Annons

700cc

c.s.w.'s picture
c.s.w.


Övriga taggar: 


Hej,
Jag har i dagsläget 420cc i brösten. Dessa implantat gjorde för 11 år sedan och har sen dess fött två barn och gått upp 10kg vilket såklart påverkat brösten litegrann och iochmed viktuppgång upplevs brösten mindre än tidigare.
Jag har därför varit på konsultation på nordiska klicken hos Mattias varpå han rekommenderade 765cc mentor xtra.
Jag känner mig dock nervös över att dessa ska vara väldigt mycket större då det låter rätt mycket.
Hej!
Jag undrade ifall någon har opererat sig hos Örjan Gribbe med 500-700cc?

Jag hittar knappt några bilder/personer som har opererat sig med lite ”större” implantat. De flesta har opererat sig mellan 200-400cc.

Kan någon dela med sig av sin erfarenhet?Feliciaa123's picture
Feliciaa123


Övriga taggar: 


Hej jag har en fråga angående implantat. Gjorde mina bröst i mars detta året 700cc (kirurgens rekommendation) och idag såg jag att mitt ena bröst ser helt konstigt ut (misstänker kapselbildning) men undrar även om det kan ha med att dom är för tunga för min kropp att göra. Till min fråga då, kan man ta och lägga i mindre implantat gratis inom garantierna man har för implantaten man har nu eller måste man betala som för en ny operation igen?
Tacksam för svar!!
För övrigt väldigt nöjd
Gjorde på bellakliniken Helsingborg
Ska på koll nästa torsdag.Fröken111's picture
Fröken111


Övriga taggar: 


Hej. Jag har fått höra att Mentors implantat är hårdare än Motivas, stämmer detta?

Jag är själv ute efter en ”Fake Look” och tror jag tycker det är positivt om de är hårdare. Jag vill inte ha ett ”naturligt” resultat som båda företagen pratar om på sina hemsidor.

Vilka är då bäst för mig?!

Samtidigt har Motiva så himla bra rykte.

Hjälp mig snälla.
Så ... Jag har gjort två bröstförstoringar inom loppet av 6 år.
Först (425cc)
Mina senaste (590cc) var sagt att se ut som 620 men förutom ett liiitet uns mer fyllighet så ser jag ärligt talat noll skillnad nu när svullnaden lagt sig.
Pratat med min kirurg om det och ska träffa honom på måndag för att se om det ska göras en omoperation eftersom jag vid konsultationen visade och betonade den visuella kupstorlek jag vill ha med tanke på min längd.
Han sa att risken för rippling ökar om jag gör dem större eftersom jag har smal bredd (12,5)
2014 opererade ja brösten i mitt fd landskap och gick från A-kupa till D. Silikon, inga större komplikationer. 425ccLitetblirstort's picture
Litetblirstort


Övriga taggar: 


Hej!
Undrar hur de har blivit för er som har gjort bröstförstoring under muskeln med runda implantat innan ni skaffat barn och hur de blivit nu efter graviditet och amning?
Det förändras ju för alla men vill ändå se om de är så många som får dom ”förstörda” som alla runt om kring en säger och försöker få en att vänta 10-15 år till..

Finns en miljon sådana här inlägg säkert men av någon anledning så får jag inte fram dem rätt, kanske något fel på min webbläsare(?!)JennieMaria's picture
JennieMariaHej! Anders Nilsson på polarkliniken i Umeå, är han en bra kirurg ? Är ni nöjd med era bröst ni gjort hos honom ?
Blev lite många trådar här på en gång men iaf
*Ni som har barn sen innan och gjort bröstförstoring sen får 1 eller fler barn efter, hur ser era bröst ut idag?

*ni som inte har barn, och fått barn efter en bröstförstoring, hur ser era bröst ut?

Kannonerna kan ju växa en heldel under graviditeten och bli rätt så mycket större (var så originalet förstördes för mig) så tänkte om se sabbat era bröst med implantat?Emmsve0528's picture
Emmsve0528Hej.
Startar denna tråden då jag ännu ej ser bilder och tycker det är få som lägger in över 500cc.
Jag är 32 år och har en son på 8mån som jag ammat vilket resulterade i heeeeelt tömda bröst som jag i princip kan vika dubbelt:/
Jag är 158 och väger 55kilo. Har normala axlar och breda höfter.
På min konsultation kom vi fram till 750cc uhp.
Har tydligen ca 50cc innan och 75a.
Var supernöjd på konsultationer men så såg jag en blogg med en som lagt in 725 och tänkte att shit sådär stort kändes det inte när jag provade.Annons
Annons
Annons