Annons

400cc-550cc


Sedan jag var 14 år har jag gått och känt en längtan efter att få känna mig extra kvinnlig med fina bröst, och äntligen blir det av.
Nu är det bokat och om ca två månader är det dags! Op blir på Hermelinen i Luleå hos Läkare Svein Arthur Jensen. Känns hur bra som helst.
Planerat är anatomiska framför muskeln 440cc då det är vad som rekommenderades till mina små nätta bröst eftersom jag är rätt lång (183) och hyffsat ”bred” över bröstkorgen.LindiceJag bokade in en andra konsultation inför min op 9/12 för att jag tvekar på implantatvalet. Motiva Round corsé 510 cc hade vi pratat om tidigare då implantatet måste ge ett visst ”lyft” eller så behöver jag göra ett operativt lyft alt. åtgärda med vårtgårdsplastik. Jag vill helst ha Ergonomix för jag är typ kär i klämkänslan på dom! Och jag söker ett naturligt resultat med mest underpol ( i motsats till att jag nu har implantat med för mkt överpol vilket ser konstigt ut på mig som haft rätt lite egen bröstvävnad sen innan ).Bild för Sullivan
Sullivan


Övriga taggar: 


Hej! Jag fick min stöd-BH igår och har märkt att de veckade kanterna innerst mot mitten av BHn lämnar avtryck på mina bröst. Det liknar rippling fast beror på att tyget hela tiden trycker på huden. Kan det forma brösten permanent? Tänker om jag eventuellt borde köpa en BH utan veckade kanter. Modellen är Nordicare Mirabelle. Hoppas det inte är en dum fråga. :)
Är det någon annan som ska göra op i december hos svein arthur jensen?

Hur förbereder ni er? Finns det något speciellt man kan göra så kroppen är mer beredd, eller läker bättre? Typ lymfmassage? Eller detox? Eller är allt sådant bara onödigt?

Jag har börjat äta järn med c-vitamin och flytande kollagen som påstås vara bra för huden, men jag har lite dålig inspiration så ni får gärna komma med tips och råd till en oerfaren nervös blivande patient.Bild för Lilli89
Lilli89


Övriga taggar: 


Hej!
Jag har varit på konsultation där dom rekommenderade Mentor 450 hp.
Jag är smal och har inte mycket egen bröstvävnad. Har liten platt b kupa nu.
Är 175 lång och väger 54 kg.

Min fundering är kommer 450 bli för mycket?
Ni som är smal och lagt in mentor 450 hp är ni nöjda? :)

Har tid för op i dec.Bild för Nattis91
Nattis91Hej! Gjorde min första bröstförstoring för 7 år sedan (325cc) och har nu en förstoring + lyft på Proforma hos Daniel inbokad den 15/10, vi har bestämt 490cc. Har ett häng på brösten sedan tidigare som inte blivit fördelaktigt efter 2 ammande barn.
Stora frågan är nu att jag börjat tveka på själva lyftet pga ankarärret skrämmer mig - någon med erfarenheter? Kan man göra en förstoring och bli av med hänget utan lyftet?Bild för Fleur
FleurJag ska göra en bröstförstoring +lyft
På Nk sthlm I okt.
Det lutar åt att jag kommer lägga in Motiva round full 500.
Börjar bli rätt så pirrig, många tankar hur stora de kommer se ut,... hur det kommer kännas efteråt... Hur ont... m. m
Nån mer som gjort en liknande operation?
Som kan berätta lite? :)Bild för ebkalic
ebkalicHej alla fina!

nu har det gått ca 10 veckor sedan min bröst operation och jag mycket nöjd med brösten i sin helhet. Har haft en mycket god läkningsprocess vilket jag är väldigt glad för.

Det enda är att mitt ena bröst fortfarande har en annan form (högra). Denna form har varit sen dag 1 opdag. kommer detta jämnas till? på min högra sida sticker revbenen ut mer än min vänstra sida- vilket Waseem ( kirurg) sa under konsultation- så han la den längre in än på vänstra sidan.

ska lägga in bilder på detta också.Bild för Trarnst
Trarnst


Övriga taggar: 


Var hos Tuve för 2 dagar sedan och provade ut vad jag ville ha inför en op. Kände direkt att jag ville ha bredare och vi bytte. Det kändes bra om liiite putigt profil men jag förstod det som att formen inte är exakt samma eftersom placering blir annat på op och jag behöver göra ett lyft.
Så jag tog kort och när jag kikat på dom i efterhand är jag rädd att jag valt för stora?! 😱 min rädsla är att jag kommer se kraftig och stor ut.Bild för Michelle0
Michelle0


Övriga taggar: 


8 veckor efter operation här och sover fortfarande med läk bh-n! Ser att flera andra sover med mjuk sport bh. Det vill jag också.
Är det någon speciell sport bh man ska köpa då?
Vilken bh sover ni i?Annons
Annons
Annons