Annons

Operation


Känns som jag skriver trådar hela tiden här men det är ju så mycket man funderar över 🤷🏻‍♀️
Nu är det bara 7 dagar kvar tills min operation och först nu så börjar verkligheten kicka in för mig. Har inte kännt mig speciellt stressad innan, lite visst, men nu börjar det kännas så seriöst.
Hur har ni andra hanterat ångest inför operation? Har ni några tips för hur man minskar oron lite eller några visdomsord att dela med er av?
Hej på er! Jag var på konsultation hos Bo Cederqvist på Clinic Strömstad, vi kom fram till att 300cc skulle bli bra bakom muskeln, efter konsultationen bokade vi en op-tid och sköterskan nämnde att Bo hade kryssat i HP på min, han hade inte sagt varför, jag visste inte vad detta innebar så jag bokade en till konsultation på AK i Gbg.
Jag har nu funderat på att göra en bröstförstoring i drygt 1 år. Jag har förberett mig väl och gjort väldigt mycket research. Jag är ganska på det klara med vad jag vill ha, och är glad att jag låtit det ta så här lång tid då det jag tänkte och tyckte för ett år sen inte riktigt är samma som idag. Som exempel har jag bestämt att jag vill ha framförplacering, medan jag för ett år sen ville ha bakom delvis för att många kirurger verkar rekommendera och föredra det.Bittersweet_'s picture
Bittersweet_


Övriga taggar: 


Hej!

Jag har länge velat fixa min näsa och nu detta år är det dags! Jag har gått på 2/4 konsultation som jag har bokat in fram till juni. Efter gårdagens konsultation som var hos Babak Alinasab på Astoriaklinken fick jag veta att det är upp till 95% som väljer lokalbedövning istället för narkos. Vilket jag tycker är sjukt många! Jag har varit inställd på narkos sen dag ett och har inte tänkt alls på något annat än narkos förens nu på andra konsultation. Nu är jag väldigt kluven till vad jag ska välja! Så snälla hjälp!tuttis1's picture
tuttis1


Övriga taggar: 


Hej, jag har aldrig någonsin opererats tidigare, varken av skönhetsmässiga eller medicinska skäl. Jag har inte ens fått lokalbedövning hos tandläkaren. Tanken att operera mig och bli sövd skrämmer mig. Jag vet att det är en liten risk, men tänk om jag inte vaknar upp igen.Lady99's picture
Lady99


Övriga taggar: 


Såsom alla sitter jag i sitsen där jag dag och natt läser omdöme efter omdöme gällande läkare och dess näsoperationer. Stressen är obeskrivlig. Att hitta "rätt". Borde finnas bachorlette plastikkirurg. Ge rosen till sista o hen får din näsa.
Men inget hjälper mer än att höra från någon som verkligen gjort operationen och kan ge mig riktig och verkligen rekommendation utifrån dens upplevelse och naturliga resultat.
Så varsågod fina tjejer. Lay it all on me.Annons
Annons
Annons