Annons

BH

Hejtjejen's picture
Hejtjejen


Övriga taggar: 


Tips på var man kan köpa fina bh:ar till hyfsade priser?
Enligt Twilfit har jag nu storlek 65H. På cubus hittade jag en i 65G som funkar. Förutom Twilfit, Cubus o Zalando, var shoppar ni? 😊 En fördel om det är smidigt med returer!
Hej! Ändrades era bröst något i storlek efter 3 månader?
Jag får börja använda bygelbh efter 3 mån, och hade åtminstone velat köpa en som jag kan ha när man ska ha lite snyggare toppar på sig. Men känns lite halvt onödigt om samma bh inte passar efter ett tag ?
Hej!

Idag är det 3 veckor sen jag opererades.
Jag ska enligt Art clinic bära min läkebehå dygnet runt de första 4 veckorna, och därefter dagtid i ytterligare 8 veckor. Men om jag vill sova med den även efter 4 veckor, är det nån nackdel? Kan det påverka bröstens form negativt? Känns lite läskigt att vara utan ? och som tur är så är denna behå väldigt skön!Liisaa's picture
LiisaaHej:). Någon som har tips på vilken bh man ska köpa efter op? Någon med riktigt bra stöd som ändå ser okej ut under när man har linnen osv på sig. Ska ha op bh/sport bh i 6 månader INGET annat, enligt min kirurg. Låter jobbigt. Men man måste väl kunna fuska någon kväll eller så? Och när som tidigast vågar man göra det?
Hej!

Jag har en operationstid för bröstförstoring i slutet av februari hos Nordiska kliniken, men jag börjar bli osäker på val av tid på året.

Å ena sidan vill jag göra det nu för att jag knappt orkar vänta länge, och vill ha fina bröst till sommaren.

Men å andra sidan kommer jag kanske behöva gå runt i läkbh hela sommaren? Hur länge behöver man ha den? Vilka nackdelar finns det med att operera sig i feb?

Tror ni det är värt att vänta till hösten?

Åhhh.. va svårt! Hur hade ni gjort?Sullivan's picture
Sullivan


Övriga taggar: 


Hej! Jag fick min stöd-BH igår och har märkt att de veckade kanterna innerst mot mitten av BHn lämnar avtryck på mina bröst. Det liknar rippling fast beror på att tyget hela tiden trycker på huden. Kan det forma brösten permanent? Tänker om jag eventuellt borde köpa en BH utan veckade kanter. Modellen är Nordicare Mirabelle. Hoppas det inte är en dum fråga. :)LinneaE's picture
LinneaE


Övriga taggar: 


Hej! Denna tråd lämpar sig för alla med storlek 70E i Freyan - storleken jag har :)
Utöver rekommenderade sport-bh's nedan sitter även Lindex Ella M "Lily" i 70E perfekt.
https://www.lindex.com/se/underklaeder/kollektioner/ella-m/7722913/T-shirt-BH/

Jag har alltså provat hela 8 sport bh's för att hitta den rätta storleken, så här kommer en liten recension av alla.
Jag behöll:
- Schock Absorber Ultimate Run (inga byglar) i 75E
- Triumph Triaction Control Light (med byglar) i 70F

-----
Hej! Jag är en träningsfantast som älskar att röra på mig och är därför nyfiken på hur det gått med styrketräning för er som gjort bröstförstoring -både framför och bakom! Själv kör jag yoga, styrketräning, gruppträning och håller på med brottning. Just nu är jag i research-stadiet inför konsultation och söker någon med erfarenhet av tränande tjejer. Vill inte ha 'stora bröst' utan är mer ute efter symmetri och att 'åtgärda' resultat av f.d. ätstörningar...whynot's picture
whynot


Övriga taggar: 


Är inne på dag 3 efter OP, just nu är stelheten, trycket och att brösten känns som sten värst.

Men kom även att tänka på att man ska bära denna äckliga tighta bygel-bhn + bröstband i 4 veckor?! Hur ska man kunna jobba om det känns såhär?
Blir trycket mindre och märks bhn av mindre efter de 2 första veckorna kanske? usch känns hopplöst just nu...

Har gjort bakom muskeln med snitt i armhålan.
Ni som har lagt in Motiva Ergonomix Full Profile 425cc, vilken BH storlek har ni, alltså vilken kupa? Vet att det beror på flera saker men skulle ändå vilja veta :))Annons
Annons
Annons