Annons

400cc-550cc

Sportlov's picture
Sportlov


Övriga taggar: 


Efter konsultation har jag valt mentors anatomiska implantat med hög profil, 440cc
Vad har ni för erfarenheter av dessa?
Är rädd att dom ska kännas för fasta, inte röra sig alls när jag rör mig eller kunna formas alls med bh om större klyfta/push up önskas
Dela gärna med er av era erfarenheter :-)
Hej!
Någon annan som gjort bröstförstoring med Mentors anatomiska implantat?Nervöös's picture
Nervöös


Övriga taggar: 


Det är nu 10 år sedan jag gjorde min bröstförstoring hos Örjan Gribbe på Proforma Clinic och jag har nu på senaste tiden funderat på att göra ett implantat byte och gå upp en storlek.

Är det någon som har gjort byte av storlek från 375cc i HP? Vilken storlek bytte ni till? Blev ni nöjda? Gick ni tillbaka till samma kirurg/klinik?

Jag vet redan att jag vill gå tillbaka till Örjan som nu jobbat på en ny klinik i Stockholm.
Men vore intressant att höra från andra hur ni resonerat kring allt OM ni gjort/ska göra implantat byte till större :)blueglue's picture
blueglueHej alla

Jag önskar att få en porrig look där man ser att jag gjort mina bröst, gärna stort men inte oproportionerligt.

Är 179 cm och väger 60 kg, har nu 70C och önskar 70F ungefär. Har en smal och vältränad look i övrigt med toppiga nipples och lätt hängig byst. Inga barn. Har relativt smal höft och bröstkorg, rund rumpa och vältränade armar.Frida321's picture
Frida321


Övriga taggar: 


Är det någon som har gjort Mentor memorygel xtra hp ? Jag ska lägga in 470 cc bakom muskeln på måndag! Vill ha "stora" o fylliga bröst. Är bara 153 o väger 50 kg. Hittar inga bilder på dessa inplanerat ovh nu börjar nervositeten komma. Kan tillägga att jag har droppformade 330 typ nu som blivit snea men tar jag ut de är det platt som en pannkaka så inget eget om man säger så..
🙈
Ge mig pepp 🤣Kajjjsa's picture
Kajjjsa


Övriga taggar: 


Jag genomgick min bröstop måndag 6 februari 2023. Dag 4 efter operationen märkte jag att det på höger bröst ser ut som att mitt eget bröst sitter ovanpå implantatet. Det ser liksom ut som en buckla i undre delen av bröstet. Är det någon som har haft samma problem som märkts någon dag efter operationen? Har det sedan gått över? Är orolig för att det ska vara permanent. Någon som har erfarenhet av att korrigera det med op längre fram? Jag har bara läst en del skräckhistorier. Är så orolig.
Hej! Jag ska opera mig om ca 1 vecka på proforma, är jätte kluven och förvirrad och ju mer jag söker runt desto mer osäker blir jag. Jag har ganska stor rumpa och lite höfter. Men väldigt breda axlar. Har storlek 70b idag. Jag var på två olika konsultationer på samma klinik. Först tyckte läkaren att 450cc var helt perfekt o så bokade vi operationstid. Men sen när jag kom hem kände jag att näeee, han var alldeles för stressig, fick inte ens testa andra implantat. Så jag boka då en ny konsultation och fick testa 425 & 450. 425 såg naturliga ut och 450 var helt ok!
Hej. Ska på konsultation på Kosmetisk kirurgi i Falköping snart. Någon som gjort sin bröstförstoring där?AnnaG2022's picture
AnnaG2022


Övriga taggar: 


Hej,

Förra gången jag operarade 2008 (ej i Sverige) la jag in 215cc via bröstvårtan men när jag googlar och även söker här verkar det inte vara något som i princip förekommer?

Jag vill ju byta nu till större och även vilja ha dem via bröstvårtan igen eftersom det inte blir något synligt ärr (iallafall för Mig)

Någon som har erfarenhet? Klinik ?AnnaG2022's picture
AnnaG2022Har 225 cc , droppformat som sattes in 2008 , placering framför och de är fortfarande i fint skick men lite ripplat på ena sidan .

Gjorde det eftersom jag har väldigt lite egen vävnad , typ liten A kupa och ville ha lite kurvor

Oavsett så skulle jag nu vilja ha större, inte bestämt ännu och inte varit på konsultation . Men funderar på ca +400 cc och Proforma i Stockholm hos Göran Gribbe (trots att han verkar lite speciell?)

Jag har 75C idag - går det att säga ungefär vad 400-500 cc skulle bli?Annons
Annons
Annons