Annons

450cc


Hej! Jag ska opera mig om ca 1 vecka på proforma, är jätte kluven och förvirrad och ju mer jag söker runt desto mer osäker blir jag. Jag har ganska stor rumpa och lite höfter. Men väldigt breda axlar. Har storlek 70b idag. Jag var på två olika konsultationer på samma klinik. Först tyckte läkaren att 450cc var helt perfekt o så bokade vi operationstid. Men sen när jag kom hem kände jag att näeee, han var alldeles för stressig, fick inte ens testa andra implantat. Så jag boka då en ny konsultation och fick testa 425 & 450. 425 såg naturliga ut och 450 var helt ok!
Idag är det exakt 14 dagar sedan jag gjorde min bröstförstoring.
Efter väldigt mycket velande valde jag 445cc i sista stund, det största jag provade.

Tyckte att 395cc kändes helt perfekt, men eftersom det skulle ”försvinna lite” så gick jag upp en storlek.

Jag är väldigt nöjd med resultatet än så länge…med kläderna på!
MEN när jag ser dom nakna, då är dom stora! Säkert inte ensam om det 😀.

Dom är ju fortfarande svullna, hårda och lite strutiga och höga (har anatomiska).
Snälla hjälp mig att lugna mig själv :( är så rädd efter mycket letande och läsande, jag har placerat bakom muskeln, vänster bröst fick mentor runda 450cc och höger 425cc high profile !avikrehn's picture
avikrehnHej!
Jag har efter jag varit på konsultation blivit något fundersam över vilken storlek på implantat jag ska välja!
Jag ska göra både lyft + implantat och enligt Kirurgen kan jag max lägga in 400 cc för att det inte ska bli för tungt i samband med lyftet men det överallt att tjejer lägger in mer?
Jag är 175 cm, väger 73 kg och har en bröstbredd på 14 cm. Jag är alltså inte så liten. Egen bröstvävnad vet jag inte men kanske uppskattningsvis 250 (+/-50) men dem hänger mycket efter 3 barn! Jag är ute efter fylliga och pigga bröst med lagom klyfta!
Hallå alla tjejer här inne, nu behöver jag lite hjälp inför mitt storleks val på implantat.
För 10 år sedan lade jag in Mentor High profile 450/425 cc, var väldigt nöjd men efter 2 graviditeter samt 2 ammande barn så tyckte jag de blev för hängiga och jag kände mig stor överlag. Så för 2 år sedan tog jag ut dom och fick tillbaka mina små tomma urammande bröst.JoOp's picture
JoOp


Övriga taggar: 


Jag opererade brösten för tre dagar sedan. Inne på 4e dygnet och min återhämtning har varit suverän. Slutade med smärttmstillande fredag kväll och jag känner att jag kan röra armar åt alla håll utan smärta.
Jag blir lite orolig dock för jag går ju runt här hemma o gör sysslor- tex tronar bord, lyfter ner -lätta- saker från högre höjd etc. Finns det risk att man ställer till det på ngt sätt? Det för ju inte ont. Om något tar emot så gör jag de inte.
Ngn som upplevt samma och har erfarenhet hur förhålla sig?AKO's picture
AKO


Övriga taggar: 


Hur lång tid efter operationen tog det för er att känna att ni kunde röra er, och leva på som vanligt?
Hur länge har ni behövt ta smärtstillande?
På tisdag är det dags för mig! :)
Jag skulle opererat både implantat och lyft på en gång, men min kirurg tyckte att det blev bra med bara implantat, så jag vaknade upp utan lyft. Jag gick i några månader med detta och sedan såg man att brösten blev hängiga snabbt. Då fick jag snabbt göra det där lyftet ändå. Och nu, 6 månader senare, hänger dom igen. Jag har dessutom haft stygn som spruckit och sår på ärren som fått behandling med kräm.
Har varit konsultation hos Tuve Mårtensson på Reformkliniken. Fick fram att jag har en diameter på 12,5 cm, tycker att det känns väldigt smalt för mig (mina bröst känns mycket bredare). Vad är egentligen vanligt vid bröstbredd, vad har ni andra därute?

Sedan testade vi ut olika volymer och kom överens om ett inlägg på 450 cc hp, I stunden kände jag verkligen att jag ville ha något mellan den storleken och det större inlägget vi testade på 590 cc, dvs kanske hade jag föredragit ett inlägg på 500 cc. Men om jag förstod rätt så finns det inte i den diametern jag har.
Hello alla som befinner sig i bröst djungeln.
Har tidigare gjort bröst förstoring på proforma clinik hos örjan. Super nöjd.

Nu vill jag görA större.. Men alla skriver om daniel. Blir ju såklart nyfiken..

Åsikter??Annons
Annons
Annons