Annons

Klinik 34 - Göteborg

Bild för kisse_katten
kisse_katten


Övriga taggar: 


Det är nu ca en vecka kvar till op.
Det återstår att se vilken storlek vi landar på men 390cc sebbin round är beställt. I annat fall är jag rätt säker på att jag vaknar upp med 360 :)
Det är projektionen jag är ute efter samt den runda formen. Med mitt utgångsläge kan 390/360 låta stort men kom ihåg att slutresultatet hänger på din kropps utgångsläge.
Valet av runda implantat är för att de ger ett bättre push än ovala samt oberoende av rotation. Observera att jag inte är ute efter ett "naturligt" resultat.Bild för kisse_katten
kisse_katten
Mer information: 

Stussimplantat i silikon intramuskulärt från sebbin 390ccHej! Någon som gjort något ingrepp på Art clinic Stockholm och vill dela med sig av sin upplevelse? Är kirurgerna bra? Bra hygien? Vill veta allt !

Om du inte har något att säga om just Art Clinic men om någon annan klinik i Stockholm eller utanför så vill jag gärna höra de också!

Mvh Nervös som funderar på att göra en bröstförstoring.Bild för leiakalint
leiakalint


Övriga taggar: 


Hej!
Jag var på konsultation hos Fredrik Berne för fettsugning överkropp. Endast fettsugning. Hela överkroppen i princip.
Ej fött barn, rätt ung, inga enorma fettmängder.

Jag skriver då jag undrar om det pris han gav mig: 95.000 kr?! Tycker det låter helt galet. Då var det alltså inte med övernattning eller LPG efteråt utan endast fettsugningen (4 L totalt). Tycker det låter helt galet eller är detta rimligt?Annons
Annons
Annons