Annons

Jonas Lundberg

Ögonlocksplastik Jan 2024 - Akademikliniken - Göteborg Jonas Lundberg - FaceKa

2024-01-23

Ögonlocksplastik, övre, hos AK-kliniken i Göteborg. Läkare: Jonas Lundberg

Har funderat länge på detta lilla ingrepp då mina ögonlock blivit skrynkliga och slappa. Jag kan inte längre dra en kajallinje på ögonlocken då de hänger. Har flera väninnor som gjort ingreppet och har hört mig för lite. Många är väldigt nöjda med Jonas och AK. En av mina väninnor gick till en annan klinik, några månader innan mig, och hon var inte nöjd så jag valde såsom jag tänkt från start nämligen Jonas som är en erfaren kirurg.

Bukplastik - nedre - mindre, Bröstlyft - Ankarlyft Nov 2023 - Akademikliniken - Göteborg Jonas Lundberg - jojo5

2023-11-21

Hade bokat konsultation vid 2 kliniker i Göteborg, Akademikliniken och Art Clinic. Dr Jonas Lundberg på AK valde jag efter forskning på nätet, hans CV och meriter, en kompis personlig erfarenhet mm. Jag hade nästan redan bestämt mig för honom baserat på allt det. Den personliga kontakten vid konsultationen förstärkte ytterligare mitt beslut och jag avbokade den andra konsultationen direkt efter ha träffat dr Jonas.


Hej på er😊 Jag är ny här på forumet och som medlem. Då jag ska göra min bröstförstoring om 1 1/2 vecka, så undrar jag om någon har lite tips på vad som kan vara bra att ha hemma såsom salvor, tejp ryggkliare😃 med mera och som jag kanske inte tänkt på🤔 Undrar också om man går runt och är lullig hela tiden på grund utav smärtstillande, eller är man någolunda pigg i huvudet🤔😃 Ska opereras vid Akademikliniken ch läkare Jonas Lundberg. Någon mer här som opererat sig där🤔

Tack🙏
Hej!

Någon som gjort en full bukplastik som vill ge tips och råd om frågor jag bör ställa till kirurgen. Jag har bokat operation 1/6-23 så har ett tag på mig.

Planerar att göra en bröstförstoring med bröstlyft samtidigt, tips tas gärna emot när den gäller den operationen med.

Har bokat operation på Akademikliniken hos doktor Jonas LundbergBukplastik - full - stor, Bröstlyft Jun 2022 - Akademikliniken - Göteborg Jonas Lundberg - Jazze

2022-06-13

Igår den 13 juni 2022 genomförde jag en full bukplastik och ett bröstlyft utan implantat. Jag har fött tre barn och fått gigantisk mage vid varje graviditet trots att jag är ”normalbyggd”. Min yngsta är 4 år och efter den förlossningen repade sig inte magen utan stor diastas och överbliven hud. Jag opererade mig av två anledningar. Främst för att bli av med ryggont som kommit efter tredje förlossningen och delade magmuskler. Jag tränar ca 4-5 ggr i veckan så är i god form men magen har liksom inte hjälpt mig tillräckligt i övningar så jag har därför fått ryggont.

Annons
Annons
Annons