Annons

Bröstförminskning

En operation som syftar till att minska volymen och tyngden hos en stor byst. Egen vävnad avlägsnas för att uppnå önskad storlek och vanligtvis görs detta med skalpell och i kombination med ett bröstlyft. Det kan ibland göras med en fettsugning, om man inte anser ett lyft behövas, men det är mindre vanligt.

Datum: 
2019, december 13
om 112 dagar
Bild för Karins
Karins
Mer information: 

Stlk före op 75E (oftast)Hejsan!! Har äntligen tagit steget och bokat in en konsultation för bröstförminskning på Bellakliniken. Har en tid hos Andreas Svee och undrar om någon annan har erfarenhet av honom? Hittar inte så mycket på nätet om bröstförminskning hos honom, eller på Bellakliniken.

Tacksam för svar!! 😊😊
Någon fler som ska göra Op/Operationer i September?

Vore roligt att följas åt, i denna tråd! :)

Har själv tid den 11/9 kl 11,30 på Hermelinen i Luleå.
Någon som gjort bröstförminskning hos Helena Sveinsdottir? Har bokat en operation den 3e sep men är väldigt orolig trots att hon verkade ha mycket erfarenhet på konsultationen, är ni nöjda med resultatet?
Någonsin funderat på bröstförminskning via landsting? Men inte har fått nog med information eller känner att läkare inte kommer göra rätt?

Jag kan säga bara säga att bröstförminskning som jag gjorde var det bästa beslutet jag har gjort i hela mitt liv.

Fick en sån underbar läkare som gjorde mitt liv värt att fortsätta älska. Och inte bara läkaren utan alla sjuksköterskor jag träffade på var bara så informativa och så stöttande. Mina bröst idag sitter på plats, är inte i vägen eller får mig att känna att jag har en ryggrad som en 50åring har.Bild för Pluppen
PluppenHej!

Jag undrar om det finns någon här som har erfarenhet av bröstförminskning i Uppsala, antingen via landstinget eller privat?

Har skickat en egenremiss och hoppas på att få op bekostad, men är som så många andra nervös kring om det kommer godkännas.

Är nyfiken på hur de är i Uppsala, verkar ju variera ganska mycket mellan olika landsting hur det går till och vilka som godkänns osv.

Även intresserad av de som gått privat, vilken klinik/kirurg o dyl.Bild för ibdropout
ibdropout


Övriga taggar: 


Hej!

Den sjuttonde juni ska jag förminska brösten(beviljad av landstinget) och har lite saker jag funderar på.

Ska göra fransförlängning nu i dagarna inför studenten och undrar om man får ha dessa kvar under operation?

Har läst om andra som genomgått operationen och att brösten växer sig stora igen? Är detta vanligt? Vill ju ha väldigt små bröst, har just nu 2500 ml totalt.
Hej Alla!

Den 9/5 var jag till Umeå för Konsultationer hos först Aleris och sedan hos Specialistkliniken. Konsultationer för Circumferent bukplastik, Bröstförminskning samt Lårplastik.
Kändes jättebra på alla sätt och vis på båda ställena, så efter att ha funderat så valde jag då Aleris...Annons
Annons
Annons