Annons

Bröstförstoring


Hej, jag ska operera mig 5/10-21. Bröstförstoring, på Nordiska Kliniken med Patrik Höijer. I själva kostnaden ingår det 1år trygghetsgaranti. Men man kan lägga till 3 eller 5år. Jag har läst igenom info papperna. Har någon av er tecknat dessa ”tillägg”? Om du har gjort det. Har du erfarenhet ifall de fungerar när du har haft någon komplikation?
Hej!
Jag är 21år, 169cm, väger runt 63kg och har breda axlar. Vill göra en bröstförstoring. Jag har pendlat väldigt mycket i vikt, det har gjort att jag har nu häng. Jag mätte här om dagen att jag har ung 23cm från nyckelbenet till bröstvårtan. Jag har totalt varit hos 3 olika kirurger från olika kliniker.Sötsur's picture
SötsurHej. är sugen på operation men är så himla rädd att jag kommer ångra mig.. jag har rätt små bröst som varierat rätt mycket till och från i storlek och trivs bäst i dom när dom är större och vill känna mig lite mer kvinnlig till formen. jag vill inte lägga in för allt för stora utan under 300cc med lägre profil. det som skrämmer mig mest är att om jag skulle ångra mig efter operation och att jag redan förstört ett par fina bröst även om dom är små. hur många är ni som ångrat er och om man skulle göra det hur blir det om man tar ut implantatet, har man helt förstört originalformen då?
Halloj!
Är inbokad för bröstförstoring och konsultation i februari på Proforma hos Örjan Gribbe. Kommer göra konsultation och operation samma dag.

Har nån annan gjort hos honom? Vad kan jag vänta mig? Hur förberedde ni er? Vad önskar ni att ni visste i förhand och så vidare. Berätta gärna allt ni orkar! Är både taggad, nyfiken och nervös! ?

Försöker för övrigt lära mig den här sidan jag just hittat så har ni tips dela gärna med er!
Hittade denna storlekstabell för Motiva och tänker att det kan hjälpa någon i sitt val. Den visar utifrån basbredd av bröst, mini/demi/full projektion och hur många cm put det ger.

https://www.drglicksman.com/breast-surgery/breast-implant-clinical-trial/#_Annons
Annons
Annons