Annons

Bukplastik - full - stor

Vid en full/stor bukplastik sys delade magmuskler ihop, naveln får en ny plats och överskottshud skärs bort. Ärret kan vara olika långt beroende på mängden överskottshud, och i normalfallet sitter det just under troskanten och ca från höftben till höftben. Men man kan också behöva lägga ett lodrätt snitt uppemot naveln om det är mycket hud som ska tas bort där.

Mer information: 

Konsultation i början av Juni ledde till en bokning av full bukplastik samt fettsugning av rygg den 6 juli för att ge ett snyggt slutresultat.


Jazze's picture
JazzeJag gjorde en full bukplastik och ett bröstlyft för två dagar sen. Jag fick på kliniken visat för mig hur jag ska böja på benen,’rulla över på ena sidan och sen trycka mig upp med handen jag inte ligger på. Har ni något annat tips? Tycker det drar väldigt när jag ska i och ur sängen. Annars har jag inte ont. Kan man dra sig upp m h a ngt rep eller trycka ifrån med en stav man sätter i golvet? Tacksam för tips!Bukplastik - full - stor, Bröstlyft Jun 2022 - Akademikliniken - Göteborg Jonas Lundberg - Jazze

2022-06-13

Igår den 13 juni 2022 genomförde jag en full bukplastik och ett bröstlyft utan implantat. Jag har fött tre barn och fått gigantisk mage vid varje graviditet trots att jag är ”normalbyggd”. Min yngsta är 4 år och efter den förlossningen repade sig inte magen utan stor diastas och överbliven hud. Jag opererade mig av två anledningar. Främst för att bli av med ryggont som kommit efter tredje förlossningen och delade magmuskler. Jag tränar ca 4-5 ggr i veckan så är i god form men magen har liksom inte hjälpt mig tillräckligt i övningar så jag har därför fått ryggont.

Datum: 
2022, August 22
14 days remaining
Anira's picture
Anira
Mer information: 

Har nyligen bokat en full bukplastik, samt fettsugning av rygg, i augusti. Återkommer när det närmar sig!


SarahC's picture
SarahC


Övriga taggar: 


Jag påbörjade min resa på Estitikcentrum med insättning av Allurion Ballong, jag behövde ha hjälp med att gå ner i vikt och hitta en balans mellan kost, hälsa och välmående. Jag har sedan jag var barn haft pcos och hagt svårt med viktnedgång och Allurion var mitt sista alternativ och absolut det bästa jag gjort. Mitt liv förändrades direkt efter första veckan och nu även utan ballongen har jag fullföljt och gjort en livsförändring för att inte hamna där jag en gång i tiden var.Mer information: 

Full bukplastik med ny navel plus fixa eventuell diastas. Längtar så jag blir tokig.


Mer information: 

Konsultation för bukplastik pga 6 graviditeter och 4 slarviga bukoperationer (ej plastikkirurgi).
Trodde liten skulle räcka, men det blir stor. Lika bra det.


Bukplastik - full - stor Sophiahemmet - Stockholm - - Bukplastik - full - stor - Nov 2021

Pris på behandling
Pris: 
76000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2021-11-22
Beskrivning: 

Full bukplastik med reparation av muskeldelning (2,5-3 cm) fettsugning flanker, kärlekshandtag över revben, ny navel och borttagning av hud.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
Annons
Annons
Annons