Annons

Dhafir Hanoon


Fick höra att jag hade en liiite sned bröstkorg på OP dagen plus att det fanns lite storleksskillnad på mina bröst innan men behövdes inte olika storlekar? Fler som varit med om samma??
Hej tjejer,
Opererades igår och på en skala 1-10 har jag 10!
Hur var det för er??
Gjorde mun OP igår, skulle satt in 375 cc men min kirurg sa att det är sant att cc försvinner vid bakom placering - fick gå upp till 400 cc - NÖJDBukplastik - full - stor, Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring dec 2018 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Eschollin

2018-12-21

Efter att ha funderat på bukplastik under många år tog jag mig iväg på en konsultation för att höra vad som kunde göras och för att höra om det fanns några alternativ. Fick direkt ett bra bemötande på kliniken. Den där familjära känslan satt i väggarna och all nervositet man hade på väg in rann av direkt.

Under konsultationen av min hängande mammamage frågade jag om hur brösten kunde bli lite gladare. Fick information kring vad som kunde göras för att uppnå mitt önskade mål. Allt kändes ärligt och proffsigt. Avslappnat och tryggt.

Bröstlyft - Ankarlyft dec 2018 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Maja216

2018-12-28

Hej!
Jag läste många operationsberättelse innan jag opererade mig därför vill jag ge tillbaka och dela med mig av mina upplevelser. Jag opererade mig igår och allt är fortfarande färsk och oprocessad. Jag har tänkt på på bröst op i flera år men första konsultation hade jag för 1,5 sedan. Det tog mig 1,5 år att smälta och bearbeta information. Vill jag det här? Klart jag vill! Första frågan jag fick: Är det storleken eller formen jag är missnöjd med?
Jag ville aldrig ha stora bröst. Hade 70 C urammade bröst. Vad vill jag? Jag vill ha fylliga, fasta. Perfekta bröst!

Bröstförstoring aug 2018 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Jessiedi

2018-08-24

Så tänkte jag skulle försöka skriva ner även min berättelse. Igår 7:45 var jag på plats på kliniken. Träffade en gullig narkossköterska som gav mig lite tabletter och fick sen byta om. Kirurgen kom och tog kort, mätte och ritade. Kände mig väldigt nervös! Träffade sen narkosläkaren och svarade på frågor. När jag sedan fick gå in och lägga mig på operationsbordet var jag så nervös att jag började gråta! Hjälpte inte att de skulle sätta nål då jag har nålfobi.

Bröstförminskning aug 2018 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - awa

2018-08-10

Hej! Har idag gjort min bröstförminskning samt lyft och jag är helt euforisk! Detta är något jag längtat efter att göra i nästan 10 års tid.

Har fått ett fantastiskt bemötande sedan dag 1 då jag var på konsultation. Kändes som att Dhafir verkligen förstod hur jag tänkte och ville ha det. För mig handlade detta i första hand om smärtproblemstik. Har en reumatisk sjukdom med mycket smärta i rygg och nacke. Förklarade att jag ville ”ta bort” så mycket det gick men att det skulle passa min kropp. Han visade flera bilder och jag märkte att han verkligen förstod hur jag ville ha det.

Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!