Annons

Akademikliniken - Göteborg

Mer information: 

450cc Mentor Siltex round high profile


Bukplastik - nedre - mindre, Bröstlyft - Ankarlyft Akademikliniken - Göteborg - - Bröstlyft - Ankarlyft, - - Bukplastik - nedre - mindre - Nov 2023

Pris på behandling
Pris: 
118000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Humanfinans
Nordea
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-11-21
Beskrivning: 

Bröstlyft utan implantat samt nedre bukplastik där
mina delade magmuskler syddes ihop

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Bukplastik - nedre - mindre, Bröstlyft - Ankarlyft Nov 2023 - Akademikliniken - Göteborg Jonas Lundberg - jojo5

2023-11-21

Hade bokat konsultation vid 2 kliniker i Göteborg, Akademikliniken och Art Clinic. Dr Jonas Lundberg på AK valde jag efter forskning på nätet, hans CV och meriter, en kompis personlig erfarenhet mm. Jag hade nästan redan bestämt mig för honom baserat på allt det. Den personliga kontakten vid konsultationen förstärkte ytterligare mitt beslut och jag avbokade den andra konsultationen direkt efter ha träffat dr Jonas.

Hanniplutt's picture
Hanniplutt


Övriga taggar: 


Hej jag läste att någon hade roterande inplantat och jag undrar hur kan man motverka det?
Jag har lagt in anatomiska inlägg på 315cc bakom muskeln. Finns det risk för rotation?
Är det bättre att sova sittandes för att motverka rotation, och isåfall Hur länge? När brukar det "växa ihop" med kroppen?Hanniplutt's picture
Hanniplutt
Mer information: 

2023 09 25
Kl 9.45 kom läkaren och ropade upp mitt namn i väntsalen.
Vi gick in på kontoret, tog lite förebilder och samtalade lite om vilken storlek jag bestämt mig för och så ritade han upp och mätte brösten.

En stund senare kommer narkosläkaren och ger mig ett antal blandade tabletter och gick igenom ett frågeformulär för att fastställa att jag inte ärit inom de senaste 6 timmarna och för att se om jag hade någon allergi eller liknande.

Sen går vi in i nästa rum där jag får ta av mig alla kläder, sätta på en mössa på huvudet och varma strumpor på fötterna, fick även dra på mig en stödbh som skulle sitta runt höften under operationen. Och såklart den vita skjortan på.

Vi går in i operationssalen och jag får lägga mig under ett värmetäcke. Första sätter dem ett plåster bakom örat för att motverka illamående. Sen sätter dem nålen i armvecket och syrgas och kateter sätts in för att tömma blåsan.

Vaknar sedan upp runt kl 14 och är lite skakig, får lite tabletter och vatten och somnar om.
Vaknar igen vid 15 och sätter mig upp försiktigt i sängen, får min mobiltelefon och skickar till min familj, medans sköterskan kommer med macka och saft och yoghurt.

När jag ätit upp vill jag gå på toaletten och sedan lägger mig igen efter toabesök. Somnar en gång till och vaknar igen runt 16.20 då är det dags att byta bh och lägga om förband och tejp. Sen är jag redo att åka hem kl 18.
Sköterskan följde mig ut till bilen och allting gick jättebra.


Annons
Annons
Annons