Annons

450cc

Fini's picture
Fini


Övriga taggar: 


Hej!

Någon som lagt in Mentor runda 450 cc hp och hade sen tidigare en kupstorlek knappt 75A?

Velar verkligen mellan storlekar och undrar vilken kupstorlek man kommer få?Lemoncurd's picture
LemoncurdHej! Opererades 29/9 på NK. La in 450cc bakom muskeln. Tycker att brösten inte är stora, utan de känns mindre än vad jag velat ha redan nu.. känns även som att de droppat lite väl för fort nu, känns som att slutresultatet skulle se ut såhär. Någon som upplevt samma? Tänker att de var så högt uppe i början och sen sjönk de bara mer och mer rätt så fort. Följt rekommendationer med stöd bh och så.Seka83's picture
Seka83


Övriga taggar: 


Hej.

Opererades igår 25/10
Har en fråga om det är någon som kan svara eller Bara lugna ner mig lite.

Jag har inte sett brösten ännu alltså , men när jag hittat in i bh-n så tycker jag dem ser jättekonstiga ut🫣
Ser nästan ut som att det är 2 bröst lixom. , svårt att förklara. Extrem höga och svullna . Jag förstår att det är svullet och ömt . Men undrar om det är någon mer som reagerat på dess form men att dem sedan blivit fina .blueglue's picture
blueglueHej alla <3

Jag önskar att få en porrig look där man ser att jag gjort mina bröst, gärna stort men inte oproportionerligt.

Är 179 cm och väger 60 kg, har nu 70C och önskar 70F ungefär. Har en smal och vältränad look i övrigt med toppiga nipples och lätt hängig byst. Inga barn. Har relativt smal höft och bröstkorg, rund rumpa och vältränade armar.
Hej! Jag ska opera mig om ca 1 vecka på proforma, är jätte kluven och förvirrad och ju mer jag söker runt desto mer osäker blir jag. Jag har ganska stor rumpa och lite höfter. Men väldigt breda axlar. Har storlek 70b idag. Jag var på två olika konsultationer på samma klinik. Först tyckte läkaren att 450cc var helt perfekt o så bokade vi operationstid. Men sen när jag kom hem kände jag att näeee, han var alldeles för stressig, fick inte ens testa andra implantat. Så jag boka då en ny konsultation och fick testa 425 & 450. 425 såg naturliga ut och 450 var helt ok!
Idag är det exakt 14 dagar sedan jag gjorde min bröstförstoring.
Efter väldigt mycket velande valde jag 445cc i sista stund, det största jag provade.

Tyckte att 395cc kändes helt perfekt, men eftersom det skulle ”försvinna lite” så gick jag upp en storlek.

Jag är väldigt nöjd med resultatet än så länge…med kläderna på!
MEN när jag ser dom nakna, då är dom stora! Säkert inte ensam om det 😀.

Dom är ju fortfarande svullna, hårda och lite strutiga och höga (har anatomiska).
Snälla hjälp mig att lugna mig själv :( är så rädd efter mycket letande och läsande, jag har placerat bakom muskeln, vänster bröst fick mentor runda 450cc och höger 425cc high profile !avikrehn's picture
avikrehnHej!
Jag har efter jag varit på konsultation blivit något fundersam över vilken storlek på implantat jag ska välja!
Jag ska göra både lyft + implantat och enligt Kirurgen kan jag max lägga in 400 cc för att det inte ska bli för tungt i samband med lyftet men det överallt att tjejer lägger in mer?
Jag är 175 cm, väger 73 kg och har en bröstbredd på 14 cm. Jag är alltså inte så liten. Egen bröstvävnad vet jag inte men kanske uppskattningsvis 250 (+/-50) men dem hänger mycket efter 3 barn! Jag är ute efter fylliga och pigga bröst med lagom klyfta!
Hallå alla tjejer här inne, nu behöver jag lite hjälp inför mitt storleks val på implantat.
För 10 år sedan lade jag in Mentor High profile 450/425 cc, var väldigt nöjd men efter 2 graviditeter samt 2 ammande barn så tyckte jag de blev för hängiga och jag kände mig stor överlag. Så för 2 år sedan tog jag ut dom och fick tillbaka mina små tomma urammande bröst.JoOp's picture
JoOp


Övriga taggar: 


Jag opererade brösten för tre dagar sedan. Inne på 4e dygnet och min återhämtning har varit suverän. Slutade med smärttmstillande fredag kväll och jag känner att jag kan röra armar åt alla håll utan smärta.
Jag blir lite orolig dock för jag går ju runt här hemma o gör sysslor- tex tronar bord, lyfter ner -lätta- saker från högre höjd etc. Finns det risk att man ställer till det på ngt sätt? Det för ju inte ont. Om något tar emot så gör jag de inte.
Ngn som upplevt samma och har erfarenhet hur förhålla sig?Annons
Annons
Annons