Annons

450cc-600cc

blueglue's picture
blueglueHej alla

Jag önskar att få en porrig look där man ser att jag gjort mina bröst, gärna stort men inte oproportionerligt.

Är 179 cm och väger 60 kg, har nu 70C och önskar 70F ungefär. Har en smal och vältränad look i övrigt med toppiga nipples och lätt hängig byst. Inga barn. Har relativt smal höft och bröstkorg, rund rumpa och vältränade armar.
Hej! Jag ska opera mig om ca 1 vecka på proforma, är jätte kluven och förvirrad och ju mer jag söker runt desto mer osäker blir jag. Jag har ganska stor rumpa och lite höfter. Men väldigt breda axlar. Har storlek 70b idag. Jag var på två olika konsultationer på samma klinik. Först tyckte läkaren att 450cc var helt perfekt o så bokade vi operationstid. Men sen när jag kom hem kände jag att näeee, han var alldeles för stressig, fick inte ens testa andra implantat. Så jag boka då en ny konsultation och fick testa 425 & 450. 425 såg naturliga ut och 450 var helt ok!
Hej!
Opererade brösten 2015 hos Örjan Gribbe. La in 350 cc. Kommer ej ihåg vilka implantat eller profil.
Hej!
Jag ska opereras imorgon 5/10-2021. På Nordiska Kliniken av Patrik Höijer. Jag hoppas att flera hittar hit, så att vi kan dela oss av varandras erfarenheter.

Jag gick på min andra konsultation 25/9, där jag provade implantatet en sista gång. Jag är nu säker på att jag vill ha 570cc. Mentor Siltex Hp Xtra.

Jag ska förbereda det sista ikväll inför morgondagen.Hejtjejen's picture
HejtjejenHej!

Opererades för 9 dagar sen, har i flera dagar mått bra och bara tagit 1 gram Alvedon 2 ggr/dygn. Men idag har mitt högra bröst börjat göra mer ont. Så pass så jag har behövt ta mer smärtstillande. Har inte lyft tungt eller så. Är det vanligt att smärtan kommer tillbaks?Mollz's picture
MollzHar bokat in tid för konsultation samt operation för bröstförstoring nu i augusti. Men är nyfiken på vad ni som är långa har fyllt med för cc. Jag är ca 183 cm lång och har ganska breda höfter, brösten är princip obefintliga. Vill att det ska bli lite mer proportionerligt eller kanske lite större.Hejtjejen's picture
HejtjejenHej!

Snart är det dags för min första operation.
Har lagt ut 2 bilder sen simuleringen, skulle vara roligt att höra era åsikter ?

Har nu tomma, urammade bröst och önskar rätt så stora (men inte FÖR stora), och fortfarande proportionerliga till min kropp. Tror ni 470 + 515 cc HP blir för stort? Med egen våvnad kommer de hamna på ca 630 cc. Min bröstbredd är 13,5.
Välja rätt storlek?

Nu har jag varit på min andra konsultation, vilket var hos Peter Cosmo på Citadellkliniken. Jag måste bara ge en eloge till Peter och teamet där, vilken fantastisk upplevelse jag fick. Helt otroligt professionella, varma och genuina människor på plats. Peter var både rak, öppen, genuin och personlig. Så för min del är det en no-brainer att jag väljer att göra min operation via dem.
Har varit konsultation hos Tuve Mårtensson på Reformkliniken. Fick fram att jag har en diameter på 12,5 cm, tycker att det känns väldigt smalt för mig (mina bröst känns mycket bredare). Vad är egentligen vanligt vid bröstbredd, vad har ni andra därute?

Sedan testade vi ut olika volymer och kom överens om ett inlägg på 450 cc hp, I stunden kände jag verkligen att jag ville ha något mellan den storleken och det större inlägget vi testade på 590 cc, dvs kanske hade jag föredragit ett inlägg på 500 cc. Men om jag förstod rätt så finns det inte i den diametern jag har.Annons
Annons
Annons