Annons

Komplikation


Är det någon som vet om det kan påverka ärren eller läkningen negativt på något vis av att byta tejpen oftare än vad kliniken rekomenderar efter en bröstoperation?

Jag opererade mig för 6 veckor sen och har precis kommit igång med träningen igen men gillar inte känslan av att tejpen ska bli dyngsur av svett och sen sitta kvar där i flera, flera dagar till. Jag duschar ju självklart efter jag har tränat men känns ändå som att svetten finns kvar på insidan liksom och får för mig att det kanske inte är så bra för ärren då det ska vara torrt.Bild för Marina
Marina


Övriga taggar: 


Med anledning av att det stått att läsa i tidningar de senaste dagarna att Gustav Aniansson får tillbaka sin läkarlegitimation, som hade indragits p g a oskicklighet och ett stort antal missnöjda patienter, har jag begärt ut domen från Förvaltningsrätten. Eftersom denna faller under offentlighetsprincipen och eftersom den kan anses ha stort intresse för POF-medlemmar, kan den som vill ha den maila mig tills jag fått hjälp av admin att hitta en smidigare lösning. (marina - snabela - plastikoperationsforum - punkt - se ).
Hejjj. Jag gjorde min bröstförminskning för två veckor sedan (21/3-19) och jag är överlag sjukt glad över att jag faktiskt har gjort denna operation med tanke på att jag velat göra den i så många år.
Hej tjejer!

Oj vad längesen det var jag var här...blir lätt så när det har gått ett tag och man är nöjd. Vilket jag har varit! Opererades efter midsommar av Patrik på Nordiska Kliniken och fast dem blev lite större än jag tänkte mig är dem jättefina och jag har trivts jättebra.

Hade mitt sista återbesök i mitten på januari efter det hade gått drygt 6 månader, allt var bra.

Bara en vecka efter det märkte jag lite rippling i klyftan. Inte nåt som någon annan skulle märka...men märkligt, för det var inte där innan.
Någon som har fått kortison spruta efter näsplastik för svullnad? eller för att få ner broskbildning/ pollybeak?

Vad är era erfarenheter, efter hur lång tid fick ni det och hjälpte det för er?

snälla ALLA svar uppskattas!!!

(Jag har väldigt tjock hud)
Ni som haft kapselkontraktion - vart har brösten hårdnat? Jag har haft smärta till och från sedan min op som jag gjorde för ett år sedan - mitt högra bröst börjar i perioder strama och ömma. Dock så blir inte själva bröstet hårt, utan det är snarare bröstmuskeln på ovansidan som blir stramt och hårdare. Hade ni också så eller kunde förhårdnaden kännas även på undersidan av bröstet?

(jag har implantat under muskeln)Bild för Sidiz
Sidiz


Övriga taggar: 


Hej!

Skriver åt min sambo då hon ville det.

Det är så att hon gjorde ett bröstlyft i början av maj.
I följd av detta åkte hon på komplikationer. Hon var tydligen allergisk mot tejpen. Samt att hennes kropp inte klarar av att bryta ner den självupplösande suturen.. detta gav henne infektioner som hon har kämpat sig igenom med antibiotika i form av piller och salva. Nekros och var. Usch!
Nu är det ytligt läkt med stora fula ärr. Och vårtgårdarna är inte fina heller. Tycker så synd om henne!
Då träning är en stor del av mitt liv så har jag läst mycket här inne angående muskelpåverkan och hur det påverkar er tjejer efteråt i vardagen och i träningen.
Utifrån det jag har läst verkar det vara lite av ett lotteri. Vissa får mycket och vissa ingenting, men de flesta verkar få det i liten grad som går att acceptera.Bild för Silvia76
Silvia76


Övriga taggar: 


Hur gör jag nu? Mitt liv är helt slut, gjorde övre ögonlock, min första pl. op någonsin, den 8 dec . Jag frågade om risker och han sa detta var så vanlig op. att de gör mängder och alla blir nöjda. De är själv väldigt nöjda men läkaren får jag inte kontakt med längre, de är trevliga om allt går bra men är man missnöjd får man ingen hjälp. Han svarar mig inte och sköterskorna jag får tag på säger att jag tar ut detta för tidigt. De tror att det plötsligt ska bli snyggt????Bild för Vaneve
VaneveHej alla!
Det tar verkligen emot att lägga upp detta, vet inte om jag vågar höra andras åsikter egentligen... men jag kör ändå. Så tråkigt med komplikationer, det är ju något man verkligen har fasat för.Annons
Annons
Annons