Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2023, June 23 - 10:58
Fiafiafia
Fiafiafia's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Brons
Joined: 2023-05-14 20:42

Korrigering av bröst

Hej,
Jag gjorde en bröstförstoring i början av mars i år. Sedan innan var mina bröst ojämna och i olika höjd, inte symmetriska. På konsultion pratade läkaren om att de kommer inte se likadana ut efter operationen men då kunde man flytta bröstvårtorna för att jämna ut. Ärren satte läkaren på olika höjd under bröstet, säkert minst 2 cm höjdskillnad från andra ärret.

Efter op såg brösten fina och jämna ut men efter nån månad kände jag att det högra satt mkt högre upp och var väldigt hårt, jag fick råd att använda bröstbandet igen och när inte det fungerade skulle jag massera 3 ggr per dag för att hjälpa inlägget ner i bröstfickan. Till slut gick jag på återbesök hos läkaren.

Läkaren visste inte riktigt varför det högra bröstet inte sjunkit ner som det skulle, han trodde att det vet för mitt bröst överlag varit ojämnt och högre upp. Nu ska bröstet korrigeras och han ska då sy i bröstmuskeln upptill för att tvinga ner inlägget samtidigt som han ska öppna upp nertill och göra mer utrymme. Är det någon som gjort sån korrigering förut?

Hur påverkar det träningen på bröstmuskeln om de syr ihop en del? Jag tränar jättemycket och vill inte att träningen ska bli lidande på det sättet.

Hur kan inte läkaren ha tänkt på detta i förväg att ena bröstfickan verkade vara för trång (är min tolkning). Har någon varit med om detta tidigare?

Är nu rädd för att korrigeringen inte ska bli bra. Jag vet ju att brösten kan bli bra eftersom det bra bröstet är toppen..

Och att ärren är i så olika höjd gör mig också förvirrad för då kommer de vara väldigt ojämna efteråt även om båda blir ”bra”. Är det ngn som har ärr på olika nivå, ärren under brösten alltså :)

Vet inte hur jag lägger in bilder för att ni ska kunna se..

Annons
2023, October 14 - 13:47
Dunderclary
Dunderclary's picture
Offline
Last seen: 9 months 1 week ago
Brons
Joined: 2022-09-12 20:20

Hej! Jag är med om liknade nu. Hur har det gått för dig? Har du gjort din korrigering och hur blev det?