Annons

Proforma Clinic - Stockholm


Under sommaren 2022 beslutade jag mig för att genomgå en bröstförstoring efter många års önskan sedan tonåren, jag valde doktor Örjan Dribbe och beslutade mig för moderat profil 350 cc submuskulärt då jag var rädd att de skulle bli för stora. Jag är väldigt nöjd med tillvägagångssättet, bemötandet och allt.
Saken är den att nu i efterhand önskar jag att jag valt större då jag har en ganska stor bröstkorg samt axlar så de ”försvinner” ganska mycket framifrån och i kläder.
Hej! Jag ska opera mig om ca 1 vecka på proforma, är jätte kluven och förvirrad och ju mer jag söker runt desto mer osäker blir jag. Jag har ganska stor rumpa och lite höfter. Men väldigt breda axlar. Har storlek 70b idag. Jag var på två olika konsultationer på samma klinik. Först tyckte läkaren att 450cc var helt perfekt o så bokade vi operationstid. Men sen när jag kom hem kände jag att näeee, han var alldeles för stressig, fick inte ens testa andra implantat. Så jag boka då en ny konsultation och fick testa 425 & 450. 425 såg naturliga ut och 450 var helt ok!Tingeling123's picture
Tingeling123Jag ska på konsultation om två veckor hos Christian Ramirez på Proforma i Stockholm.
Har sökt på honom för att se om jag hittar för- och efter bilder på bröstförstoring men hittar inget alls!
Vet att han jobbat på Diamond Plastikkirurgi och Lidingökliniken också, men hittar inga recension.

Snälla dela med er av erfarenheter om ni opererats av honom.
Hej, är det någon på senaste tiden som opererats av Calle på proforma? Hittar bara gamla trådar som är typ 10 år om honom. Har en kompis som gjort hos honom och är nöjd men det är en person. Skulle vilja ha fler åsikter osv.
Hej!
Opererade brösten 2015 hos Örjan Gribbe. La in 350 cc. Kommer ej ihåg vilka implantat eller profil.Annons
Annons
Annons