Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2015, June 8 - 01:57
admin
admin's picture
Offline
Last seen: 5 days 11 hours ago
Administrator
Joined: 2010-02-19 03:07

Motiva bröstimplantat lanseras i Norden!

Motiva logoDen perfekta harmonin mellan kvalitet, teknologi och säkerhet.

 

 

Motiva bröstimplantat har äntligen landat i Sverige genom företaget Femiline AB som står bakom den skandinaviska lanseringen av dessa högteknologiska implantat. Motivas implantat säljs i många andra närliggande länder, så som Tyskland, Spanien och England. Mottagandet av Motivas implantat har varit endast positivt både bland patienter och kirurger och anledningarna till detta är många, men den främsta anledningen är att du som patient kan vara säker på ett resultat som verkligen följer tiden då Motiva ger ett resultat som grundar sig på den senaste teknologin.

 

Genom Motiva har branschen fått nya ramar att hålla sig inom, då Motivas inkliv på marknaden höjt kvaliteten avsevärt.

 

Motiva har lyckats med bedriften att kombinera toppklass både gällande estetik, känsla och patientsäkerhet. Detta gör att Motivas implantat med fördel kan användas oavsett vad du som patient prioriterar högst. De flesta patienter värderar både ett estetiskt tilltalande resultat, sin egen säkerhet som patient och känslan lika högt, varför Motiva är ett självklart val. Genom Motiva kan nu marknaden erbjuda implantat där alla patientens och kirurgens krav uppfylls.
 

Bakom Motiva står ingenjörer från Mentor, Allergan och plastikkirurgifamiljen Chacón, vilket innebär en garanterad trygghet för patienten. Kunskaperna dessa personer besitter har resulterat i att man med Motivas implantat lyckats framställa en produkt där risken för komplikationer visat sig vara betydligt lägre än vid användande av andra implantat. Med Motiva har man således reducerat tidigare förekommande onödiga komplikationer.

 

Dessa implantat har en unik Nanotexturering som säkerställer att implantaten inte växer fast i muskeln. Detta är positivt då inväxt i muskel innebär att implantatet kommer att utsättas för mekanisk påfrestning med tiden. Problem när implantatet tas ut eller risk för dubbelkapsel är även något som tros ha samband med grovt texturerade implantat. Man ska kunnaleva ett helt vanligt aktivt liv med sina implantat och med tanke på hur mycket kvinnors livsstil har förändrats de senaste 20-30 åren så bör rimligtvis också implantaten anpassas till detta. Vidare minskar risken för problemet med kapselbildning. Motiva minskar risken för serombildning och så kallad dubbelkapsel på grund av att implantaten från Motiva inte innehåller för kroppen främmande ämnen så som socker eller salt. Motiva är unika med att ha en kontrollerad process för att skapa ytor/texturering på implantaten. Risken för att ha rörlighet på ett bröst och ett fastvuxet implantat på andra sidan är därför obefintlig.

 

En rapporterad bieffekt av andra implantat har varit allergiska reaktioner, men med Motiva finns inga sådana rapporteringar.

 

Motivas implantat är helfyllda, vilket innebär att även risken för ruptur och rippling minskar.

 

Förutom alla nämnda fördelar med just Motivas implantat bör även tilläggas att de revolutionerat marknaden genom deras Qinside Safety Technology™. Denna teknologi innebär att man lägger ett litet säkerhetschip i varje implantat vilket kan avläsas av plastkirurger via en speciell maskin. I detta chip finns all samlad information om varje implantat så som storlek, modelltyp och garantier. Detta är oerhört praktiskt då många inte minns storlek och modell efter några år, plus att garantin för implantaten på detta sätt finns samlad inuti implantatet istället för på ett garantikort. Man kan på så vis alltid vara säker på att den information som behövs gällande implantaten alltid finns med, oavsett om man byter klinik efter några år för att justera sina implantat.

 

Motivas implantat kommer i utförandena Round och Ergonomix™ och gelerna de innehåller tillverkas av Nusil. Känslan av de unika gelerna har nått väldigt positiva reaktioner bland patienterna, då gelerna är väldigt följsamma.  

 

Ergonomix™ används Motivas TrueTissueTechnology™ med ProgressiveGel Ultima™, vilket resulterar i ett naturligt resultat både gällande utseende och känsla. Gelen och höljet är extremt elastiskt och utveckling går framåt för Motiva med supersilikon för bästa möjliga följsamhet och känsla. Önskas ett mindre naturligt utseende passar det bättre med Motivas Round med ProgressiveGel+ som är mindre följsam. Detta passar för patienter som främst vill ha fastare bröst, men även här kan man välja mer eller mindre naturligt resultat. 

 

Med Ergonomix™ blir resultatet ett naturligt utseende på brösten oavsett kroppens ställning. Oavsett hur du ligger, står eller sträcker dina armar så följer brösten naturligt tack vare de unika gelerna. Vidare fungerar implantaten lika bra oavsett om man önskar ett naturligt resultat eller ett mindre naturligt resultat. 

 

Motivas implantat kommer i olika utföranden likt andra implantat. Man kan välja mellan Low, Demi, Full eller Corsé. Dessa val görs i samråd med läkare för att uppnå ett så bra resultat som möjligt. Vidare erbjuds man ofta hos sin specialist i plastikkirurgi att känna på de olika implantaten innan man bestämmer sig för vilka implantat man önskar. 

Hos din specialist i plastikkirurgi så kommer det att diskuteras placering av implantat och olika komplikationer som är förknippade med operation och implantat. Motivas största kund The Hospital Group som genomför ungefär 5000 implantationer per år har haft minst komplikationer med Motiva jämfört med alla andra implantatmärken de använt tidigare. Ett stort antal kliniker har redan idag valt att börja använda sig av Motivaimplantat. Fråga gärna din specialist om Motiva och kontakta oss samt din klinik om detta saknas i deras sortiment.

 

Vid frågor om Motivas implantat kontakta oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/MotivaSkandinavien?ref=hl) eller skriv till Johan Andersson som är VD i Skandinavien på [email protected]

 
 

Kontakt: Johan Andersson, VD Femiline

Facebook: Motiva Skandinavien

Email: [email protected]

 

 

 

 

 

POF är grundat av och drivs av Admin (mig) och Marina. Vi delar på alla arbetet med POF i mån av tid och men kunskap. Huvudsakligen sköter jag webbutveckling, och drift av POF och dess kringsystem; Marina i egenskap av chefsmoderator; sköter det mesta av medlemshantering och modereringen. Har ni frågor eller förslag på förbättring kring POF, skicka ett PM till mig "Admin" så hjälper jag till och svarar på frågor. Gäller det medlemsuppgraderingar så PM'ar ni "Marina". Men läs också (först) de PM ni fått vid registrering och medlemsuppgraderingar.

Annons
2015, June 8 - 23:38
Asirnas
Asirnas's picture
Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Silver
Joined: 2014-12-13 23:47

Mailat Johan nu! Hoppas på att jag får svar innan mitt sista återbesök!

 

22år, 162 cm, 58 kg
Strl före op:70C/65D
Strl efter op: 65G
Konsultion 13/1 Helena Sveinsdotter, Citadell
OP 10/3 Helena Sveinsdotter, Citadell
OP 13/8 Korr av kapselkontratur
OP 25/11 Korr av kapselkontratur och DB, Bröstlyft och implantat byte
40

2016, April 8 - 00:44
Cupcake_
Cupcake_'s picture
Offline
Last seen: 4 years 4 months ago
Silver
Joined: 2016-04-07 21:28

Vet ni vilka kliniker som använder dom här implantaten i Stockholmsområdet eller runt Gävleborg?

24 år, 165 cm, 48 kg. 1 barn.
Intresserad av: Bröstförstoring. Har nu: 80A  
Konsultationer: Estetisk kirurgi 30/6-16. | Proforma clinic 11/8-16 

Planerad op: 5/9-16 Magnus Kjelsberg, Proforma clinic

2016, April 8 - 02:24
Asirnas
Asirnas's picture
Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Silver
Joined: 2014-12-13 23:47

Cupcake_ wrote:
Vet ni vilka kliniker som använder dom här implantaten i Stockholmsområdet eller runt Gävleborg?

Du får nog ta och maila runt själv till olika kliniker de i området.

22år, 162 cm, 58 kg
Strl före op:70C/65D
Strl efter op: 65G
Konsultion 13/1 Helena Sveinsdotter, Citadell
OP 10/3 Helena Sveinsdotter, Citadell
OP 13/8 Korr av kapselkontratur
OP 25/11 Korr av kapselkontratur och DB, Bröstlyft och implantat byte
40

Annons
Annons
Annons
Annons