Annons

Estetiska Institutet


Snälla hjälp mig..
Jag tog ut mina 400cc på vardera bröst och satte in 275cc för att jag ville ha mindre bröst. Men nu efter 5 dagar så ser det lika stort ut som innan operationen.

Kommer det att lägga sig? Är som svullna?

*bild finns i galleriet.Mer information: 

Uttag av mina 400cc Motova anatomiska
In med nya runda 275cc implantat

Donutlyft för att få bort överflödig hud

En liten fettsugning på magen för att sedan transportera fettet till flera gropiga ärr på kroppen.


Mer information: 

Var på min sista konsutlation innan operation 19/4.
Kommer att ta ut mina anatomiska 400 cc på vardera bröst och lägga in nya runda implantat 275cc (har 200cc egen vävnad). Fick en fantastisk nyhet och det är att jag slipper ankarlyft, han sa att han kunde få bort överflödig hud med enbart donut lyft och gå in i det nuvarande ärret som är i bröstvecket.

en mindre fettsugning på magen där jag ska använda fettet att lägga i mina fula gropia ärr på rumpan som jag fått via en infketion.


paulina_87's picture
paulina_87Hej!
Jag har varit på fyra konsultationer, hos Patrik Höijer (Nordiska kliniken), Charles Randquist (Viktoria kliniken), Paolo Montemurro (akademiska kliniken) och hos Anna von Platen (Estetiska institutet). Anna var väldigt profesionel, lyhörd och noggrann - det lutar nu åt att jag ska operera mig hos henne. MEN jag har inte hört särskilt mycket om henne och jag har inte heller sett hennes arbete. Vad har ni för erfarenheter?
Tack för svar!
Hej hej,

Precis som rubriken lyder så står jag inför ett svårt beslut. Jag kan inte riktigt bestämma mig och anser att båda är skickliga läkare.

SNÄLLA!! Hjälp...
Kom med förslag, erfarenheter om vad ni tycker har varit så bra och om ni själva har genomgått fettsugning hos någon av dom?

Har bokat operations tid med så kort
varsel och behöver bestämma mig omgående imorgon.Annons
Annons
Annons