Annons

Mentor


Eftersom olika tillverkare använder olika benämningar för fasthet och form i sina produkter är jämförelser inte direkt lätta att göra. Har även förstått att många andra försöker förstå om t ex. ett visst implantat från en tillverkare är mer "cohesive" än ett implantat från en annan tillverkare.Bild för Boliboli
BoliboliHej! Jag var på konsultation 21/6 och blev rekommenderad 595cc mentor smooth round high profile xtra. Jag har ganska långt mellan brösten och dom pekar lite utåt. Jag har en bröstbredd på 13,5 cm. Det jag är orolig för är att implantaten kommer få mina bröst att se strutiga ut och inte runda och droppformade som jag önskar. Ni som har hög projektion, hur upplever ni projektioner I förhållande till implantatets diameter (basen)? Jag är rädd att brösten kommer stå ut för mycket och se smala ut i förhållande till bredden. Kan det bli så?Bild för katalin
katalin


Övriga taggar: 


Kom att tänka på idag efter att vart på konsultation och hon pratade om mentors implantat och om mam delar den är den lik en geleråtta ungefär, att gelatinet i råttan håller formen om man delar den och inget rinner ut. Menar hon att det är något gelatinaktigt i implantaten? Är dom veganska? Ska tillbaka på en andra konsultation och tänkte ta upp detta, men ville kolla om det fanns någon härute som kanske vet.Bild för Pralinen
PralinenÄntligen är det dax.. Jag ska boka konsultation hos Örjan Gribbe när jag kollat vilken av tiderna som passar mig bäst.

Så nu till frågan,

Vad bör jag tänka på vid konsultationen, fråga mm. Har hört att han inte gillar att kolla bilder man har med stämmer det?

Tack på förhand <3
Jag har äntligen varit på konsultation idag!
'Och det känns SUPERBRA!

Jag har valt att gå till Art Clinic i Uppsala och göra min operation hos Andreas. 
Känns hur underbart som helst och har redan fått datum på när operation sker! 

MEN jag fick veta att det blir skillnad på att välja anatomiska texturerade implantat gentemot släta runda implantat. 
Hej tjejer!
Ja, som rubriken.. Jag ska på konsultation snart hos patrik på L&E och har kollat mängder med bilder på hans "creations" och andra.. Har lagt märke till att de bröst jag tycker ser bäst ut har Mentorimplantat och de jag tycker ser mindre bra ut har Motiva.
Jag som har varit så inställd på att jag vill ha Motiva, nu är jag osäker!

Kan det vara så att det blir snyggare form osv med mentorimplantat eller är det kirurgen eller något annat som kan vara anledningen?
Någon som tänkt samma eller har någon idé?Bild för Josefinas93
Josefinas93


Övriga taggar: 


Opererade mig för 2 dagar sen och som alla andra virrar tusentals frågor runt i hjärnan på mig. Jag är en sån person som har svårt att sitta stilla så har därför varit uppe och gått igår och en liten promenad ute idag. Blev andfådd av promenaden som bara varade 10 min och har nu jätte ont i mina stygn på vänster bröst. Tycker ni att jag överanstränger mig och borde ta det mer lugnt eller är det bra att ja rör på mig så tidigt?

tacksam för svar!Bild för Lillafrur
Lillafrur


Övriga taggar: 


Jag står i valet och kvalet mellan att välja mentor eller motiva. Just nu lutar allt mot motiva MEN, det finns ingen forskning på hur kroppen tar implantatet efter många år. Det kan skrämma mig lite, dock sägs de vara en uppgradering av mentor och många byter från mentor till motiva, det borde ju betyda något. Invändningar?

Konsultation i oktober.Bild för Trollunge81
Trollunge81Hej !
Nu i början av september är de dags för ett besök på Bellakliniken för att diskutera ett byte av mina gamla implantat från Mentor till Motivas .
Ser verkligen fram emot detta då jag är så trött på dessa sladdriga trötta saker ;)
Men är de någon här som kanske gjort precis detta,bytt från Mentor till Motiva och som har lite information att dela med sig av , blev de bättre eller sämre ??
Eller någon annan som gjort ett byte från annat märke till Motivas ??Bild för Viris
Viris


Övriga taggar: 


Hej!
Nu är det bara några dagar kvar till min op ( tors) och jag börjar bli nervös..
Ska ha mentors anatomiska, bakom. Ni som har bakom muskeln, hur mådde ni efteråt? Särskilda smärtor? Ryggont mm?
Hur sov ni första tiden osv?

Är det något särskilt jag bör tänka på för att inte göra någon skada eller förvärra läketiden?Annons
Annons
Annons