Annons

Tubulära bröst


Hej tjejer!

Nu är det äntligen dags för en bröstförstoring, som jag längtat!
Är det nån som haft tubulära bröst och endast gjort en bröstförstoring?

Jag har varit på konsultation på Akademikliniken och blev rekommenderad anatomiska polytech 320cc, enligt kirurgen ska jag inte ha större för då kommer kanter synas då jag själv har så lite vävnad.

Ska på en konsultation på nordiska för en second opinion, vad tycker ni och ni som har liknande utgångsläge som mig, vad har ni valt för klinik samt implantat?

Finns två bilder i min profil.Amandarh's picture
Amandarh


Övriga taggar: 


Hej allihopa!

Har länge haft mycket ångest kring mina bröst som jag misstänker är tubulära. Har äntligen tagit tummen ur och skickat en egenremiss till Sahlgrenska plastik.

Är väldigt nervös och vet inte vad jag ska förvänta mig. Är en introvert person och har social ångest, vilket gör det hela lite svårare.
Är rädd för att bli avvisad eller förlöjligad. Har redan sån osäkerhet och hat kring mina bröst.

För ett tag sen gjorde jag ett inlägg på en amerikansk sida med plastikkirurger och det var då jag hörde begreppet tubulära bröst för första gången.
Jag har efter många år äntligen bokat en tid på VC för mina tubulära bröst. Jag hade någon sista förhoppning om att brösten skulle växa iom graviditeten men icke. De är precis lika som de varit sedan jag var tretton och nu är barnet över året (jag är idag 26 år). Jag har inget hopp kvar om att brösten ska bli "normala" utan hjälp och har därför samlat mod till mig och bokat tid på VC. Jag har inte ekonomi att fixa brösten privat pga student men tänker att det bör gå få landstingsfinansierat iom att det är en missbildning. Jag är så trött på att må dåligt över mina bröst.anonym's picture
anonym (not verified)Hej! Jag har nu påbörjat processen till att operera mina tubulära bröst. En remiss har skickats från ett närliggande sjukhus till Linköping. Vill få operationen betalad av landstinget och har då fått höra att det är i Linköping operationen kommer ske, om jag får någon dvs. Väntar på svar.

Därför undrar jag, är det någon som har opererat sina tubulära bröst i Linköping? Via landstinget? Väldigt viktigt för mig att personen som gör ingreppet gjort många liknande förut. Rädd för att bara bli kallad någonstans utan att veta att de verkligen kan operera just tubulära bröst.anonym's picture
anonym (not verified)


Övriga taggar: 


Hej! Jag har mått otroligt dåligt i flera år pga mina bröst. Jag lyckades tack vare denna sida för några år sedan förstå vad som var fel. Jag är säker på att jag har tubulära bröst. Då jag ej kan se bilder (precis skapat konto) så vet jag inte vilken grad jag har, men tycker själv det är rätt rejält :( aldrig visat mina bröst för någon & blir påverkad rejält psykiskt, men nu har jag bestämt mig! Jag måste ta tag i detta. Men vad är första steget? Jag bor i Jönköping, har någon fått hjälp där? Eller vem/vilka är bäst på tubulära bröst i Sverige? Kan jag få det betalt via landsting?
Hej! Jag har väldigt strutiga bröst (vårtgårdarna är "puffiga") och ingen underpol alls. Har haft grova komplex över det sedan 15-årsåldern när mina bröst i princip var färdigutvecklade.
Hej!
Jag har tubulära bröst som jag vill korrigera med hjälp av implantat och vårtgårdsförminskning. Jag har läst att man gärna sätter in anatomiska implantat för att rätta tubulära bröst. Är själv inte så förtjust i dessa och speciellt inte att sätta implantat framför muskeln. Någon här som korrigerat tubulära bröst med att sätta in Motiva ergonomix bakom eller delvis bakom och fått bra resultat? Har ni blivit nöjda? Vilken klinik och kirurg? Har konsultation hos Tuve Mårtensson på reformkliniken snart, väntar med spänning på vad han kommer föreslå för implantat och placering.BoobieShmobie's picture
BoobieShmobie


Övriga taggar: 


Hei! Er det noen som har ammet barn med silikon, og vil dele erfaringer? Jeg er 31 år nå, og har endelig råd til silikon. Jeg har ingen mann eller babyplaner nå, men det er jo (forhåpentligvis) mulig det vil endre seg i løpet av årene som kommer. Men hva da med brystene, om jeg f.eks får barn som 36-åring? Vil operasjonen være helt bortkastet? Vil brystene bli forferdelige, med innlegg som snur seg og whatnot? Vil brystene øke veldig i størrelse pga melken, og kanskje operasjonen var unødvendig? Kanskje jeg ikke får til å amme i det hele tatt (har tuburøse bryst)? Uæææh!
Hallå! Har kollat en del trådar här och är så glad över att börja kunna få lite svar och se hur många som hjälper varandra.Black Panther's picture
Black PantherHej på er!
Jag har alltid skämts och mått dåligt över mina bröst ända sen jag började få bröst faktiskt. När jag började få bröst kring 11-12 års åldern så var det mina bröstvårtor som stod mest ut som små spjut och dom var som en klump plus att det syntes tydligt genom alla tröjor.
Om jag säger att när jag har styva bröstvårtor så är min bröstform mer rund men när jag googlat på tubulära bröst så ser jag vissa likheter och inte så vet inte vad jag har. Beskrev mina bröst för en klinik jag pratade med och hon jag pratade med sa att jag hade tubulära bröst.Annons
Annons
Annons