Annons

425 cc

Bild för Godiskatten
GodiskattenHej!
Jag har under ett visst antal år gått o tänk på att jag vill fylla ut mina nu mera väldigt ledsna bröst (efter ammande och viktpendling)
Så äntligen har jag tagit tag i saken och bokat in mig för konsultation hos Johan på Plastikakademin i Linköping.Bild för Tina_84
Tina_84Hej alla!

Jag opererade mig i onsdags 24/6 och funderar lite över bröstvårtorna. Mina var rätt små innan och är nu naturligtvis rätt stora eftersom brösten är så svullna.

Men får man en stor förändring på bröstvårtorna efter en bröstförstoring och kommer dom fortsätta vara så här stora och typ puffiga eller kommer dom gå ner och bli ungefär som innan?

Hur har det varit för er?Bild för Malinofc
Malinofc


Övriga taggar: 


Jag opererade mig i tisdags bröstförstoring + lyft och igår lyckades jag i princip snubbla rätt rejält. Jag lyckades ta emot med under armarna, det gick så snabbt men tror jag lyckades undvika att slå emot med brösten, det brände till i brösten vid stygnen och idag har jag haft ont, svidande känsla under brösten och haft ont på sidorna. Har svårt att tolka om det är från fallet eller efter operationen. Dom är ju väldigt blå/grön/gula nu efter operationen också.
Hej tjejer! Mitt första inlägg här.Bild för Michelle0
Michelle0Hej!
Jag har nu varit på mitt återbesök vid 3 månader och jag fick råd att köpa en sport bh med mycket bra stöd och inlägg att ha på natten när jag sover. Den ska jag tydlige ha föralltid (eller så länge jag har inplantat så att säga :P)
Någon mer som fått det rådet? Känns lite tråkigt för älskar att slänga av mig bhn efter en lång dag och sova utan. Men men,
vart köper jag denna (helst snygga) sport bhn? :)Bild för Hennieh
Hennieh


Övriga taggar: 


Hej :)

Jag opererades för några veckor sedan, ankarlyft + implantat och jag är så nöjd med resultatet. Har tidigare gjort en förminskning via landstinget för 8 år sedan med dåligt resultat så detta blir min andra OP men första med inlägg & gud vad jag längtar tills jag blir av med min bh/bröstband så jag kan njuta mer av resultatet.Bild för Nadine79
Nadine79


Övriga taggar: 


Hej, jag ska opereras den 27 juni, det jag undrar är ni som har opererats hur sov ni första natten/ veckan efter operationen,? Mvh nadineBild för Michelle0
Michelle0Hej!

Snart 8 veckor sedan jag gjorde min bröstförstoring och allt känns jätte bra! Har mätts till storlek 70E och hade innan b kupa typ.
Nu till frågorna:

Hur mycket kommer storleken förändras när dom är färdig läkta?

Vilken bikini ska man välja? Går vanlig tre kants bikini bra?

Har min nya bh på dagarna eller går topless på dagarna, men på nätterna sover jag i läk bhn. Kan man byta ut den mot en mjuk sportbh typ?

Vilken bh är bäst att andvända på dagarna?Bild för Åska
ÅskaJag opererades i torsdags och har ergonomix demi 425cc, men just nu känns det som att dom sitter under hakan pga svullnaden.
Hur länge är dom så svullna? Eller det är kanske individuellt..
Ni som har lagt in Motiva Ergonomix Full Profile 425cc, vilken BH storlek har ni, alltså vilken kupa? Vet att det beror på flera saker men skulle ändå vilja veta :))Annons
Annons
Annons