Annons

Bukplastik - full - stor

Vid en full/stor bukplastik sys delade magmuskler ihop, naveln får en ny plats och överskottshud skärs bort. Ärret kan vara olika långt beroende på mängden överskottshud, och i normalfallet sitter det just under troskanten och ca från höftben till höftben. Men man kan också behöva lägga ett lodrätt snitt uppemot naveln om det är mycket hud som ska tas bort där.

Bild för Elisa-
Elisa-Jag ska göra en bukplastik 27 juni, sy ihop magmuskeln och fettsuga. Nån mer i samma sits som ska opereras i sommar? Kanske kunde vi följas åt lite, byta tankar, tips, osv? :)
Hjälp! Jag står i valet och kvalet; chansa på att det räcker med bukplastik och fettsuga efteråt om jag inte blir nöjd, eller fettsuga samtidigt från början.
Varit på två konsultationer och fått samma svar; att magen inte kommer bli helt platt men att jag kanske blir nöjd ändå, eftersom jag har litegrann fett på ”sidorna” men inte jättemycket.

Hos den ena skiljer det 10 000 mellan ”med fettsugning” och ”utan”, och hos den andra skiljer det 24 000. Hos den senare kan jag alltså komma mycket billigare undan om jag vill.

Tacksam för tips, bilder och erfarenheter!Mer information: 

Korrigering pga stort inkapslat hematom som gjorde att huden sträcktes ut.


Bild för Yeyaline
YeyalineJag opererade mig hos Leif Gylbert i Sophiahemmet 2019-01-29.
På konstultationen framstod han seriös och erfaren.

Enligt han skulle han dra ner min hud ca 10 cm neråt och därför ge mig en ny navel, han visste inte om han skulle behöva sy magmuskler då jag inte haft barn innan och var inte heller stor runt magen men att han skulle se detta när han öppnar mig. Han skulle också fettsuga mig på sidorna.Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!