Annons
1 post / 0 new
#1 2021, March 27 - 02:10
Falq96
Falq96's picture
Offline
Last seen: 3 years 4 weeks ago
Brons
Joined: 2021-03-27 01:50

Misslyckad ptos i Sundsvall... hjälp!!!

Hej!

Jag gjorde ett ingrepp för Ptos (hängande ögonlock). Kirurgen på Sundsvalls sjukhus gjorde det vänstra ögat som iofs blev bra, men alldeles för högt upp och olikt det högra!! Han erbjöd mig att vi kunde göra på dem Högra också, men sa att det alltid kan finnas en viss skillnad. En viss skillnad i all ära, men inte helt annorlunda form och för stor skillnad höjd... gick med på hans förslag och gjorde Högra ögat förra veckan. Nu har han tagit för mycket igen!!!! Och min svullnad försvinner nästan direkt. Inom 2 dagar är typ allt borta för mig. Samma hände med första ögat och resultat var detsamma från vecka 2 till 6 månader senare... nu är jag orolig att samma sak skett på det Högra. Men nu har han tagit så mycket att jag måste anstränga mig för att blunda när jag ska sova... det svider i själva ögat under dagarna pga att det känns torrt och känsligt. Och jag har fått extrem huvudvärk sen första operationen som vägrar ge med sig.

Resultatet ser alltid jätte bra ut när det är svullet direkt efter operation när han sytt ihop. Men veckan efter ser det båda gångerna ut att vara helt katastrofalt gjort. Nu ligger that här deprimerad på nätterna och kan inte sova.... dels för att jag är så missnöjd och dels för att ögat inte stängs utan ansträngning.

Gjorde detta via landstinget & remiss från VC till Sundsvalls sjukhus. Någon som kan råda mig till vad jag kan göra? Vem kan jag prata med? Behöver uppenbarligen en helt annan kirurg för detta! För nu måste jag ju få ner ögonlocket på nåt sätt....

Annons
Annons
Annons
Annons