Annons

Motiva implantat


Hej allihopa!
Jag gjorde en bröstförstoring och ett lyft för exakt en vecka sen. Undrar hur ni andra mår och hur det börjar se ut?
Jag mår bra och har mått väldigt bra sen dag 1. Ingen större smärta, tycker bröstbandet är jobbigt. Ömt dom första dagarna och mornarna är värst, när man varit stilla och blivit stel.
Hej!
Jag har tubulära bröst som jag vill korrigera med hjälp av implantat och vårtgårdsförminskning. Jag har läst att man gärna sätter in anatomiska implantat för att rätta tubulära bröst. Är själv inte så förtjust i dessa och speciellt inte att sätta implantat framför muskeln. Någon här som korrigerat tubulära bröst med att sätta in Motiva ergonomix bakom eller delvis bakom och fått bra resultat? Har ni blivit nöjda? Vilken klinik och kirurg? Har konsultation hos Tuve Mårtensson på reformkliniken snart, väntar med spänning på vad han kommer föreslå för implantat och placering.
Hej.
Jag har varit på konsultation för bröstförstoring. Utifrån mina önskemål; fylla ut mina tomma bröst, för att kunna ha en bikini om sommaren som passar.
Jag har 11 i bröstbredd.
Jag vill absolut inte ha stora bröst, men har ändå alltid haft komplex för att jag tycker mina bröst är något för små.

Jag blev rekommenderad 220 cc mini motiva ergonomix, eller 245 cc mini motiva ergonomix.

Jag blev nästan chockad över hur stort det såg ut med både 245 och 220 mini.
Hej! Har planerad bröstförstoring hos Patrik Höijer på NK i april. Det lutar åt motivas ergonomix implantat men jag har inte kunnat bestämma storlek.. Hade tidigare konsultation på annan klinik där jag nöjde mig med 335cc full, men efter konsultation med Patrik (genom bilder) renommerade han mig 375-425 kanske tom 450 för att det ska se mer estetiskt ut sa han. Han sa att det skulle bli samma put, men bredare implantat för att få en snyggare klyfta och det vill jag såklart ha. Är bara orolig att det kommer se stort ut?!
Hej,

Jag har börjat fundera på hur mycket implantaten kan väga och med hur mycket det har påverkat min egen vikt.
Jag har lagt i Motiva Ergonomix Demi 320 cc.
Någon som vet med säkerhet?

//BoobsanbusBild för Mopskvinnan
MopskvinnanOm tre veckor är det dags för mig. Jag ska äntligen få ett par bröst! Jag har tänkt igenom detta beslutet i flera år och kom fram till att nu får det bli dags! Orkar inte vänta längre!

Gick på konsultation hos Paolo på akademikliniken i maj.
För mig var konsultationen nästan det jobbigaste då jag har har stora komplex över mina bröst men Paolo var så förstående och proffsig. Och han visste precis vilket resultat jag var ute efter.
Jag har sedan puberteten haft hängbröst som jag inte varit nöjd med, och har äntligen lyckats sparat ihop pengar för att åtgärda detta. Jag har alltså naturligt skinn och utrymme pga hänget, som jag vill fylla ut med implantat. Jag har läst att man exempelvis även kan välja extra hög profil för att slippa lyft, samt placera det framför bröstmuskeln istället för bakom.

Bröstlyft kommer inte vara ett alternativ då jag undviker synliga ärr vid områden utanför armhålan.
Hej, hur länge ska detta bröstband sitta på? Vet inte om det är det som gör det men har så sjukt ont mellan skulderbladen. Är det bandet som gör att jag har ont där? Opererades i onsdags men känner redan nu att jag bara vill slita av mig bandet. Återbesök 2 maj vilket känns som en evighet. Hoppas få ta av det då. Någon som bara behövt ha det i två veckor? Tycker inte det ser ut som om jag behöver trycka ner brösten så mycket mer men är ju ingen expert.
Jag har ägnat stor tid att inspektera och STIRRA på motivas produktinformation, deras tabell över round och ergonomix. Jag har tom skärmdumpat bilden från motivas svenska sajt och där framgår tydligt att corséprofilen INTE går att få i Gelultima (dem mjukaste gelén). Var av en händelse inne på motiva.com, deras internationella sida.. Där ser informationen ANNORLUNDA ut! Där står det att corséprofilen i ergonomix-serien (alltså inte round) är i Gelultima!!! När jag sen ska kontrollera deras svenska sajt kommer jag inte längre in på den!
Helluu!
Jag opererade mig I augusti och är jättenöjd med resultatet, jag har dock börjat få Bristningar, och rätt ordentligt av dom nu senaste månaden!
Jag smörjer brösten tre ggr om dagen men allt möjligt och har gjort det sen första dagen efter operationen.

Någon som har nått tips? Eller kanske nått för hur man bleker/blir av med dom man redan fått? Dom är fortfarande färska och rosa...

TaaackAnnons
Annons
Annons