Annons

400cc-550cc

Bild för Nattis91
Nattis91Hej! Gjorde min första bröstförstoring för 7 år sedan (325cc) och har nu en förstoring + lyft på Proforma hos Daniel inbokad den 15/10, vi har bestämt 490cc. Har ett häng på brösten sedan tidigare som inte blivit fördelaktigt efter 2 ammande barn.
Stora frågan är nu att jag börjat tveka på själva lyftet pga ankarärret skrämmer mig - någon med erfarenheter? Kan man göra en förstoring och bli av med hänget utan lyftet?
Jag ska göra en bröstförstoring +lyft
På Nk sthlm I okt.
Det lutar åt att jag kommer lägga in Motiva round full 500.
Börjar bli rätt så pirrig, många tankar hur stora de kommer se ut,... hur det kommer kännas efteråt... Hur ont... m. m
Nån mer som gjort en liknande operation?
Som kan berätta lite? :)Bild för ebkalic
ebkalicHej alla fina!

nu har det gått ca 10 veckor sedan min bröst operation och jag mycket nöjd med brösten i sin helhet. Har haft en mycket god läkningsprocess vilket jag är väldigt glad för.

Det enda är att mitt ena bröst fortfarande har en annan form (högra). Denna form har varit sen dag 1 opdag. kommer detta jämnas till? på min högra sida sticker revbenen ut mer än min vänstra sida- vilket Waseem ( kirurg) sa under konsultation- så han la den längre in än på vänstra sidan.

ska lägga in bilder på detta också.Bild för Trarnst
Trarnst


Övriga taggar: 


Var hos Tuve för 2 dagar sedan och provade ut vad jag ville ha inför en op. Kände direkt att jag ville ha bredare och vi bytte. Det kändes bra om liiite putigt profil men jag förstod det som att formen inte är exakt samma eftersom placering blir annat på op och jag behöver göra ett lyft.
Så jag tog kort och när jag kikat på dom i efterhand är jag rädd att jag valt för stora?! 😱 min rädsla är att jag kommer se kraftig och stor ut.Bild för Michelle0
Michelle0


Övriga taggar: 


8 veckor efter operation här och sover fortfarande med läk bh-n! Ser att flera andra sover med mjuk sport bh. Det vill jag också.
Är det någon speciell sport bh man ska köpa då?
Vilken bh sover ni i?
Hej! Jag har texturerade allergan ca 400cc bakom muskeln! Jag blev extremt orolig när jag fick höra om den ovanliga lymfcancer risken som finns med dessa implantat! Kontaktade nordiska kliniken och de beskrev detta som extremt sällsynt jag vill byta ut implantaten men något har hänt med mig sen jag operera mig siat att jag inte vågar sövas ner är så himla rädd att något ska hända när jag ligger där i narkosen. Jag har sån skräck att man inte ska vakna upp eller liknande.Bild för SolatEver
SolatEver


Övriga taggar: 


Hej!
Jag gjorde en bröstförstoring i Helsingborg för mer än ett år sedan. I mitt ena ärr i armhålan har jag haft problem minst 1 gång var tredje månad. Det har blivit svullet och hårt under ärret, men även gjort väldigt ont. Det ser annorlunda ut utseendemässigt än det andra.
På er konsultation angående bröstförstoring, har ni gått efter vad dem rekommenderar eller har ni kanske valt att gå upp eller till och med ner i implantat?

Vad har ni tyckt om resultatet efter beslutet ?Bild för Paulinea
PaulineaHej :) Jag är helt ny här och ganska förvirrad så hoppas någon har lust att hjälpa & svara :)
För exakt 7 år sedan gjorde jag mina bröst, Örjan Gribbe gjorde ett fantastiskt jobb, men nu vill jag ta ut / byta till mindre.

Jag har 450cc bakom muskeln som jag vill ta ut. Innan min bröstförstoring hade jag en A-kupa.

Nu är jag, som så många andra orolig för hur det kommer se ut.
Jag är 27år, 167 cm lång på ca 56kg.

Någon där ute med erfarenhet? kommer dem dra ihop sig eller blir det "två tomma påsar"?Annons
Annons
Annons