Annons

Bröstförminskning

En operation som syftar till att minska volymen och tyngden hos en stor byst. Egen vävnad avlägsnas för att uppnå önskad storlek och vanligtvis görs detta med skalpell och i kombination med ett bröstlyft. Det kan ibland göras med en fettsugning, om man inte anser ett lyft behövas, men det är mindre vanligt.

Bild för Jen78
Jen78Hur har det gått för er andra som nyligen har gjort lyft/ förminskning?:-)

För min del är det nu 6 veckor sedan jag opererades och allt har gått super!
Inget ont och allt har läkt fint utan några komplikationer.
Kom igång med mitt arbete inom vården efter 4,5 vecka.

Utseendemässigt kunde jag inte vara mer nöjd!
Hade 80 G innan op och nu en 80 C.

Hoppas det har gått lika bra för er andra och att ni är lika nöjda!:-)

Berätta gärna!
Hejjj. Jag gjorde min bröstförminskning för två veckor sedan (21/3-19) och jag är överlag sjukt glad över att jag faktiskt har gjort denna operation med tanke på att jag velat göra den i så många år.Bild för True_22
True_22Hej!

Har lite frågor om bröstförminskning och lyft. Försöker bestämma mig huruvida jag ska göra en förminskning + lyft eller enbart lyft med eller utan implantat.

Så jag undrar hur är det att få en betald bröstförminskning via landstinget? Hur går man till väga? Hur blev resultatet i jämförelse med privatkirurg?

Bröstlyft. Vilka olika typer av lyft finns det? Hur upplever ni att blir ärren efteråt? Eller är resultatet så bra att man inte bryr sig om ärren?Bröstförminskning, Bröstlyft Improva KirurgCentrum AB - Stockholm - - Bröstförminskning, - - Bröstlyft - mar 2019

Pris på behandling
Pris: 
48000 kr
Finansiering: 
Annan finansiering
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-03-05
Beskrivning: 

Gjort en bröstförminskning och bröstlyft och är hittills väldigt nöjd. Improva är en för mig helt fantastisk klinik med trygga bra människor.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Bild för Workoutnerd
WorkoutnerdHej!
Jag har sett att en del skriver att bh-n man får efter en förminskning och lyft ser till att ”motverka” häng.
Min sköterska sa inget om detta när jag frågade vad bh-n var till för, hon sa att den är till för att komprimera helt enkelt, för svullnaden.

Vet ni något om detta? Med hänget alltså?
Beror kanske mer på vilken hud man har och storlek/tyngden på brösten tänker jag isåfall?Bröstförminskning, Bröstlyft feb 2019 - Plastikakademin - Linköping Johan Thorfinn - Jen78

2019-02-25

Hej!
För 12 dagar sedan gjorde jag en bröstförminskning+lyft.
Kvällen innan fick jag tvätta mig med Descutan, likadant på morgonen ( operationsdagen). Behövde EJ tvätta håret med Descutan vilket jag är glad för!
På självaste operationsdagen skulle jag infinna mig 6.30 på Plastikakademin i Linköping så blev en riktigt tidig morgon. Var mer än nervös och kände nästan för att avboka alltihop, haha!

Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!