Annons

Förberedelse

Sofalt's picture
SofaltVad jag har förstått så kommer jag inte kunna lyfta armarna över axelhöjd på ett bra tag. Jag har hår som går ner till armhålehöjd nu och om jag inte kan tvätta/borsta det på länge…
Vad har ni gjort/önskar att ni hade gjort? Skulle det hjälpa att fixa en ordentlig fläta så att håret är ganska stilla eller är det bara att klippa det kortare?

Blev håret väldigt trassligt för er?Rare bird's picture
Rare birdHej! Jag har just börjat denna resa och suger åt mig info som en svamp! Jag är jätterädd att jag ska ha orealistiska förväntningar på resultatet av en operation och för att jag inte ska kunna förmedla vad det är jag är ute efter till läkaren. Så jag undrar därför hur ni tänker när ni tittar på bilder? Letar ni bara efter "favorit-tuttar" oavsett hur gammal personen på bilden är och hur hennes bröst såg ut innan operationen, eller letar ni i första hand efter bilder där personen på "före"-bilden har bröst som är så lika era egna som möjligt? Spelar det någon roll?
Ska opereras om 2 veckor och förbereder så mycket jag kan. Är lite av ett kontrollfreak...?

Vilka är dina bästa tips?
Alltså sådana råd som man inte får från kliniken...
Tips gällande duschning, toabesök och sovställning?

Jag ska göra halslyft, bröstlyft (utan inplantat) och fettsugning.

Några råd jag redan fått är:
Hej!
Är det någon här som har någon erfarenhet kring bröstförstoring på Akademi kliniken samt Jonas Lundberg som kirurg? Lugna en sliten nattsjäl :)
Upplevelse av kliniken samt kirurgen i sig? Upplevelse under operationsdagen? Resultat efter op?
Preppa gärna med information!!! :)
Jag vill ha alla era bästa tips inför op. Allt från krämer som man kan smörja med till vad man ska köpa hem innan operationen. Kom med allt ni önskar någon sagt till er innan!?
Hej tjejer,

Stort tack för en minst sagt grym sida!

Nu börjar dagen för min operation (bröstförstoring) att närma sig och jag skulle jättegärna vilja ha alla era bästa råd på vad att tänka på inför, under och efter!

- Var det något ni önskar att ni vetat innan eller som var bra att ni visste innan som ni kan dela med er av?
(Allt ifrån när det kommer till förberedande inför - som köp av läkemedel som kan vara bra att ha / köp av saker / mat som är extra bra - you name it!).Annons
Annons
Annons