Annons

Hermelinen Specialistvård - Luleå


Någon fler som ska göra Op/Operationer i September?

Vore roligt att följas åt, i denna tråd! :)

Har själv tid den 11/9 kl 11,30 på Hermelinen i Luleå.
Nyfiken på om det är någon som ska göra någon form av Plastikoperation på Hermelinen till hösten?
Kan bli Circumferent bukplastik/Bröstreduktion för mig, har sagt på förslag September. Så får se vad dom säger, sedan jag fick frågan via mail imorse,
Hej Alla!

Den 9/5 var jag till Umeå för Konsultationer hos först Aleris och sedan hos Specialistkliniken. Konsultationer för Circumferent bukplastik, Bröstförminskning samt Lårplastik.
Kändes jättebra på alla sätt och vis på båda ställena, så efter att ha funderat så valde jag då Aleris...Mer information: 

Svein Artur jensen
440 cc Mentor Anatomiska Coh III, HP framför muskeln.
Tidigare OP 2010, Anders Liss 325cc Mentor Runda Coh I bakom muskeln.Hej! Tänker göra ett ankarlyft + implantat under 2019. Vilken klinik rekomenderar ni? Hermelinen i Luleå eller Aleris i Umeå? Polarkliniken har jag redan uppfattning om Tacksam för refkektionerBröstförstoring sep 2018 - Hermelinen Specialistvård - Luleå Anonym (Läkare) - Dragonfly

2018-09-27

Igår gjorde jag äntligen min efterlängtade bröstförstoring och tänkte dela med mig av mina upplevelser :)

Att fixa brösten var något jag funderat på i några år nu och i somras bokade jag tid för konsultation på Hermelinen Estetik. Valet föll på denna klinik i första hand eftersom jag bor i närheten vilket känns praktiskt när man ska på återbesök eller om det uppstår några komplikationer, samt att jag har flera bekanta som opererade sig där och är mycket nöjda.

Annons
Annons
Annons