Annons

Fettreducering Bukplastik Fettsugning

Bild för Summit
SummitHej!
Jag undrar om någon genomfört BodyJet eller fettsugning när ni varit överviktiga?
Funderar på att göra något av ovan ingrepp men har övervikt - dock mest mage.

Vad betalade ni?

Kan tilläggas att jag har samma vikt idag som för 10 år sedan när jag var hos Fredrik Berne och då var det inga problem. Men tider ändras ju.Bild för Svea68
Svea68Att mötas av en nonchalant kirurg är sorgligt, han fick ca 140.000 för att ta bort löst fett på magen och samtidigt fixa brösten... Det blev ett fult och brett ärr på magen och brösten blev bra med lite löst häng på sidan. Svein på Hermelinen, Luleå, var nonchalant och arrogant när han såg på mig och säger att han kan ta ut inplantatet men om jag vill ha de kvar och fixas så får jag betala...ärret på magen får jag leva med. Jag vill inte bråka men vad ska jag göra? Vad har ni/skulle ni göraBild för Zeena1
Zeena1Orolig!!
Allt har gått bra med min bukoperation men nu efter ca 6 veckor har jag fått två små sår ovanpå naveln och lite längre upp.
Små sår där stygnen har velat titta ut.
Har varit på kliniken och fått hjälp med detta. Såren läks men är fortfarande svullna och när jag trycker kommer det lite nytt var.
Såren koagulerar fint annars.
Jag är opererad i dag (BF, stor bukplastik och fettsugning) och kan bekräfta att när kirurgen sa att jag ville få svinont, så är det sant! Värst när jag skal ur sängen för toalettbesök. Men nu är op gjort och det kan bara gå framåt...Bild för leiakalint
leiakalint


Övriga taggar: 


Hej!
Jag var på konsultation hos Fredrik Berne för fettsugning överkropp. Endast fettsugning. Hela överkroppen i princip.
Ej fött barn, rätt ung, inga enorma fettmängder.

Jag skriver då jag undrar om det pris han gav mig: 95.000 kr?! Tycker det låter helt galet. Då var det alltså inte med övernattning eller LPG efteråt utan endast fettsugningen (4 L totalt). Tycker det låter helt galet eller är detta rimligt?
Hej,

Jag gjorde min bukplastik full i tisdags och är så missnöjd och orolig, har ett stort veck i mitten av magen! Över naveln och under.

Kirurgen säger att de kommer att försvinna men har ju sett på allas före och efter bilder men ingen hade en sån rand.

Snälla hojta till om ni hade likadant
Nu är det dags!
Om drygt 1 vecka lägger jag mig på operationsbordet igen. Denna gång är det flankerna som ska "tas bort". Nä..huden där, dvs överskottshuden ska bort. Liiiite fettsugning typ 10% enl konsultationen.

Förväntansfull!!
Hej hur mår ni efter 2 veckor med bukoperation
Hej
Jag kommer att göra en minibukplastik med kombinerad fettsugning av mage och rygg. Hittar inte så mkt information om minibukplastik och fettsugning. Är det ngn här som gjort det? Hur lång tid tog återhämtningen och blev ni nöjda med resultatet?
Tacksam för alla svar jag kan få.Bild för Leann
Leann


Övriga taggar: 


Hej tjejer,
Jag har varit på konsultation på 2 olika ställen för bukplastik, fettsugning och bröstförstoring. Båda ställena är kända och folk är nöjda. Jag känner mig rätt kluven. Fick bra känsla för båda. Då de på första stället verkade försiktiga och mer medecinska, föreslog mindre stl 350 cci implantat, anatomiska och gick igenom väldigt grundligt hur min hud fungerade och vad som var realistiskt.Annons
Annons
Annons