Annons

Bröstlyft och förminskning


Hej, jag har en operation inbokad hos Anna von Platen på Estetiska Institutet, någon annan som opererat sig där? Eller hos henne tidigare?

Jag ska ta ut mina implantat och göra en kraftig reduktion. Från en rätt stor byst till ingen alls (så skönt)... Men vill veta hur Anna är som kirurg. Recensioner någon?
Hej, jag ska operera mig 5/10-21. Bröstförstoring, på Nordiska Kliniken med Patrik Höijer. I själva kostnaden ingår det 1år trygghetsgaranti. Men man kan lägga till 3 eller 5år. Jag har läst igenom info papperna. Har någon av er tecknat dessa ”tillägg”? Om du har gjort det. Har du erfarenhet ifall de fungerar när du har haft någon komplikation?
Hej alla!
Jag har äntligen bestämt mig för att jag tänker genomföra en mycket efterlängtad bröstförminskning! Yay! Jag är så exalterad över detta!
Nu till min fråga: Jag är av mixat ursprung, och har mörkade hud. Eftersom läkeprocess och ärrbildning ser annorlunda ut på mörk hud, så vill jag hitta en kirurg som har kunskap om detta. Finns det någon som sitter på tips?? Hittills har jag hört gott om Tuve Mårtensson på Reformkliniken, och Patrik Höijer på Nordiska Kliniken (Som jag bokat konsultation hos!)
Hej,
Jag hoppas få tips och info av er...
Jag är 61 år och har kommit till en punkt i livet, när jag känner att nu eller aldrig. Och jag väljer NU.
Jag har alltid - i hela mitt liv - lidit av att mina bröst dels är stora, dels har bröstvårtorna neråt.Annons
Annons
Annons