Annons

Implantat


Motiva logoDen perfekta harmonin mellan kvalitet, teknologi och säkerhet.

 

 
Hej, jag ska operera mig 5/10-21. Bröstförstoring, på Nordiska Kliniken med Patrik Höijer. I själva kostnaden ingår det 1år trygghetsgaranti. Men man kan lägga till 3 eller 5år. Jag har läst igenom info papperna. Har någon av er tecknat dessa ”tillägg”? Om du har gjort det. Har du erfarenhet ifall de fungerar när du har haft någon komplikation?
Välja rätt storlek?

Nu har jag varit på min andra konsultation, vilket var hos Peter Cosmo på Citadellkliniken. Jag måste bara ge en eloge till Peter och teamet där, vilken fantastisk upplevelse jag fick. Helt otroligt professionella, varma och genuina människor på plats. Peter var både rak, öppen, genuin och personlig. Så för min del är det en no-brainer att jag väljer att göra min operation via dem.
Hej!

För 4 veckor sedan(2v efter op) svullnade mitt vänstra bröst upp igen och värre än dagen efter op. Det började med världens träningsvärk och efter ett par timmar kunde jag inte ligga ner för det kändes som världens betongblock. Hade samtidigt en knut i ryggen som gjorde att det värkte i hela sidan, i alla fall släppte all smärta efter lite ryggmassage och vila och dagen efter började svullnaden gå nedåt igen.glas's picture
glasHej!
Ja hoppas ni kan se min bild som en signatur bild annars gå gärna in på min profil för jag behöver hjälp!

Jag har varit trött på min profil i många år men nu gnager det verkligen upp mig inifrån så ja måste göra någonting!

Men vad ska jag nu göra? Jag vill ha en tydlig käklinje helt enkelt!
Ska jag då skaffa ett hakinplantat och fettsugning kinder och hals eller vart ska jag börja?

Tacksam för all hjälp och förslag :)kisse_katten's picture
kisse_katten


Övriga taggar: 


Det är nu ca en vecka kvar till op.
Det återstår att se vilken storlek vi landar på men 390cc sebbin round är beställt. I annat fall är jag rätt säker på att jag vaknar upp med 360 :)
Det är projektionen jag är ute efter samt den runda formen. Med mitt utgångsläge kan 390/360 låta stort men kom ihåg att slutresultatet hänger på din kropps utgångsläge.
Valet av runda implantat är för att de ger ett bättre push än ovala samt oberoende av rotation. Observera att jag inte är ute efter ett "naturligt" resultat.
Någon med Ergonomix Mini 310cc, 360cc eller 400cc? Är ni nöjda med bredden och profilen till er kroppsform? Vad hade ni för bröstmått innan op? Har ni kanske bilder i era gallerier också får ni mer än gärna hojta! :)
Är det någon som har erfarenhet utav lyft via bröstvårtan samt förstorning? Har i nuläget 550 cc bakom muskeln mentor high profile men egna bröstet framför implantatet hänger lite.
Har surfat runt litegrann och hittar inte riktigt svar på min fråga så kanske ni kan hjälpa mig.

Jag har bestämt mig för att lyfta och lägga in implantat i brösten. Detta är något som inte är aktuellt just nu eftersom jag är gravid med mitt 5:e barn och även tänker amma så detta är något som ligger lite längre fram i framtiden men jag vill ändå läsa på och höra om lite erfarenheter.Frallan26's picture
Frallan26Är det någon här som fixat näsan med hjälp av fillers? Skulle vilja ha bra tips på klinik och behandlare! Behandlaren måste ha en utbildning! Och gärna finnas i/runt Västmanland, Sthlm, Uppsala, Södermanland :)Annons
Annons
Annons