Annons

Komplikation


Hej!

Vi är två tjejer som ska utföra en BBL operation i mitten av juni på Nordiska kliniken i Stockholm. Vi åker från Göteborg och planerar på att bo på hotell de första två veckorna efter operationen för att sedan gå på återbesöket.

Vi vill gärna få tips på vad som är bra att ha med sig? Hur ska vi förbereda på bästa sätt så att vistelsen blir bra och bekväm för oss (med tanke på att vi inte kommer vara hemma) Vi tänker oss allt från kläder, medicin, underkläder, ja allt möjligt. Alla tips uppskattas!
Hur många har valt att placera implantat framför, men varit så missnöjd att ni sen valt att flytta bak dem?

Jag har hört ex antal personer som först haft bakom, men som på grund av smärtor och MFD etc valt att flytta fram.

Har inte hört så många som gjort tvärt om?Christinaa's picture
ChristinaaHej på er!

Vet någon hur man kan sola utan att förstöra ärren?

Tror ni det fungerar om man har på flera lager tejp? Specifikt den från "Norgesplaster" (Scanpor tape) som skall skydda mot UV-strålar. Och utöver det ha flera lager plagg över brösten och till sist en bok eller matlåda för att verkligen täcka ärren?

Jag vill inte sola brösten utan bara min kropp, för jag har gjort en korrigering så det här blir andra sommaren då jag egentligen inte kan vara ute i solen. Tror ni att det funkar med den lösningen?Christinaa's picture
Christinaa


Övriga taggar: 


Finns det någon som har gjort en ärrkorrektion?
Alltså att man skär bort ärret, "kirurgiskt" tar bort ärret och sedan syr ihop huden.

Eller finns det andra typer av ärrbehandlingar som någon skulle rekommendera?

Jag har ett fult ärr på mitt vänstra bröst (finns bilder uppe) men jag har ingen aning om hur jag ska göra det mindre synligt.

Har även tänkt på att göra en bröstförstoring, men eftersom att ärret sitter lodrätt på bröstet, kommer det kanske att bli ännu bredare.
Jag har gjort HyaCorp på rumpan i februari-mars 2020 på en klinik i Malmö ”Nordic Glam Clinik” vid totalt 2 tillfällen, omkring 100 ml. Därefter i slutet av november 2020 blev jag väldigt röd (nästan lite blå också), varm, svullen, fick pulserande känsla samt väldigt öm. Jag kunde då även känna exakt vad materialet låg. Under denna tiden var jag även gravid men fick missfall i samband med infektionen (vet inte ifall infektionen orsakade detta). Därefter fick jag antibiotika utskrivet av en läkare (dock inte från kliniken).
Hej! Jag skulle gärna vilja höra om era erfarenheter och tankar (svar ni fått av kliniker, vad ni hört från den vanliga vården, kanske jobbar du inom vården och har åsikter osv) angående operation i Coronatider.

Ena aspekten är självklart att det kanske inte är så bra att riskera att behöva använda vården pga en icke livsnödvändig operation, men det är mer det andra jag är tveksam till hur man ska tänka.
Är det någon som vet om det kan påverka ärren eller läkningen negativt på något vis av att byta tejpen oftare än vad kliniken rekomenderar efter en bröstoperation?

Jag opererade mig för 6 veckor sen och har precis kommit igång med träningen igen men gillar inte känslan av att tejpen ska bli dyngsur av svett och sen sitta kvar där i flera, flera dagar till. Jag duschar ju självklart efter jag har tränat men känns ändå som att svetten finns kvar på insidan liksom och får för mig att det kanske inte är så bra för ärren då det ska vara torrt.Marina's picture
Marina


Övriga taggar: 


Med anledning av att det stått att läsa i tidningar de senaste dagarna att Gustav Aniansson får tillbaka sin läkarlegitimation, som hade indragits p g a oskicklighet och ett stort antal missnöjda patienter, har jag begärt ut domen från Förvaltningsrätten. Eftersom denna faller under offentlighetsprincipen och eftersom den kan anses ha stort intresse för POF-medlemmar, kan den som vill ha den maila mig tills jag fått hjälp av admin att hitta en smidigare lösning. (marina - snabela - plastikoperationsforum - punkt - se ).
Hejjj. Jag gjorde min bröstförminskning för två veckor sedan (21/3-19) och jag är överlag sjukt glad över att jag faktiskt har gjort denna operation med tanke på att jag velat göra den i så många år.
Hej tjejer!

Oj vad längesen det var jag var här...blir lätt så när det har gått ett tag och man är nöjd. Vilket jag har varit! Opererades efter midsommar av Patrik på Nordiska Kliniken och fast dem blev lite större än jag tänkte mig är dem jättefina och jag har trivts jättebra.

Hade mitt sista återbesök i mitten på januari efter det hade gått drygt 6 månader, allt var bra.

Bara en vecka efter det märkte jag lite rippling i klyftan. Inte nåt som någon annan skulle märka...men märkligt, för det var inte där innan.Annons
Annons
Annons