Annons

Bröstförminskning

En operation som syftar till att minska volymen och tyngden hos en stor byst. Egen vävnad avlägsnas för att uppnå önskad storlek och vanligtvis görs detta med skalpell och i kombination med ett bröstlyft. Det kan ibland göras med en fettsugning, om man inte anser ett lyft behövas, men det är mindre vanligt.

Datum: 
2024, May 27
Less than 1 day remaining
LillaNina's picture
LillaNina
Mer information: 

Den stora dagen!


Mer information: 

Gick på konsultation för första gången och bestämde mig på en gång att boka tid för operation. Så förväntansfull men nervös. Har tänkt på bröstförminskning sedan jag var 25 år så nu är det dags att göra något åt saken. Drömmen vore att kunna handla en bh eller bikini på HM istället för stor tantliknande bh med tjocka band på specialbutik .


Jengal's picture
JengalFunderar på att göra en bröstreduktion och bröstlyft hos Bo Cederqvist på Clinic Strömstad. Någon som har gjort det och vad tyckte ni?Bröstförminskning Feb 2024 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Katarina T

2024-02-09

Efter många års smärta i rygg och nacke bestämde jag mig för att göra en bröstförminskning. Från konsultationstiden till operationen gick det fort och det var skönt. Från första stund har jag känt mig väl omhändertagen. All personal har varit fantastiska och jag har inte ångrat mig att jag gjort detta. Ett stort tack för allt.


Hej!

Jag gjorde en bröstförminskning förra året i februari via landstinget. Hade sånna problem med värk och annat som min stora byst orsakade. Jag tejpade i 6 månader efter operationen och nu tycker jag ändå att mina ärr, speciellt de ärren under bröstet är märkbart synliga. Har någon av er begärt ersättning för ärr? Vilket försäkringsbolag hade ni och hur mycket fick ni ut? Om ni fick ut något. Vill gärna höra.
Allt gott,
Mvh MajaBröstförminskning, Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Art Clinic - Göteborg - - Bröstförstoring, - - Bröstförminskning, - - Bröstlyft - Ankarlyft - Dec 2023

Pris på behandling
Pris: 
84500 kr
Finansiering: 
Vill inte ange
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-12-12
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
4
Average: 4 (1 vote)
Aida's picture
AidaHej,
Gjorde en bröstförminskning för en vecka sen, allt gick som på räls, mådde hur bra som helst. Det är min andra bröstförminskning då den förra gjorde jag för 18 år sedan. Men så fortsatte mina bröst att växa genom åren.
Nu en vecka efter op börjar det rinna blodblandad kladdig vätska från bröstvårtorna. Har någon råkat ut för samma sak? Jag mår väldigt bra annars.
Jag ska på återbesök om 2 dgr men känner mig lite orolig för infektioner och nekros mmMer information: 

På onsdag är det äntligen dags för min bröstförminskning! Lite nervös men mest otålig och vill bara bli av med min tunga jobbiga byst!


Annons
Annons
Annons