Annons

Svullnad


Idag är det exakt 14 dagar sedan jag gjorde min bröstförstoring.
Efter väldigt mycket velande valde jag 445cc i sista stund, det största jag provade.

Tyckte att 395cc kändes helt perfekt, men eftersom det skulle ”försvinna lite” så gick jag upp en storlek.

Jag är väldigt nöjd med resultatet än så länge…med kläderna på!
MEN när jag ser dom nakna, då är dom stora! Säkert inte ensam om det 😀.

Dom är ju fortfarande svullna, hårda och lite strutiga och höga (har anatomiska).NormaJean's picture
NormaJean


Övriga taggar: 


Hej,

Opererade min näsa för en vecka sen och ska ta bort gipset på fredag, dvs. på tionde dagen. Mitt problem är att jag tycker att näsborrarna ser väldigt ojämna ut, den ena är mycket större och ser svullen ut medan den andra är fin och liten. Är det någon annan som har upplevt att näsan var ojämn redan innan man tog bort gipset? Har förstått att det kan bli ojämnheter sen när gipset tas bort och mer svullnader börjar komma. Hur mycket spelar gipset roll för hur mjukdelarna formas, exempelvis näsborrarna?
Hej!
Idag är det 8 dagar sedan jag opade mig och satte in mentor 200cc och 300cc samt förminskade och stramade åt bröstvårtorna/vårtgårdarna. Jag hade ganska små bröst från början och är inte intresserad av att ha särskilt stora bröst, bara symmetriska och jämna.

Nu undrar jag hur snart svullnaden lägger sig? De känns ganska stora just nu (för mig) och det är inget jag egentligen stör mig på, men hur mycket mindre blir brösten efter svullnaden lagt sig?

Tacksam för svar!!
Hej! Jag gjorde full bukplastik för två månader sedan. Jag har tyckt att senaste månaden har jag sett ut som en "blobb", dvs att magen står ut. Jag känner mig inte alls bekväm och fin som jag gjorde veckorna efter OP. Jag tog en bild från sidan 5 dagar efter OP och sedan en bild idag (2 mån + 2 dagar efter OP) och såg en tydlig skillnad. Jag har inte gått upp i vikt. Jag ska ha återbesök hos min kirurg om några veckor men jag är rädd att han ska säga att jag får leva med att se ut såhär. Är det svullnad? Har jag gjort något fel? Kommer jag att se ut som en blobb nu?Nia2's picture
Nia2


Övriga taggar: 


Efter att ha gjort en bukplastik med stort T snitt så på dag 13 förändrades magen. Den har svullnat och blivit stenhård under naveln.
Är det normalt?
Hej! Nu ligger jag här kl 03 på morgonen och har extrem smärta och svullnad i brösten. Opererades kl 18 i onsdags och sen igår har jag haft extremt ont! Mår dåligt av morfin liknande smärtstillande och måste nu vänta en timme tills nästa alvedon dos! Snälla säg att det blir bättre snart! Har ingen rodnad på bröstet men det högra är mycket mer svullet än det vänstra! Har knappt sovit något alls, tips för att bli av med detta fort??
Jag opererades (buk + bröst) för ca 3 veckor sedan, jag mår bra, magen känns platt, det läker som det ska och är inte direkt missnöjd med något än. Det är bara det att tålamodet tryter, man är småorolig och nojig. Jag har några saker jag skulle vilja ventilera med er som också genomgått en bukplastik. Många av dessa punkter har jag redan tagit upp med sköterska och/eller kirurg men är nyfiken på era erfarenheter.Annons
Annons
Annons