Annons

Hermelinen Specialistvård - Luleå

Bild för mellome
mellomeHejsan!

Jag har efter mycket fundering varit på 2 st konsultationer sedan i somras. Akademikliniken (Gabriella Sellman) och Hermelinen (Svein Arthur Jensen). Har som bestämt mig för Hermelinen eftersom det innebär minst resande för min del.

Nu har jag, som ni ser på rubriken, lite funderingar kring Mentor Anatomiska implantat 250-300cc och kanske mer exakt ni som själv har sådana.
Hej!
Har någon gjort en näsplastik hos Svein Artur Jensen, Hermelinen i Luleå och kan säga om han är bra?
Någon som gjort blygdläppsförminskning hos Olafur Jakobsson i Luleå? Nöjd med resultatet?:)
Har opererat nedre ögonlocken för fyra veckor sedan, skulle ta bort påsar under ögonen och det ser inte bra ut. Under höger öga fick jag en blödning och är fortfarande blå och det är hårt och knöligt och ärret är fult. Under vänster öga ser det ut som att han har tagit en sked och grävt bort påsen så det är som en grop där och dessutom är ögonlocken neddragna så jag ser ut som en ledsen hund. Någon som har erfarenheter att dela med sig om misslyckad nedre ögonlocksplastik och vilka åtgärder man kan göra?Bröstförstoring, Bröstlyft Hermelinen Specialistvård - Luleå - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - okt 2020

Pris på behandling
Pris: 
71000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-10-22
Beskrivning: 

Bröstförstoring i båda brösten och lyft på ett av brösten.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Mer information: 

Återbesök efter op 1 år sedan, 11/9-19. Ska gås igenom hur det gått med den kombinerade dubbeloperationen, tas bilder mm, och även prata om det är något som går tas i samband med Lårplastiken. Så även en konsultation om rumpa samt ev annat.


Annons
Annons
Annons