Annons

High profile


Känns som jag skriver trådar hela tiden här men det är ju så mycket man funderar över 🤷🏻‍♀️
Nu är det bara 7 dagar kvar tills min operation och först nu så börjar verkligheten kicka in för mig. Har inte kännt mig speciellt stressad innan, lite visst, men nu börjar det kännas så seriöst.
Hur har ni andra hanterat ångest inför operation? Har ni några tips för hur man minskar oron lite eller några visdomsord att dela med er av?
Hej! Jag ska opera mig om ca 1 vecka på proforma, är jätte kluven och förvirrad och ju mer jag söker runt desto mer osäker blir jag. Jag har ganska stor rumpa och lite höfter. Men väldigt breda axlar. Har storlek 70b idag. Jag var på två olika konsultationer på samma klinik. Först tyckte läkaren att 450cc var helt perfekt o så bokade vi operationstid. Men sen när jag kom hem kände jag att näeee, han var alldeles för stressig, fick inte ens testa andra implantat. Så jag boka då en ny konsultation och fick testa 425 & 450. 425 såg naturliga ut och 450 var helt ok!
Hej!
Är det någon här som har någon erfarenhet kring bröstförstoring på Akademi kliniken samt Jonas Lundberg som kirurg? Lugna en sliten nattsjäl :)
Upplevelse av kliniken samt kirurgen i sig? Upplevelse under operationsdagen? Resultat efter op?
Preppa gärna med information!!! :)Nikirolle's picture
NikirolleLåt oss prata om smärtan efter bröstoperation. Någon av er som haft riktigt ont? Endast inne på dag 4 förstår att det ska göra ont men ddt är så extremt. Svår smärta att beskriva det är som obehagligt med. Inga blåmärken bara ont, typ en stickande, stramande känsla. Kan hända att jag oroar mig får för mig att stygnen ska slitas upp ? låg ni bara eller försökte ni röra er för att inte bli stel? Har hållt igång hyffsat kanske för mycket när jag haft såna smärtor.. Någon mer som haft problem i mage och nacke? Magen är uppsvälld och förstoppad, nacke och axlar ä jätte stela.
Ni som har lagt in Motiva Ergonomix Full Profile 425cc, vilken BH storlek har ni, alltså vilken kupa? Vet att det beror på flera saker men skulle ändå vilja veta :))Boliboli's picture
BoliboliHej! Jag var på konsultation 21/6 och blev rekommenderad 595cc mentor smooth round high profile xtra. Jag har ganska långt mellan brösten och dom pekar lite utåt. Jag har en bröstbredd på 13,5 cm. Det jag är orolig för är att implantaten kommer få mina bröst att se strutiga ut och inte runda och droppformade som jag önskar. Ni som har hög projektion, hur upplever ni projektioner I förhållande till implantatets diameter (basen)? Jag är rädd att brösten kommer stå ut för mycket och se smala ut i förhållande till bredden. Kan det bli så?
Hej tjejer.

Jag vill ha en samlad tråd med ni som ska göra eller har gjort stora bröst!
Tycker de flesta av majoriteten här inne lägger in 'naturligt' så hade varit kul med fler som kommer ha stora!

Jag har ca 550cc egna, jag ska lyfta dem och lägga in 625cc (bakom)
Så det blir över 1000cc+ sammanlagt.

Jag är mest orolig för DB och att dem kommer vara ivägen?

Är inte orolig att det blir för stort då jag är av den bredare modellen och 168 cm lång.

Vart hittar man snygga bh i storlek H-K?
Förutom asos, hunkemöller och mymuse
Hej!

Jag har en fundering, jag betalade 58.000 kronor för mina anatomiska inlägg 2016. Jag gjorde dessa på Hermelinen och undrar hur mycket ni fick betala?ä för eran operation? Jag hittar ingen som betalat så mycket och de hävdar att de haft dessa priser senaste 20 åren. Hur mycket betalade du för ANATOMISKA Mentor och vilket år gjorde du detta? Väldigt tacksam för svar!

Mvh PlumI23's picture
I23


Övriga taggar: 


Hej!
Nu när det närmar sig 1 månad till operationen har jag blivit lite osäker på mitt storleksval (rädd att det kanske blir lite för stort) eftersom jag vill ha ett så naturligt resultat som möjligt.

På konsultationen kom vi fram till att jag skulle ha mentor runda 375cc, hög profil, bakom muskeln.
Då kändes storleken bra och fick även se bilder i 3D, men nu när jag läst lite om de som lagt in 375cc, så är jag rädd att de blir "fake runda" med stort mellanrum.rosa's picture
rosa


Övriga taggar: 


Min läkare sa till mig att high profile kommer bli bäst på mig för att jag är smal så är det bättre att fylla ut volymen utåt istället för bredden. Men jag blir lite orolig att det kommer se för fake ut? Ger det inte ett större intryck när de är high?

Jag ska isåntfall göra 325 cc high profile.Annons
Annons
Annons