Annons

500cc high profile


Hej på er!
Jag ska göra en bröstförstoring i Ockelbo den 23/4 och jag är så sjukt taggad!
Vad är era bästa tips angående förberedelser/eftervård/dagen det sker?
Jag vet att det är ett tag kvar, men jag vill vara så förberedd jag bara kan bli hehe.
Hej! Jag ska opera mig om ca 1 vecka på proforma, är jätte kluven och förvirrad och ju mer jag söker runt desto mer osäker blir jag. Jag har ganska stor rumpa och lite höfter. Men väldigt breda axlar. Har storlek 70b idag. Jag var på två olika konsultationer på samma klinik. Först tyckte läkaren att 450cc var helt perfekt o så bokade vi operationstid. Men sen när jag kom hem kände jag att näeee, han var alldeles för stressig, fick inte ens testa andra implantat. Så jag boka då en ny konsultation och fick testa 425 & 450. 425 såg naturliga ut och 450 var helt ok!
Hallå alla tjejer här inne, nu behöver jag lite hjälp inför mitt storleks val på implantat.
För 10 år sedan lade jag in Mentor High profile 450/425 cc, var väldigt nöjd men efter 2 graviditeter samt 2 ammande barn så tyckte jag de blev för hängiga och jag kände mig stor överlag. Så för 2 år sedan tog jag ut dom och fick tillbaka mina små tomma urammande bröst.
Hej!
Jag undrade ifall någon har opererat sig hos Örjan Gribbe med 500-700cc?

Jag hittar knappt några bilder/personer som har opererat sig med lite ”större” implantat. De flesta har opererat sig mellan 200-400cc.

Kan någon dela med sig av sin erfarenhet?
Hej!
Jag är 21år, 169cm, väger runt 63kg och har breda axlar. Vill göra en bröstförstoring. Jag har pendlat väldigt mycket i vikt, det har gjort att jag har nu häng. Jag mätte här om dagen att jag har ung 23cm från nyckelbenet till bröstvårtan. Jag har totalt varit hos 3 olika kirurger från olika kliniker.Skorpan82's picture
Skorpan82Jag har gjort en bröstoperation för mindre än en vecka sedan (onsdags 28/4). Idag känns brösten olika stora samt olika höjd, är det normalt?
Jag har fortfarande bröstbandet på mig o OP-bh-n o har inte vågat tagit av mig dessa för att kolla men jag känner upptill att de känns olika...
Nån som varit med om samma känsla o när tog ni av eventuellt bröstband samt OP bh-n första gången?
Var förra veckan på min allra första konsultation för bröstförstoeing på Nordiska hos Patrik som jag läst gott om. Men när vi tog bilder och kollade i datorn så såg brösten så himla fula ut, dels nog att bröstvårtan blev mycket större. Han sa att det blir inte så pass stort som i datorn, hur upplever ni att bröstvårtan blev?
Tyckte ni också att bilderna var fula och sedan upplevde att i verkligheten efteråt blev de mycket bättre?Meggie97's picture
Meggie97Hej!

Jag bokade tid förra veckan hos Thomas Jonassen på bellakliniken i Helsingborg. Min första konsultation.
Kände mig så lycklig och glad och tiden bokades direkt efter konsultationen men dagen efter när allt smälte kände jag att detta var inte alls något som kändes tryggt.Fröken111's picture
Fröken111Hej allesammans! Hade ni andra några bilder som ni tog med er och visade upp för läkaren när ni skulle på er konsultation? Bilder på glamourtjejer/porrstjärnor etc?

1) Vilka personer visade ni upp? Vem har era drömtuttar?

2) Vad sa läkaren? Förklarade han hur likt det kan/inte kan bli?Annons
Annons
Annons