Annons

Ergonomix


Jag var idag på konsultation på Proforma Clinic och bokade in en bröstförstoring i Oktober hos Örjan Gribbe. Vi bestämde oss för 245cc Motiva ergonomix mini men jag känner att jag vill känna av storleken hemma och så innan operationen, eventuellt att jag vill gå ner till 225cc då jag inte vill ha stora bröst. Jag vill bara känna att jag har bröst och känna mig bekväm i alla slags kläder osv. Värt att tillägga att jag är nästintill helt platt just nu. Jag vill därför testa med rispåsar hemma men jag känner att jag inte riktigt vet hur jag ska gå tillväga haha.
Någon med Ergonomix Mini 310cc, 360cc eller 400cc? Är ni nöjda med bredden och profilen till er kroppsform? Vad hade ni för bröstmått innan op? Har ni kanske bilder i era gallerier också får ni mer än gärna hojta! :)Bild för Amazonas
Amazonas


Övriga taggar: 


Hej jag är nyfiken på vilken bh-storlek det kommer att bli efter op med Ergonomix demi? Hoppas på D men mycket troligt blir det nog större... Ni som har demi, vad var er storlek före vs efter op? Är medveten om att det är högst individuellt pga egen vävnad, mått osv men vore kul att se variationen!
Hej på er alla tuttisar. Var på konsultation idag och vi kom väl rätt och slätt fram till motiva ergonomix, 245cc demi. Det jag missade att fråga var då: vad för storlek kommer jag hamna på efter operationen? Har små 70B kupor nu innan (70B med push up i, alternativt 70a utan).

Så därför undrar jag: hur många cc ryms i en kupa? Tänker om man kan räkna ihop förväntad kupstorlek:). Läste någonstans att 100cc är 1 kupa, är det rimligt?
Hej på er! Jag har nu äntligen varit på konsultation. Kände verkligen att jag klickade med kirurgen och att jag litar på honom. Dock blev jag lite tveksam nu i efterhand gällande storlek osv. Jag hade 265cc i egen vävnad och blev rekommenderad 265cc i motiva ergonomix demi. Min bröstbredd är 12.5 och implantatets bredd är 11cm.
På 3D bilderna ser storleken bra ut, men jag är rädd att de ska vara alldeles för små i verkligheten då jag upplever att jag knappt har någon egen bröstvävnad i dagsläget, och med implantatet kommer det ju bara bli ca dubbelt så stort.Bild för whynot
whynot


Övriga taggar: 


Har försökt att hitta en tråd som kan ge mig svar på min fundering men utan framgång.

Hur ser era motiva ergonomix (bakom muskeln) ut när ni ligger ner på rygg?

Mina är 6v gamla och den som droppat minst ser ironiskt nog bättre ut när jag ligger ner, plattas till och glider ut liiite mot armhålan (som ett naturligt bröst gör). Medan det andra står mer rakt upp. Jag hoppas mitt slutresultat blir mer som det som plattas till och glider ut lite mot armhålan..
Hej tjejer,

Stort tack för en minst sagt grym sida!

Nu börjar dagen för min operation (bröstförstoring) att närma sig och jag skulle jättegärna vilja ha alla era bästa råd på vad att tänka på inför, under och efter!

- Var det något ni önskar att ni vetat innan eller som var bra att ni visste innan som ni kan dela med er av?
(Allt ifrån när det kommer till förberedande inför - som köp av läkemedel som kan vara bra att ha / köp av saker / mat som är extra bra - you name it!).Annons
Annons
Annons