Annons

Motiva Ergonomix


Hej!
Jag har tubulära bröst som jag vill korrigera med hjälp av implantat och vårtgårdsförminskning. Jag har läst att man gärna sätter in anatomiska implantat för att rätta tubulära bröst. Är själv inte så förtjust i dessa och speciellt inte att sätta implantat framför muskeln. Någon här som korrigerat tubulära bröst med att sätta in Motiva ergonomix bakom eller delvis bakom och fått bra resultat? Har ni blivit nöjda? Vilken klinik och kirurg? Har konsultation hos Tuve Mårtensson på reformkliniken snart, väntar med spänning på vad han kommer föreslå för implantat och placering.
Hej.
Jag har varit på konsultation för bröstförstoring. Utifrån mina önskemål; fylla ut mina tomma bröst, för att kunna ha en bikini om sommaren som passar.
Jag har 11 i bröstbredd.
Jag vill absolut inte ha stora bröst, men har ändå alltid haft komplex för att jag tycker mina bröst är något för små.

Jag blev rekommenderad 220 cc mini motiva ergonomix, eller 245 cc mini motiva ergonomix.

Jag blev nästan chockad över hur stort det såg ut med både 245 och 220 mini.
Ni som har lagt in Motiva Ergonomix Full Profile 425cc, vilken BH storlek har ni, alltså vilken kupa? Vet att det beror på flera saker men skulle ändå vilja veta :))Bild för dise3359
dise3359


Övriga taggar: 


Har bröstförstoring den 17 april och undrar om det är okej att ta ett par drinkar två veckor efter op... Skulle vilja fira valborg men kanske det är lite för tidigt för detta :D Ni som har gjort bröstförstoring, när har ni vågat ”festa” igen?
Hej! Har planerad bröstförstoring hos Patrik Höijer på NK i april. Det lutar åt motivas ergonomix implantat men jag har inte kunnat bestämma storlek.. Hade tidigare konsultation på annan klinik där jag nöjde mig med 335cc full, men efter konsultation med Patrik (genom bilder) renommerade han mig 375-425 kanske tom 450 för att det ska se mer estetiskt ut sa han. Han sa att det skulle bli samma put, men bredare implantat för att få en snyggare klyfta och det vill jag såklart ha. Är bara orolig att det kommer se stort ut?!Bild för whynot
whynotJag har ännu inte varit på min konsultation men tänkte att ni kanske har vettiga erfarenheter att dela med er av.

Idag har jag mellanstora byst (D-kupa/liten E-kupa) med "normalt" häng, har inte fött barn men med mer bröstvävnad gör naturen sitt såklart. Är 165 lång och väger 55kg, är hyfsat liten i midjan.
Hej. Det finns inte så många inlägg från tjejer som opererat 200cc eller mindre. Jag funderar själv på den volymen. Har i stort sett obefintliga bröst idag. Jag vill inte ha stora bröst, utan behålla dom små. Jag vill kunna fylla ut en bikini i storlek 36. Har alltid samma problem varje sommar. Ingen som passar. Finns här någon som känner igen sig? Finns här någon som tidigar knappt fyllt ut en 70A och som valt den volymen, eller runt 200cc? Hur upplever ni isf resultatet?Bild för Mnla
Mnla


Övriga taggar: 


Hej! Någon som satt in Motiva ergonomix hos Anders Nilsson på Polarkliniken nyligen? Hur blev resultatet? Är ni nöjda? Har varit på konsultation där och funderar på att välja honom.
Hej alla!

För ca 8 månader sedan gjorde jag ett bröst lyft (ankarlyft) och en förstoring med Motiva ergonomi 360cc. För 3 månader sen gjorde jag en korr på fickorna eftersom implantaten inte hade åkt ned tillräckligt och det ena åkte mot nyckelbenet då jag låg ned. Nu efter korr är det bra igen.

Jag har varit ganska bra på att uppdatera med bilder så om nån funderar på resultat osv så kan ni gå in på min profil och kika! Alla ser olika ut med olika förutsättningar men jag hjälper gärna till genom att svara på eventuella frågor!

Hoppas allt är fint!
Får panik mina bröst känns bara så förstora min fråga är när släpper svullnaden och har någon gjort 510cc ergonmix motiva runda och hur ser det ut efter tre månader Elker efter ett par månader mina är 9dagar gamla hjälp snälla !Annons
Annons
Annons