Annons

Proforma Clinic - Stockholm

Mer information: 

Korrigering av töjd ficka på vänster sida samt uppstramning under båda bröst och implantat byte från 465 till 535 x-tra hpJag gjorde i april 2015 bröst op hos patrik höijer på Nordiska kliniken, hette dock laser och estetik då. 44000.
Har nu ett brustet implantat, sen långt tillbaka tydligen, då de oftast brister i insättning av implantaten.
(Silimed 20622 505HI) ska byta, motiva corse 725 lutar det emot.. men..
Då 2015 betalade jag 5k mer för att få motiva istället för mentor.. fick silimed.. implantatet trasigt, nu får jag paya allt igen, dock 46k.för att få motiva, har även kontaktat proforma och de sa 36k, op hos Michael olenius,.
Någon som gjort halslyft/ansiktslyft på Proforma av Davor Jergovic? Jag fick väldigt bra och förtroendegivande intryck av honom. Priset är helt i annan klass än på andra ställen. Jag frågade varför och fick också bra svar på det.Bröstförstoring Apr 2022 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - marsvin1

2022-04-14

Hej alla. Här har ni en färsk operations berättelse! Det var så givande att läsa tidigare berättelser så tänkte bidra jag med.

Då jag inte bor i Sthlm hade jag först telefonkonsultation med Örjan. Jag hade valt honom då jag har flera vänner som opererat sig hos honom. Dock blev jag en aning skeptiskt då det skrivs väldigt varierande om honom här på POF.

Annons
Annons
Annons