Annons

Osymmetrisk

Tovalisa's picture
TovalisaHej,

Ganska ledsen och hoppas kunna få svar från er erfarna. Nyopererad. Första bröstförstoringen.
Hade en liten platt B-75 innan op.
Satt in Motiva ergonomiska profil Demi, 340 cc och 360 cc efter rekommendation av kirurgen då mitt ena bröstet var ”tommare” och han rekommenderad denna skillnad.
ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!

Tio år efter att jag fick mina efterlängtade lika stora bröst via landstinget har jag nu opererat mig igen den 17 mars 2022 hos Dr. Alexander Kamali på ACPK (Akademiskt Centrum Plastikkirurgi).
Har varit på konsultation hos Anders Liss på Art Clinic och hos Paolo Montemurro på Akademikliniken. Jag är intresserad av en smalare näsa samt få mer symmetriska näsborrar då den ena idag är större och mer sned än den andra. Hos Anders fick jag bilder från en simulerng på hur näsborrarna skulle kunna se ut efter en operation, vilket jag tyckte såg bra ut. Men sen när jag var hos Paolo så sa han att man inte kunde göra något åt mina näsborrar, att jag bara måste acceptera att allas ansikten är lite osymmetriska. Jag vet inte riktigt vem jag ska tro på i detta läge.Mosqita's picture
MosqitaJag opererades för 12 dagar sen. Gick in via bröstvårtan och har fått uthärda denna otroliga smärta av tortyr-bhn. Mitt första återbesök var 8 dagar efter op. Jag fick byta bh från 65 i omfång till 70, pga alla sår och andningssvårigheter av den alldeles för tighta bh-n. Vid detta besök konstatera sjuksköterskan att bröstvecket på ena bröstet var fint och "ordnat", men inte det andra. Hon tryckte ner implantatet med fingrarna, satte på mig bh-n och ritade streck som jag skulle hålla koll på att dom befann sig under bygeln. Det gick inte alls..
Jag opererades (buk + bröst) för ca 3 veckor sedan, jag mår bra, magen känns platt, det läker som det ska och är inte direkt missnöjd med något än. Det är bara det att tålamodet tryter, man är småorolig och nojig. Jag har några saker jag skulle vilja ventilera med er som också genomgått en bukplastik. Många av dessa punkter har jag redan tagit upp med sköterska och/eller kirurg men är nyfiken på era erfarenheter.Annons
Annons
Annons