Annons

510cc


Hej! Jag planerar att genomföra ett implantat byte.
Jag har tidigare lagt in 360 cc submuskulärt, motiva.
På konsultationen föreslog läkaren 510-550 cc, jag undrar därav om det är någon här tidigare som valt större implantat och ifall ni blev nöjda?
Samt om någon möjligtvis har bilder att dela med sig av på motiva implantat i storlek 500-600 cc.
Jag är föredettingar gymnast och ganska bredaxlad och är därav rädd att 510-550 cc skall upplevas litet likt mina nuvarande implantat alternativt att förändringen inte skall bli så märkbar, vad tror ni?
Hej!
Jag undrade ifall någon har opererat sig hos Örjan Gribbe med 500-700cc?

Jag hittar knappt några bilder/personer som har opererat sig med lite ”större” implantat. De flesta har opererat sig mellan 200-400cc.

Kan någon dela med sig av sin erfarenhet?Idalinnea's picture
IdalinneaJag gjorde en bröstförstoring i måndags den 19/8 och jag håller på att bli galen av värken i ryggen. Vaknar upp flera gånger varje natt pga värken, får ont mellan skuldrorna och jag verkar inte hitta nån lösning på hur jag ska sitta/ligga för att det ska bli bättre! Har försökt bunkra upp med massa kuddar men det känns nästan att det blir värre utav det hela. Är det någon som har haft ont på samma ställe och hittat något knep för att få bukt med det hela?Krissan84's picture
Krissan84Hej

Jag gjorde en bröstförstoring 15/11.
Har haft bröstband från dag 1, då dom satt väldigt högt, vänster har ramlat ner och höger lite grann.
Dock har det vänstra ramlat ner jättemycket ser det ut som, jag ser inte klok ut. Ser ut som att inplantatet åkt för långt.
Ska träffa min kirurg imorgon kl 10.

Någon som varit med om detta?
Får panik mina bröst känns bara så förstora min fråga är när släpper svullnaden och har någon gjort 510cc ergonmix motiva runda och hur ser det ut efter tre månader Elker efter ett par månader mina är 9dagar gamla hjälp snälla !Annons
Annons
Annons