältränad, äter nyttigt - strl XS.
Nån som vet ifall man får eget rum på Nordiska Kliniken ifall man sover över? Dåligt med bilder på deras hemsida..
Hej! Jag ska snart operera mig på Nordiska Kliniken. Har funderat på det här med resan hem. Nordiska ligger bredvid en t-bana och jag bor nära t-bana. Är det bekvämar att ta tunnelbanan hem efter stor bukplastik och fettsugning eller borde man ta taxi? Tänker att med t-banan så slipper man resa sig/sätta sig utan kan stå och slipper belasta.

Vad säger ni andra?Bild för Summit
SummitHej!
Jag undrar om någon genomfört BodyJet eller fettsugning när ni varit överviktiga?
Funderar på att göra något av ovan ingrepp men har övervikt - dock mest mage.

Vad betalade ni?

Kan tilläggas att jag har samma vikt idag som för 10 år sedan när jag var hos Fredrik Berne och då var det inga problem. Men tider ändras ju.Bild för Svea68
Svea68Att mötas av en nonchalant kirurg är sorgligt, han fick ca 140.000 för att ta bort löst fett på magen och samtidigt fixa brösten... Det blev ett fult och brett ärr på magen och brösten blev bra med lite löst häng på sidan. Svein på Hermelinen, Luleå, var nonchalant och arrogant när han såg på mig och säger att han kan ta ut inplantatet men om jag vill ha de kvar och fixas så får jag betala...ärret på magen får jag leva med. Jag vill inte bråka men vad ska jag göra? Vad har ni/skulle ni göraBild för Zeena1
Zeena1Orolig!!
Allt har gått bra med min bukoperation men nu efter ca 6 veckor har jag fått två små sår ovanpå naveln och lite längre upp.
Små sår där stygnen har velat titta ut.
Har varit på kliniken och fått hjälp med detta. Såren läks men är fortfarande svullna och när jag trycker kommer det lite nytt var.
Såren koagulerar fint annars.Annons
Annons
Annons