Annons

425 cc


Hej!

Är det någon mer än mig som har 15 cm i "bröstbredd" och vad har ni för storlek på era implantat? Eller vad har ni blivit rekommenderade för storlek?

Jag har varit på 2 st konsultationer på NK, och första gången vart jag rekommenderad Motiva Round 425 cc och andra gången 475 cc. Har ingen referens på hur "stora" 475 kommer att bli på en lika bred bröstkorg som mig.

Ni som har ungefär samma mått och samma storlek på implantat, är ni nöjda eller skulle ni velat ha större/mindre?
Snälla hjälp mig att lugna mig själv :( är så rädd efter mycket letande och läsande, jag har placerat bakom muskeln, vänster bröst fick mentor runda 450cc och höger 425cc high profile !avikrehn's picture
avikrehnHej!
Jag har efter jag varit på konsultation blivit något fundersam över vilken storlek på implantat jag ska välja!
Jag ska göra både lyft + implantat och enligt Kirurgen kan jag max lägga in 400 cc för att det inte ska bli för tungt i samband med lyftet men det överallt att tjejer lägger in mer?
Jag är 175 cm, väger 73 kg och har en bröstbredd på 14 cm. Jag är alltså inte så liten. Egen bröstvävnad vet jag inte men kanske uppskattningsvis 250 (+/-50) men dem hänger mycket efter 3 barn! Jag är ute efter fylliga och pigga bröst med lagom klyfta!
Ni som har full profil. Känner ni att ni kan gå utan bh utan att brösten blir för tunga eller hängiga? Beror ju självklart på vilken storlek man har. Men vad upplever ni?

Jag ska eventuellt lägga in 425 cc hög profil eller 340 cc demi. Båda ergonomix. Jag e liten från början och vill bara att om nya brösten ska sitta på plats.
Hej allihopa!
Jag har ääääntligen gjort min första (förhoppningsvis ända) konsultation idag! Wohoo vad stolt jag är över mig själv att jag tagit steget.
Efter flera år av att jag mått dåligt av mina bröst så har jag bokat in en tid för op i slutet av januari. Men jag kan knappast vara den ända som blev förvirrad över att välja vilka tuttar jag ska ha haha.Clarcool's picture
ClarcoolHej!

Är ganska ny här på forumet därav inga bilder osv.

Opererades 21/10 av Patrik Höijer på NK. La in 425 cci vardera bröst, och har målet att få ett så naturligt resultat som möjligt.

Har panik.. jag har verkligen jätteont fortfarande!? Tycker nästan medicinerna jag ska ta enligt ö.k inte är tillräckligt. Jag blir rädd varje gång när jag vaknar på nätterna eftersom jag då vet att jag kommer behöva sitta vaken med ont och räkna ner tills jag får ta nästa medicindos kl 08.00.yungalina's picture
yungalinaHej, jag hoppas att detta inlägg är okej då jag är ny här c:

Jag är helt nyopererad (opererades igår 29/9) och undrar hur länge brösten är hårda efteråt och om det finns några varningstecken på att det inte läker som det ska exempelvis?

Jag har inte haft så ont alls faktiskt, spänner bara i brösten såklart och jag vågar inte öppna upp läkningsbhn för att kolla på dom hehe..

Har ni några rekommendationer på saker som hjälper läkning? Jag fick ett hett tips på Probiotika av en annan snäll ”plastiktjej” för att inte bli helt förstörd av antibiotikan i alla fall.
Hej på er,

Jag har följt det här forumet länge nu utan konto, men valde för inte länge sedan att göra ett eget. Hade velat se era bilder, för att kunna avgöra om det här kommer passa på mig eller inte!

Jag har sedan jag började få bröst varit missnöjd med min storlek och form. Jag är uppvuxen med mamma och hennes släkt, och alla har stora D-E kupor. Jag fick bara B-kupa och har alltid varit missnöjd.
Hej! Jag har en operation bokad om 2 månader och velar mellan två storlekar. Jag är 20 år, ca 170cm lång & väger runt 62kg. Är just nu helt platt och ser så mycket fram emot att kunna fylla ut en bh! Min fråga är kort och gott om ni tror att det blir någon skillnad mellan Motiva ergonomix demi profil strl 380 & 425? På konsultationen blev det knappt någon skillnad när vi provade med BH:n. Den större storleken blev det lite mer sideboob på men det var i princip allt. Borde man gå på den större storleken eller är det jätte jobbigt med mer sideboob? Hur skulle ni tänka? Mvh
Hej!
Jag har nu varit på två konsultationer på två kliniker och är förvirrad.
Innan tog jag för givet att Nordiska skulle kännas bäst efter vad jag läst men nu vet jag inte längre.

Kons. 1: Nordiska kliniken hos Mattias Elmér
Han rek lyft+förstoring Motiva full 425 cc

Kons 2: Proforma clinic hos Daniel Saiepour
Han rek lyft+förstoring Motiva round full 425 ccAnnons
Annons
Annons