Annons

400cc


Hello alla som befinner sig i bröst djungeln.
Har tidigare gjort bröst förstoring på proforma clinik hos örjan. Super nöjd.

Nu vill jag görA större.. Men alla skriver om daniel. Blir ju såklart nyfiken..

Åsikter??
Hej!

Om mindre än 7 dagar ska jag äntligen opereras. Jag valde 400 cc istället för 375cc. Kommer lägga implantatet(motiva) bakom muskeln och är nu lite orolig över att jag valt för stort.

Jag är ca170 cm och väger 70 kg. Mycket muskler på kroppen och har nästan obefintliga bröst.

Ni som är ungefär min längd/vikt och lagt in 400cc hur ser brösten ut på er? Är de för stora eller lagom stora?
Hej! Jag har en operation bokad om 2 månader och velar mellan två storlekar. Jag är 20 år, ca 170cm lång & väger runt 62kg. Är just nu helt platt och ser så mycket fram emot att kunna fylla ut en bh! Min fråga är kort och gott om ni tror att det blir någon skillnad mellan Motiva ergonomix demi profil strl 380 & 425? På konsultationen blev det knappt någon skillnad när vi provade med BH:n. Den större storleken blev det lite mer sideboob på men det var i princip allt. Borde man gå på den större storleken eller är det jätte jobbigt med mer sideboob? Hur skulle ni tänka? MvhBild för Radell
RadellHej!

Kanske en dum fråga..
men Kan man få rippling av att vara för torr ?
Har något jag tror är rippling, känns som bristningar fast lite bredare isär och djupare,de syns även, men om jag oljar in brösten så försvinner det??

Har gjort ankarlyft och förstoring på ena bröstet och de är värre där, men har även på bröstet med endast implantat

Ska på återbesök på onsdag men ville kolla om någon här vart med om samma sak.
Tack!
Tänkte berätta om min OP och resan dit för er/dig som kanske är osäker på klinik eller liknande. Hoppas det kan hjälpa någon,Bild för Melinaaa
Melinaaa


Övriga taggar: 


Hej! Vilka av er där ute har lagt in 1cm eller mer bredare implantat? Jag ska operera mig om 3 veckor har svårt att bestämma mig mellan två olika storlekar. Det lutar åt 400cc motiva round full 12 cm. Min bröstbredd är 11 cm han rekommenderade 375cc 11,75 cm men hade inga problem med 400cc utan sa bara att det kunde bli risk med en kant. Hur har resultatet blivit för er med bredare implantat?Bild för Melinaaa
Melinaaa


Övriga taggar: 


Jag har operationstid om en månad och har beslutångest mellan 375cc 11,75cm bredd och 400cc 12 cm bredd. Min egen bredd är 11 cm, väger 60kg och är 165 cm lång. Kiurgen tyckte 375cc då 400 cc gav en risk på en kant. Jag vet att det skiljer 2 matskedar emellan dom men hade velat köra på 400cc är rädd att det ska bli för liten storlek annars. Har 75B i nuläget och vill gå upp till en stor 75D eller en 75E. Help meeee ska jag riskera 1cm för stor bredd och köra på 400 eller kan 375cc gott och väl ge mig en stor byst? Läst så olika
Någon med Ergonomix Mini 310cc, 360cc eller 400cc? Är ni nöjda med bredden och profilen till er kroppsform? Vad hade ni för bröstmått innan op? Har ni kanske bilder i era gallerier också får ni mer än gärna hojta! :)
Sedan jag var 14 år har jag gått och känt en längtan efter att få känna mig extra kvinnlig med fina bröst, och äntligen blir det av.
Nu är det bokat och om ca två månader är det dags! Op blir på Hermelinen i Luleå hos Läkare Svein Arthur Jensen. Känns hur bra som helst.
Planerat är anatomiska framför muskeln 440cc då det är vad som rekommenderades till mina små nätta bröst eftersom jag är rätt lång (183) och hyffsat ”bred” över bröstkorgen.
Hej!
Ni som peppade mig angående min explant i augusti? Ni kanske vill veta hur det ser ut nu? Jag är så lycklig över att ha gjort detta och stort tack till alla som svarade på mina frågor!
I mitt galleri så kan ni se före och efter bild. Om nån undrar något så hjälper jag gärna till med min erfarenhet!

Kram EmelieAnnons
Annons
Annons