Annons

450cc-600cc


Hej!
Jag ska opereras imorgon 5/10-2021. På Nordiska Kliniken av Patrik Höijer. Jag hoppas att flera hittar hit, så att vi kan dela oss av varandras erfarenheter.

Jag gick på min andra konsultation 25/9, där jag provade implantatet en sista gång. Jag är nu säker på att jag vill ha 570cc. Mentor Siltex Hp Xtra.

Jag ska förbereda det sista ikväll inför morgondagen.Hejtjejen's picture
HejtjejenHej!

Opererades för 9 dagar sen, har i flera dagar mått bra och bara tagit 1 gram Alvedon 2 ggr/dygn. Men idag har mitt högra bröst börjat göra mer ont. Så pass så jag har behövt ta mer smärtstillande. Har inte lyft tungt eller så. Är det vanligt att smärtan kommer tillbaks?Mollz's picture
MollzHar bokat in tid för konsultation samt operation för bröstförstoring nu i augusti. Men är nyfiken på vad ni som är långa har fyllt med för cc. Jag är ca 183 cm lång och har ganska breda höfter, brösten är princip obefintliga. Vill att det ska bli lite mer proportionerligt eller kanske lite större.Hejtjejen's picture
HejtjejenHej!

Snart är det dags för min första operation.
Har lagt ut 2 bilder sen simuleringen, skulle vara roligt att höra era åsikter ?

Har nu tomma, urammade bröst och önskar rätt så stora (men inte FÖR stora), och fortfarande proportionerliga till min kropp. Tror ni 470 + 515 cc HP blir för stort? Med egen våvnad kommer de hamna på ca 630 cc. Min bröstbredd är 13,5.
Välja rätt storlek?

Nu har jag varit på min andra konsultation, vilket var hos Peter Cosmo på Citadellkliniken. Jag måste bara ge en eloge till Peter och teamet där, vilken fantastisk upplevelse jag fick. Helt otroligt professionella, varma och genuina människor på plats. Peter var både rak, öppen, genuin och personlig. Så för min del är det en no-brainer att jag väljer att göra min operation via dem.
Har varit konsultation hos Tuve Mårtensson på Reformkliniken. Fick fram att jag har en diameter på 12,5 cm, tycker att det känns väldigt smalt för mig (mina bröst känns mycket bredare). Vad är egentligen vanligt vid bröstbredd, vad har ni andra därute?

Sedan testade vi ut olika volymer och kom överens om ett inlägg på 450 cc hp, I stunden kände jag verkligen att jag ville ha något mellan den storleken och det större inlägget vi testade på 590 cc, dvs kanske hade jag föredragit ett inlägg på 500 cc. Men om jag förstod rätt så finns det inte i den diametern jag har.Svea95's picture
Svea95


Övriga taggar: 


Hej!
Den 22 september gjorde jag en bröstförstoring och la i motiva ergonomix 500cc bakom muskeln. Jag hade en A-kupa innan operationen. Det har enbart gått lite mer än 2 veckor, men jag tycker redan att de inte blev så stora som jag hoppats... Nu funderar jag på ifall jag skulle tagit 600cc istället. Finns det någon som laggt i motiva ergonomix 600cc? Eller 600cc med annat inlägg och är är 179 cm. Hur blev i så fall resultatet? Att tilläggas är att jag är 179 cm lång.
Mvhlinneaa92's picture
linneaa92


Övriga taggar: 


Hej, finns det fler som ska operera sig på polarkliniken i höst? Tänkte att vi kan följas och stötta varandra här. Jag ska operera mig 23/11..
Hej!

Jag vill dela mina erfarenheter hos plastikkirurger i Stockholm. Jag var på konsultation hos
-Nordiska kliniken - Patrik Höjer
-AK - Jonas Röjdmark
-Proforma - Ingeborg Rydningen

Upplevde Patrik som lyhörd, professionell och vänlig. Han tog sig tid och hade både estetik och den kirurgiska säkerheten i åtanke. Han kunde anpassa informationen till mottagaren och det märktes att han brann för sitt arbete och kirurgi som han ständigt vill utvecklas i och utveckla.Annons
Annons
Annons