Annons

Runda implantat


Eftersom olika tillverkare använder olika benämningar för fasthet och form i sina produkter är jämförelser inte direkt lätta att göra. Har även förstått att många andra försöker förstå om t ex. ett visst implantat från en tillverkare är mer "cohesive" än ett implantat från en annan tillverkare.
Hej! Skall på första återbesöket imorgon men är så nervös för ena inbplantatet sitter lite förlängt ner. Har läst många vars bröst inte ”trillat ner” men mitt vänstra sitter enligt mig perfekt medans de andra glider lite lite åt sidan och någon/några Cm ner. Tar jag av mig bygeln för att hoppa in i dushen håller bröstet sig på plats men när jag kommer ut har de sjunkit ner :’( 7 dagar sedan op. Bör kanske ej va nervös men blir så orolig!! Ni som har erfarenhet, snälla hjälp ;) inte rädd för korrigering eller så men känns bara så olyckligt om de skulle behövas!lillaakupan's picture
lillaakupanVilken profil ser naturligast ut. Jag har tidigare funderat på att göra anatomiska men efter att ha kollat på bilder så ser jag faktiskt ingen skillnad mellan runda och anatomiska. därför funderar jag på att göra runda. När jag var på konsultation så sa min läkare att hög profil (cohesive 1) sjunker mer och ser därför naturligare ut. Men när jag kollar på bilder verkar mellan se mer naturligare ut. Någon som har haft samma funderingar?lillaakupan's picture
lillaakupanHej! 

Undrar om någon har gjort anatomiska implantat hos Örjan Gribbe? Hur blev resultatet? Är ni nöjda? Några komlikationer? All info uppskattas verkigen! :) Fjäril123's picture
Fjäril123Hej! :)

Bokade konsultation hos Peter Zachrisson på Art Clinic igår. Är så fruktansvärt glad att jag äntligen tar tag i detta.

Nu har jag ju läst att Peter och de andra kirurgerna på Art Clinic gärna använder sig av anatomiska implantat och vill göra så naturligt som möjligt. Känner att jag inte är ute efter ett jättenaturligt resultat (men inte för fejk heller). Och helst vill jag ha runda implantat då jag tycker det är snyggare. Eller jag har fått för mig att klyftan blir lite tydligare och snyggare. Men jag har kanske fel?
Är det någon som vet ungefär hur mycket dyrare anatomiska implantat är jämfört med runda? Vill göra bröstlyft och förststoring, men vill att de ska se och kännas så naturliga som möjligt. Är det bättre med anatomiska då? 
Hej!
Behöver råd då jag fått en op tid redan nu på tisdag!! Har varit inne på Motiva men min kirurg rekommenderade inte dem just pga att de inte är fda godkända.
Så måste tänka om,o det är snabbt!:)
Är 169cm/58kg atletiskt byggd.
Bröstbredd ca 13.
Har mentor sedan tolv år tillbaka 350cc moderat.
Tycker att mellanrummet är alldeles för stort men är ganska nöjd med projektionen.
Men byter iaf till runda då de som jag har-anatomiska,är alldeles för hårda för min smak.
Ni som har gjort en bröstförstoring för andra gången och bytt från anatomiska implantat, kunde ni ha anatomiska igen då eller sa kirurgen något om att ni bara kunde byta till runda? Tack för svar:)
Hej! I september 2015 lade jag i 475 cc anatomiska silimed. Jag var nöjd men ena bröstet var knöligt och sedan fick jag rotation på ena bröstet. Detta ledde till TT jag skulle korras. Fick då rekommendationen att byta till runda implantat eftersom risken var stor att det skulle hända igen. Dessutom så ville jag det med tanke på att jag hade silimed, ett märke som inte längre säljs (slutade säljas typ 2 veckor efter jag lade in dom... Typiskt?)
Sagt och gjort så gjorde jag som de sade. Och hörni!! Jag är så jävla nöjd!
Så efter ett besök hos min kirurg har jag nu fått reda på att jag har dubbelkapsel i båda brösten, något jag personligen aldrig hört talas om tidigare. Tanken med besöket var ju att lugna ner mig, och inse att det förmodligen kommer att räcka med att sy upp fickan - men icke frown Det som var väldigt positivt var att detta går på min kapselförsäkring, vilket innebär att min korr blir kostnadsfri. *phew*Annons
Annons
Annons