Annons

Bukplastik

Graviditeter, viktnergång och årens inverkan kan ge ett hudöverskott på magen. Särskilt graviditeter kan också orsaka att den raka bukmuskulaturen delar sig och behöver sys ihop igen för ett plattare utseende. Vid en bukplastik reduceras huden och vid behov sys musklerna ihop. Ingreppet kombineras inte sällan med en fettsugning av området. Beroende på omfattningen talar man om stor/full bukplastik resp mindre/nedre/liten bukplastik.


Hej,
Jag ska göra en stor bukplastik i Stockholm. Har svårt och välja mellan Anders Olsson (Hernia) eller Patrik Höijer (Nordkska kliniken).
Det är lång väntetid för konsultation och jag vet inte riktig vilken av de är bäst för muskeldelning, bråck och hudöverskott??
Berätta gärna era erfarenheter.Bild för Lilla__c
Lilla__cHej
Jag har problem med mitt drenage, kroppsstrumpan blir smutsig flera, flera gånger om dagen. Och jag söker därför fler kroppsstrumpor om någon har som inte används. Storlek L.Bild för Belle
BelleJag planerar göra en bukplastik (och eventuellt ett bröstlyft samtidigt) inom snar framtid, osäker på exakt när men "snart". Jag ser på hemsidorna att priserna skiljer extremt mycket för operation i tex Stockholm och Malmö. På en klink jag undersökt är det ca 40 000 kr i skillnad mellan städerna. Varför kan man ju fundera över. Jag undrar nu om det ens är tänkbart att åka från Stockholm, där jag bor, till Malmö för operation? Är det någon här som gjort liknande och vad kan det finnas för nackdelar med detta (komplikationer efteråt är det jag kan komma på)?
7 dagar sen op, vågar typ inte skratta. Råkade nysa för två dagar sen och det kändes som en explosion i min mage. Lite som att naveln flög in och ut.

Hur lång tid tog det för er innan ni kunde hosta nysa och skratta utan att der gjorde svinont?Bild för Fit4future
Fit4future


Övriga taggar: 


Längtar så efter att få börja träna igen , sprang tidigare och körde Hotyoga och lite gym .
Lite osäker på vilka övningar som är rätt framåt, gjort en stor bukplastik och brösten med implantat. Är nu i V4 (så från V6 är det väl ok att träna.)

Tänker att de kanske finns fler som jag och att man skulle kunna starta en träningsgrupp ?
Eller någon som vet en duktig PT som kan sätta samman ett program till mig ?Bild för Deyaz
Deyaz


Övriga taggar: 


Jag har sökt både här i forumet, i Facebook-grupper och i övrigt på nätet, och hittat MASSOR av olika råd och åsikter om vilken sorts gördel man bör ha och hur länge (om alls).
Dom flesta trådarna om detta har några år på nacken, så tänkte kolla med er som opererat er relativt nyligen eller väntar på operation.

Vilka råd här du fått om gördel;
- Hur länge ska du använda den?
- Vilken/vilka gördlar?
- Om fler än en gördel, när ska vilken av dom fasas ut?Bild för Borghild
BorghildHej!
Jag har under en lång tid längtat efter en bröstförminskning men nu börjar jag även bli väldigt sugen på en bukplastik och återställa kroppen efter mina två barn.
Vad finns det för fördel med att göra båda ingreppen samtidigt?
Eller är det smartare att vänta och göra de vid olika tillfällen?
Hej!
Är det någon här som gjort en bukplastik hos Said på Proforma?

Jag är bokad för detta 17/2. En stor bukplastik med fettsugning. Har ingen diastas men ska ändå sy musklerna.

Upplevde Said som fantastisk & har många bekanta som gjort bröst hos honom.

Söker någon som gjort bukplastik hos honom & vill dela med sig.Bild för Cess
Cess


Övriga taggar: 


Hej
Genomgick en stor bukplastik inkl fettsugning 6/8 i Istanbul .
Kämpar på här hemma nu . Drar och spänner.
Jag fick KAD efter operationen, kunde kissa som vanligt efteråt . Var såklart väldigt svullen i underlivet . Det jag har reagerat på nu när jag kommit hem så är det typ 1-3 urinstrålar , nästan att jag kissar bakåt oxå. Någon som varit med om det? Hoppas verkligen ingenting i urinröret är förstört 🥺Annons
Annons
Annons