Annons

Bröstförminskning

En operation som syftar till att minska volymen och tyngden hos en stor byst. Egen vävnad avlägsnas för att uppnå önskad storlek och vanligtvis görs detta med skalpell och i kombination med ett bröstlyft. Det kan ibland göras med en fettsugning, om man inte anser ett lyft behövas, men det är mindre vanligt.

Bild för PoutouYou
PoutouYouHello. I need a breast reduction. And I planned to go to CityLaser in Göteborg, where I live. I have a consultation with Dr Layth Gurgia (Or so it says on the booking)

Does anyone have experience witrh this doctor and with CityLaser for breast reduction?

Thank you very much.Mer information: 

Konsultation på Cityakuten hos Dr Agrogiannis.
Volymen mätte till ca 1000 ml och jag uppfyller kriterierna för landstingsfinansierad bröstförminskning.
Just nu sker inga operationer pga Covid 19 så kön rör sig inte. Behöver en ny mammografi.


Bild för Dianagee
DianageeHej alla! efter att jag har läst nästan alla tråder under bröstförminsking så har jag hamnat i en dilemma och kan inte bestämma mig och behöver er hjälp!

Dessa klinker nedan är det jag mest ser folk går till när det gäller förminskning och lyft
Strandklinken (dr Oya)
Conturkliniken Dr Leif Perbeck

Men jag undrar även om någon vet något om
Stockholm medicis och Renaissance klinken då samma kirurg tydligen jobbar i både ställe som är Dr. Christian Montreal men jag får inte upp något på honom?

jag har även funderat på proforma...Bild för Joss
JossFinns det någon vänlig själ som vill hjälpa mig och som är bra på att räkna ut ungefär vilken storlek på brösten man får efter operation? Eller finns det rentav en storleksguide av något slag? Jag ska förminska brösten och är rädd att de fortfarande kommer vara större än jag önskar efter operationen.

Jag har st 75 I-J och tror att volymen var ca 800ml/bröst. Kirurgen sa att vi skulle ta bort ca 450ml/ bröst och sedan fylla på med implantat på 225ml för att få fylligare form på brösten. Om jag räknar rätt kommer jag då ha totalt 575ml kvar och jag tänker att det är mycket?Bild för Joss
JossJag har äntligen tagit beslutet att förminska mina bröst. Jag har haft både fysiska och sociala problem sedan tidiga tonåren pga av detta och efter en annan mindre operation i början av året bestämde jag mig för att det får vara värt riskerna. Nu kan jag knappt bärga mig. Jag har varit på konsultation och även bokat en operationstid på Art Clinic om 9v (behöver gå ner i vikt innan op).Mer information: 

Första besöket på vårdcentralen för att få remiss till kirurg. Hon skulle ta reda på hur man går tillväga. När hon ringde tillbaka så berättade hon att jag behöver ha gjort mammografi inom sex månader vilket jag inte har. Så nu ska jag försöka få tid till det. Tror mottagningarna är stängda pga Corona.


Annons
Annons
Annons