Annons

Proforma Clinic - Stockholm


Jag ska opereras om 8 dagar och är som helt besatt av att läsa om alla olika operationsberättelser, vad man ska tänka på, vad man ska packa med sig osv.
En sak jag märkt är att vissa får eget rum och andra får en rumskompis. Någon som vet om det finns singelrum eller om man bara har tur om man får rummet för sig själv ( proforma)
Jag har nämligen sjukt svårt för att sova i samma rum som någon annan än min familj och jag får typ panik när jag tänker på det. Kan man be om att få ha ett eget rum tro?
Hej,
Jag har 6 dagar kvar till operation. Jag rinhde kliniken igår och fick min tid.. 07:45 jag är så Glad för att jag fick en tidigare tid!

Dock börjar jag bli så nojjig nu.
Är det rätt beslut? Vem är jag? Vad håller jag på med? Kommer de bli för stora?

Jag ska lägga in 425cc från nästan platt. Bilderna jag tog på konsultationen är jag ändå nöjd med hur storleken blev, samt hur det kändes med ristestet.
Jag vill inte ha stora meloner.

Usch så mycket frågor, tankar och nervositet.Mer information: 

Äntligen har jag en konsultation inbokad. Jag skulle varit på konsultation hos Örjan hösten 2016, men eftersom mina bröst fortfarande läckte mjölk trots avslutad amning flera månader innan ställdes den in. Sen så blev det aldrig av att jag bokade en ny tid pga personliga skäl. Men nu är jag redo igen och jag är mer taggad än nånsin!Hej,
Tänkte att det kunde vara kul att ha en lite nyare tråd för oss som har opererats av Örjan Gribbe. När gjorde ni er operation? Blev resultatet som ni önskade? Hur var var det för er de första månaderna? Vilka implantat valde ni?
Jag gjorde min bröstförstoring för snart 4v sedan och är hittills väldigt nöjd. Men längtar såklart tills brösten blir mjukare och lite mer naturligare.
Hej!

För 4 veckor sedan(2v efter op) svullnade mitt vänstra bröst upp igen och värre än dagen efter op. Det började med världens träningsvärk och efter ett par timmar kunde jag inte ligga ner för det kändes som världens betongblock. Hade samtidigt en knut i ryggen som gjorde att det värkte i hela sidan, i alla fall släppte all smärta efter lite ryggmassage och vila och dagen efter började svullnaden gå nedåt igen.Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Proforma Clinic - Stockholm - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft - maj 2020

Pris på behandling
Pris: 
61350 kr
Finansiering: 
Annan finansiering
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-05-12
Beskrivning: 

Mentor high profile 350cc bakom muskeln
Försäkring kapselkontraktur (3000kr)

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Annons
Annons
Annons