Annons

Bukplastik - full - stor

Vid en full/stor bukplastik sys delade magmuskler ihop, naveln får en ny plats och överskottshud skärs bort. Ärret kan vara olika långt beroende på mängden överskottshud, och i normalfallet sitter det just under troskanten och ca från höftben till höftben. Men man kan också behöva lägga ett lodrätt snitt uppemot naveln om det är mycket hud som ska tas bort där.

Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring Nordiska Kliniken - Stockholm - - Bröstförstoring, - - Bukplastik - full - stor - Dec 2022

Pris på behandling
Pris: 
168600 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-12-13
Beskrivning: 

Stor buk + bröstförstorning med bröstlyft. 160.000 kr
Stöd Bh 900 kr
Gördel 2200 kr
5 års garanti 5500

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
3
Average: 3 (1 vote)


Hej!

Någon som gjort en full bukplastik som vill ge tips och råd om frågor jag bör ställa till kirurgen. Jag har bokat operation 1/6-23 så har ett tag på mig.

Planerar att göra en bröstförstoring med bröstlyft samtidigt, tips tas gärna emot när den gäller den operationen med.

Har bokat operation på Akademikliniken hos doktor Jonas LundbergBukplastik - full - stor, Ögonlocksplastik Nov 2022 - Akademikliniken - Stockholm Peter Emanuelsson - ThereseTherese

2022-11-10

Jag var på konsultation i slutet av oktober och de hade en tid redan 10 dagar senare. Efter att tänkt under helgen ringde jag och bokade in tid för operation den 10 november.

Jag var på konsultation främst kring att göra en bukplastik pga diastas. Jag har haft många problem kopplade till min magmuskeldelning som försvagade bukmuskler, tarmproblem, ryggont och ansträngningsinkontinens. Jag har haft stora problem med att hitta byxor som jag inte får ont i magen av.

Jag fick förtroende för Peter som var expert på den typen av operationer.

Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring Sep 2022 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Nyponros_84

2022-09-20

Utan att överdriva måste jag ge Estetikcentrum och läkare Ali Bagher med team en stor eloge gällande mycket gott bemötande, fått mig känna mig trygg hela vägen, jag kan även Maila dom efter operationen kring frågor och de svarar och är hjälpsamma. Jag kände mig och känner mig välkommen! De var så snälla och omhändertagande både vid planering, på operation-dagen och nu efteråt. Att känna att kliniken genuint bryr sig, tar hand om dig och är ödmjuka gör mer än man tror både i själva processen och under läkningen. Jag har gjort en stor bukplastik och bröstförstoring.

Annons
Annons
Annons