Annons

Motiva


Hej, ska opereras 28 september på NK. Blev under konsultationen rekommenderad motiva round full trots att jag gick dit med inställningen att jag ville ha ergonomix. Vill ha naturliga bröst med en skidbacke och absolut inte två ”bollar”. Min kirurg (Mattias) sa att utifrån mina förutsättningar ska jag har runda full då jag inte har så mycket hud under bröstvårtan. Därför hade bröstvårtan pekat neråt om jag hade lagt in ergonomix då det blir för mycket vikt i nederdelen av bröstet. Litar såklart på honom då han är experten här men är ändå så nojig för att de ska se onaturliga ut.
Hej jag har bokat in en konsultationstid hos Peter Cosmo. Jag vill ha skidbacke bröst och ett naturligt resultat där jag helst kör framför placerad.
På senaste tiden har jag läst till mig att Peter går med på det ifall man har förutsättningar för det.
Men det innebär även att han kanske int är lika ”van” vid att utföra den typ av placering.

Dessutom bor jag långt ifrån Landskrona.

Jag vet att pengar samt avstånd int ska styra ens val men jag känner att det vore så skönt att opa sig nära sin stad.Jaaaz's picture
Jaaaz


Övriga taggar: 


Jag har bestämt mig efter 5 år att faktiskt opa mig.
Jag är 158, 52kg. Jag har 70B och har tänkt lägga in 350-400cc.
Jag älskar bröst med större underpol, skidbackebröst (har själv det) och naturliga.
På återbesöket på Nordiska kliniken informerades jag igen om deras utökade trygghetsgaranti precis som vid konsultation. När jag i kassan sen läser villkoren för att skriva under gäller den inte släta implantat med framförplacering, alltså Motiva som jag har.
Jag fick tillbaka pengarna och löfte om att kirurgen skulle hjälpa mig ändå om det blir några problem, men alltså inte lika tryggt som en garanti.
Jag har tittat på en hel del bilder med samma profil (I detta fallet motiva mini och midi). Jag upplever att de ser väldigt olika stora ut. Vissa ger ett väldigt diskret intryck medan andra ser ut som en väldigt påtaglig förändring.

Jag har en teori om att har man mer egen bröstvävnad ser resultatet lite mjukare och mer naturligt ut. Medan om man har mindre bröstvävnad syns konturen mer och därför uppfattas bröstet som större även med en mindre projektion? Vad tänker ni andra?
Nu har jag bestämt mig, det är dags att göra en bröstförstoring, även fast en del berättelser skrämmer mig.

Jag är tvåbarns mamma där yngsta nu i dagarna blir tio månader och trots att amningen inte fungerade så ser brösten helt urmjölkade ut.
Bor i södra Sverige, Halland och har möjlighet att åka båda uppåt och nedåt i landet.
Tänker väl mig främst åt Göteborgs hållet men även nedåt Skåne.
Hej!
Är det någon här som har någon erfarenhet kring bröstförstoring på Akademi kliniken samt Jonas Lundberg som kirurg? Lugna en sliten nattsjäl :)
Upplevelse av kliniken samt kirurgen i sig? Upplevelse under operationsdagen? Resultat efter op?
Preppa gärna med information!!! :)
Tänkte berätta om min OP och resan dit för er/dig som kanske är osäker på klinik eller liknande. Hoppas det kan hjälpa någon,
Någon med Ergonomix Mini 310cc, 360cc eller 400cc? Är ni nöjda med bredden och profilen till er kroppsform? Vad hade ni för bröstmått innan op? Har ni kanske bilder i era gallerier också får ni mer än gärna hojta! :)Annons
Annons
Annons