Annons

Brösten hänger på olika höjd


Hej,
Jag gjorde en bröstförstoring i början av mars i år. Sedan innan var mina bröst ojämna och i olika höjd, inte symmetriska. På konsultion pratade läkaren om att de kommer inte se likadana ut efter operationen men då kunde man flytta bröstvårtorna för att jämna ut. Ärren satte läkaren på olika höjd under bröstet, säkert minst 2 cm höjdskillnad från andra ärret.
Nu har det gått 12 veckor sedan min bröstförstoring.
Tycker brösten har sett väldigt jämna ut, det högra är aningen större men det va det redan innan men inget man la märke till.
Men nu är det större skillnad, det högra (lite större) har droppat och blivit mycket mjukare medan det vänstra ser mindre ut, sitter lite högre och är inte alls lika mjukt och ”rörligt”.
Vet ju att brösten läker olika men…

Hur va det för er? När hände ”drop and fluff” ?
När kan man förvänta sig att båda droppat?
Förändras dom mycket mer efter 3 månader?
Hej! Skall på första återbesöket imorgon men är så nervös för ena inbplantatet sitter lite förlängt ner. Har läst många vars bröst inte ”trillat ner” men mitt vänstra sitter enligt mig perfekt medans de andra glider lite lite åt sidan och någon/några Cm ner. Tar jag av mig bygeln för att hoppa in i dushen håller bröstet sig på plats men när jag kommer ut har de sjunkit ner :’( 7 dagar sedan op. Bör kanske ej va nervös men blir så orolig!! Ni som har erfarenhet, snälla hjälp ;) inte rädd för korrigering eller så men känns bara så olyckligt om de skulle behövas!
Hej! Jag vill göra en bröstförstoring och har skolios vilket gör att mina bröst är sneda (och så är även min rygg och mina axlar). Mina bröst hänger alltså på olika höjd. Jag har så pass små bröst nu att detta inte påverkar mig jättemycket och det är ingen jättestor skillnad mellan brösten men kan tänka mig att det blir tydligare att brösten är sneda efter en bröstförstoring. Jag undrar om det finns någon mer som har varit i samma eller liknande situation som mig (med sneda bröst/bröst på olika höjd) och som har genomgått en bröstförstoring? Hur blev resultatet för er?Annons
Annons
Annons