Annons

Bukplastik - full - stor

Vid en full/stor bukplastik sys delade magmuskler ihop, naveln får en ny plats och överskottshud skärs bort. Ärret kan vara olika långt beroende på mängden överskottshud, och i normalfallet sitter det just under troskanten och ca från höftben till höftben. Men man kan också behöva lägga ett lodrätt snitt uppemot naveln om det är mycket hud som ska tas bort där.

Bild för Dandirose
DandiroseJag har tänkt att göra en stor buk op pga att efter sista grav så får jag inte tillbaka mina magmuskler ( snart 6 år sedan) jag ser fortfarande gravid ut samt hud och lite fett hänger ner ser ut som ett upp och nedvänt hjärta under naveln.
Jag gillar inte op speciellt inte när de är så stora. Men jag vill kunna träna utan att få ont i ryggen och jag vill känna mig bekväm att kunna visa min mage.Bild för Majorskan
MajorskanHej!

Hoppas att jag kan få fler svar när jag ska på konsultation, men i väntan på det kanske det finns kunskap här.

Jag har efter fyra barn, och sista är bara några månader, endast några cm diastas när jag spänner magen. Avslappnad är jag fortfarande rund om magen. Antar att den kan bli tightare av att träna, men det är ett tag kvar innan jag har tid att träna seriöst.

Blir magen/midjan alltid tightare av att sy musklerna eller finns det delningar som är så små att det är vettigare att träna?Annons
Annons
Annons