Annons

Proforma Clinic - Stockholm


Hej!
Hela mitt ansikte är fullt av små och stora finnar. Jag har sjukt oljig hy och även på bröstet har jag fått finnar.
Jag har aldrig haft ”perfekt” hy, men såhär har det aldrig vart!! Jag förstår att det har något med operationen att göra. Men vad? Är det efter descutan? Är det medicinerna?
Jag tar Alvedon, Tradolan och har precis avslutat min 7-dagars kur med antibiotikan Fluxocillin.
Någon som vart med om samma problem? Går det över? Kan man göra något för att få hyn bättre?
Hej på er!
Som rubriken lyder, jag ska alltså göra min operation imorgon på proforma hos Daniel, bröstförstöring + lyft.
Har också 2 barn hemma på 1 resp 2,5 år och undrar hur ni med liknande fått ihop det? Min sambo ska vara hemma men jag kommer fortfarande ha två mammiga barn hemma som älskar att hänga och klänga 🙈Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft, Vårtgårdsplastik Proforma Clinic - Stockholm - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft, - - Vårtgårdsplastik - okt 2019

Pris på behandling
Pris: 
61350 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-10-23
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)

Bröstförstoring okt 2019 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - Z_sandra88

2019-10-10

Tänkte jag skulle dela med mig av min berättelse eftersom andras berättelser hjälpt mig otroligt mycket. Det är nu dagen efter min operation och jag har varit hemma några timmar.

Kvällen innan såg jag till att renbädda sängen, förbereda matlådor inför kommande dagar, tvättade mig med Descutan och packade. Jag valde att packa så lätt som möjligt och tänkte åka till kliniken i samma kläder jag skulle hem, ett velour set med dragkedja på tröjan för att sedan få på den enkelt. Packade en necessär, choklad och underkläder. Inte så mycket mer.

Bild för somebodyloveame
somebodyloveame


Övriga taggar: 


Hej! Jag har bokat konsultation och operationstid på Proforma för att göra en förstoring och ett lyft av Örjan Gribbe.

Det är mitt första ingrepp och undrar nu om ni därute som gjort liknande kan överösa mig med nödvändiga "bra att veta" med just detta.

Vilket lyft det blir vet jag inte förrän den 11/10 men bomba mig gärna med era erfarenheter. Jag har 75D nu och vill ha snygga men ändå lite diskreta bröst.Bild för Nattis91
Nattis91Hej! Gjorde min första bröstförstoring för 7 år sedan (325cc) och har nu en förstoring + lyft på Proforma hos Daniel inbokad den 15/10, vi har bestämt 490cc. Har ett häng på brösten sedan tidigare som inte blivit fördelaktigt efter 2 ammande barn.
Stora frågan är nu att jag börjat tveka på själva lyftet pga ankarärret skrämmer mig - någon med erfarenheter? Kan man göra en förstoring och bli av med hänget utan lyftet?Annons
Annons
Annons