Annons

Bröstvårta


Hej!

Har du gjort ankarlyft + implantat och är nöjd?! Vem är den bästa kirurgen i Sverige?
Vill så gärna få snygga bröstvårtor och har läst att det är lite olika resultat beroende på kirurg <3

Tack!
Jag är så förtvivlad. För 3 veckor sedan tog jag ut gamla implantat och gjorde ankarlyft i samband m det. Nu har vårtgård och bröstvårta på båda sidor blivit svarta. Ena sidan har det svarta flagnat bort lite och man ser rosa kött under, men den andra sidan är helt och hållet svart. Jag åker in till kliniken var tredje dag för omläggning. Vågar inte göra det själv hemma. Knappt så att jag vågar titta ner när de tar bort bandaget. Har någon här varit med om detta, och har ni tips på vad man kan göra för att rädda bröstvårtan och vårtgården?
Tack på förhand!
Hej! Det är en vecka sen jag opererade mig och jag får panik! Jag har ingen känsel i bröstvårtan och från den till underpolen. Jag känner att det ilar när jag nuddar bröstvårtan och det är så obehagligt. Är detta normalt? När blir det som normalt igen. Jag är en sån som verkligen hatar att bli tagen i bröstvårtorna… jag hatar känslan och jag ryser bara jag tänker på det. Nu känns det ännu värre i och med ilandet i hela kroppen om jag råkar nudda dem. Är så orolig att nervtrådarna förstörts:(( jag är tacksam för alla svar och frågar gärna på mer frågor om ni har några!MangoB's picture
MangoBHej! Undrar om någon med indragna bröstvårtor har gjort bröstförstoring och då om de kom ut mer efter förstoringen? Ingen skillnad? Berätta gärna!

Min syster opererade ut sina indragna bröstvårtor (Blev jättefint) men mammas kom ut efter amning, så jag avvaktar med just den operationen. Jag har indragna som kan bli styva vid hårdare beröring och kyla och hoppas de kommer ut mer i ”vardagstillståndet” efter bröstförstoringen jag vill göra. Hittade äldre trådar men med få svar, därav ny tråd :)carolineadam's picture
carolineadam


Övriga taggar: 


Hej!

Jag skulle vilja höra erfarenheter av att operera bröstvårtorna i samband med bröstoperation. Mina bröstvårtor har blivit ”hängiga” och typ längre efter amning. Kan man ”korta av” dem på något sätt? Känns som att det skulle göra så otroligt ont, men kanske inte blir stor skillnad från smärtan ändå av bröstoperationen(?). Som sagt, dela gärna med er av erfarenheter!
Är det någon som har erfarenhet utav lyft via bröstvårtan samt förstorning? Har i nuläget 550 cc bakom muskeln mentor high profile men egna bröstet framför implantatet hänger lite.
Någon som kan berätta hur en korrigering av olika höjd på bröstvårtor går till?
Jag har gjort ankarlyft samt förstoring och upplever att den ena bröstvårtan sitter högre än den andra, sticker utanför bh:n. Tycker att båda är placerade för högt upp.
Är detta något som korrigeras och isåfall hur?

//BoobsanbusBlack Panther's picture
Black PantherHej på er!
Jag har alltid skämts och mått dåligt över mina bröst ända sen jag började få bröst faktiskt. När jag började få bröst kring 11-12 års åldern så var det mina bröstvårtor som stod mest ut som små spjut och dom var som en klump plus att det syntes tydligt genom alla tröjor.
Om jag säger att när jag har styva bröstvårtor så är min bröstform mer rund men när jag googlat på tubulära bröst så ser jag vissa likheter och inte så vet inte vad jag har. Beskrev mina bröst för en klinik jag pratade med och hon jag pratade med sa att jag hade tubulära bröst.ireneirp's picture
ireneirpNågon mer som drabbats av hypertrofisk ärr ?

Det kliar, är rött och öm. Opererade mig Nov 2016 och har fått ett irriterad ärr på ena bröstvårtan. Läkaren gjorde om det genam att skära på biten som ömmade och irriterade men resultatet har blivit detsamma.
Jag har fått kortison insprutat i ärret och går med silicontejp och gjort så i 3 mån nu.

Vad har ni för erfarenhet av sådan ärr ?
Jag gjorde en bröstreduktion 06 efter remiss från läkare.
Jag var så 15/16år och var jätte nöjd efter op.
Gick från DD till B. Väldigt kort där efter kom en viktökning och brösten växte mer eller mindre tillbaka.Annons
Annons
Annons