Annons

Proforma Clinic - Stockholm


Hej allihopa

Vill ställa frågan om någon fått en indragning i bröstet som på min bild som inte visat sig vara cancer? Just nu har jag inga goda tankar.
Operation 2010 därefter 2 graviditeter med efterföljande amning så brösten har helt klart ändrats mycket.

Bild finns i mitt galleri då jag inte lyckas lägga den i tråden.Bild för Tvåbarnsmamma91
Tvåbarnsmamma91Jag är opererad på proforma och där ska man första veckan bära läkningsbh dag och natt. Efter en vecka sen ska man köra bh löst dagtid och använda bhn på natten fram till återbesöket.
Är det för att brösten ska få chans att hänga till sig? Eller hur har ni andra som opererat er på proforma resonerat fram till återbesöket? Har ni fått något vettigt svar varför man inte ska ha stöd dagtid under andra veckan? Andra kliniker verkar vara väldigt hårda med bhn i flera månader.
Är så rädd att det ska läka dåligt om jag går topless!Bild för Tvåbarnsmamma91
Tvåbarnsmamma91
Mer information: 

Implantat Mentor runda moderat plus Xtra 370 cc i båda brösten. Bakom muskeln.Jag har varit på två konsultationer för bröstförminskning (Proforma & NK) och fått två rätt så olika prisförslag, det skiljer ca 15 000 kr.

Jag frågade på ena stället vad det beror på och fick till svar att de inte kan svara för någon annan kliniks prissättning.

Någon av er som vet hur det kommer sig att priserna kan variera så pass mycket?

Jag tänker att det är två seriösa ställen och två proffsiga plastikkirurger och att resultatet borde bli bra på båda ställena?
Ska operera mig hos Daniel Saipour. Han verkar proffsig och jag känner mig trygg efter konsultationen.
Är det någon här som gjort bröstförstoring hos honom och är ni nöjda med era boobisar?Bild för Tvåbarnsmamma91
Tvåbarnsmamma91Jag ska troligtvis göra en bröstförstoring 6 maj och har två barn hemma, 2 år och 10 månader. Jag är just nu mammaledig med minsta. Är det någon som opererat sig och varit i samma situation som mig?
Min mamma och sambo ska turas om att ta hand om barnen första veckan eftersom jag förmodligen kommer ha ont. Men när kan jag bära min dotter på 10 månader igen? Handlar det om smärtan eller mer en tiden man ska undvika det? Hur har ni gjort som varit i samma situation?Annons
Annons
Annons