Annons

600cc-700cc

Elli67's picture
Elli67Hello tjejer med större implantat, tänker typ 600cc och uppåt.

Finns det fler av er som ägnar er åt löpträning.
Hur tycker ni att det fungerar? Har ni några bra tips? Jag fattar att en bra BH med gott stöd är att föredra. Har ni provat många olika sådana?

Jag tycker lite att det kan sticka lite i mina ärr, oregelbundet, men det har blivit lite mindre sen jag provade första ggn.

Om ni springer? hur lång och ofta brukar ni springa?Nena_95's picture
Nena_95Hej på er!

Visste inte riktigt hur jag skulle formulera rubriken hehe..

Ni som är korta (alltså under 160) och gärna lite rundare, mulliga, kurviga, bredhöftade (u name it) har ni känt er ”tjockare” efteråt? Stora bröst på långa smala tjejer är ju hur fint som helst men blev osäker på mig själv som är kort och rund :(c.s.w.'s picture
c.s.w.


Övriga taggar: 


Hej,
Jag har i dagsläget 420cc i brösten. Dessa implantat gjorde för 11 år sedan och har sen dess fött två barn och gått upp 10kg vilket såklart påverkat brösten litegrann och iochmed viktuppgång upplevs brösten mindre än tidigare.
Jag har därför varit på konsultation på nordiska klicken hos Mattias varpå han rekommenderade 765cc mentor xtra.
Jag känner mig dock nervös över att dessa ska vara väldigt mycket större då det låter rätt mycket.Tuvalie's picture
Tuvalie


Övriga taggar: 


Hej!

Jag är 37år, jag opade mig första gången 2009, framför muskeln 500cc. Blev tyvärr så brösten åkte ut mot sidorna, implantaten hölls inte på plats, 2015 opererade jag mig igen, bakom muskeln och storlek 425cc. Mycket nöjdare!

Idag, några år och 4 barn senare, är det dags igen.

Mina bröst har tappat form, lite häng och jag önskar större bröst! Önskar nu fylla ut med 600-650cc för att lyfta och få volym särskilt på sidorna. Har bred bröstkorg. Jag vill inte göra lyft, då jag inte vill ha ärren och jag är införstådd med att de får ha naturligt häng.
Hej!
Jag är 21år, 169cm, väger runt 63kg och har breda axlar. Vill göra en bröstförstoring. Jag har pendlat väldigt mycket i vikt, det har gjort att jag har nu häng. Jag mätte här om dagen att jag har ung 23cm från nyckelbenet till bröstvårtan. Jag har totalt varit hos 3 olika kirurger från olika kliniker.Svea95's picture
Svea95


Övriga taggar: 


Hej!
Den 22 september gjorde jag en bröstförstoring och la i motiva ergonomix 500cc bakom muskeln. Jag hade en A-kupa innan operationen. Det har enbart gått lite mer än 2 veckor, men jag tycker redan att de inte blev så stora som jag hoppats... Nu funderar jag på ifall jag skulle tagit 600cc istället. Finns det någon som laggt i motiva ergonomix 600cc? Eller 600cc med annat inlägg och är är 179 cm. Hur blev i så fall resultatet? Att tilläggas är att jag är 179 cm lång.
MvhCharlotte77's picture
Charlotte77Halloj på er!

Genomförde ett byte den 13/8 av implantat från Mentor 320, dropp till Motiva round full 625 cc. Tanke från början var 550 cc. Någon här som har bytt upp er och till vilken stl? :) Så otroligt nyfiken att få släppa loss tvillingarna ut tvångströjan (bandaget) den 24/8. Hur har ni med byte av implantat till större och annan form samt tillverkare upplevt era byten ??Mallis123's picture
Mallis123


Övriga taggar: 


Hej gänget!
Jag opererade mina bröst 2018 med lyft och förstoring. Jag är sååååå nöjd och älskar verkligen dom och mig själv nu.. men ...
Nu 2år senare så känner jag att jag vill göra större bröst.
Finns de någon här som har gjort det inom den tidsramen och hur blir det med ärr, ökning av komplikationer?? osv.
Jag har gått upp ca 7kilo efter op som jag ej vart av med. Blandannat därför jag vill göra större för att de skulle passa mig bättre då, passa min figur liksom..
Har 550cc nu och tänkte mig att gå upp nån stl.Annons
Annons
Annons