Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2021, March 3 - 12:24
Pluckelis
Pluckelis's picture
Offline
Last seen: 2 years 2 months ago
Brons
Joined: 2021-03-03 11:49

HyaCorp komplikation VARNING

Jag har gjort HyaCorp på rumpan i februari-mars 2020 på en klinik i Malmö ”Nordic Glam Clinik” vid totalt 2 tillfällen, omkring 100 ml. Därefter i slutet av november 2020 blev jag väldigt röd (nästan lite blå också), varm, svullen, fick pulserande känsla samt väldigt öm. Jag kunde då även känna exakt vad materialet låg. Under denna tiden var jag även gravid men fick missfall i samband med infektionen (vet inte ifall infektionen orsakade detta). Därefter fick jag antibiotika utskrivet av en läkare (dock inte från kliniken). Rådet från kliniken som jag besökte åter var att behandla området med natriumklorid (genom att enbart spruta in natriumklorid), vilket jag avstod ifrån då jag blev avrådd från flera olika läkare och kirurger. Jag fick även information från Nordic Glam Clinik om att mina gravidhormoner hade orsakat infektionen, vilket jag tyckte var väldigt märkligt. Jag ifrågasatte detta flera gånger och fick inget svar. Antibiotikan gjorde i alla fall så att infektionen blev bättre och försvann. Därefter gick det drygt två veckor sedan avslutad antibiotikakur och jag fick tillbaka samma symptom. Vid kontakt med kliniken uppgav dem att injicera natriumklorid var den bästa och enda lösningen. Dem ville inte göra något annat. Jag fick också rådet att gå till sjukhuset och inte berätta att jag gjort fillers. ”Läkaren” på kliniken sa även att jag skulle vänta med att bli gravid tills dem sprutat in natriumklorid. Jag skickade mail till kliniken där jag fick svar efter två veckor, de uppgav då att dem inte rekommenderade hyalase och var noga med att poängtera att jag har samtyckt till behandlingen. Jag fick ingenting förklarat och fick ingen hjälp. Jag har skickat ytterligare ett mail och nu har det gått tre veckor utan svar. Dem har inte meddelat Hyacorp om min komplikation eller gett mig batchnumret på produkten som användes.

Eftersom bemötandet från kliniken var fruktansvärt gick jag till andra kliniker i Göteborg. Då var det två olika kliniker som tittade på det och gjorde bedömningen att fillersen var inkapslad och att det var för stora områden och mängd för att lösa upp med hyalase samt att det var infekterar/inflammerat. Deras rekommendation var därför att jag behöver hjälp av en kirurg till detta (antingen operera bort det eller göra en odling så rätt antibiotika kan sättas in, ifall det kan hjälpa). Efter konsultation med olika kirurger uppgav dem att det var ett stort ingrepp och att även det ingreppet kan orsaka komplikationer och väldigt stora ärr. Notera att min komplikation kom flera månader efter ingreppet och inte bara en komplikation utan det återkommer hela tiden. Jag varnar starkt för Hyacorp och även Nordic Glam Clinic!

Annons
2021, March 4 - 11:48
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 21 hours 15 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Jag har tagit del av mailkorrespondens som tyder på att det som beskrivs i trådstarten har inträffat. /Marina 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

2021, May 20 - 16:16
samanti
samanti's picture
Offline
Last seen: 1 year 8 months ago
Brons
Joined: 2019-02-20 23:19

Tack för att du dela din erfarenhet. Tråkigt att det blev så fel. Hur mår du idag? Bättre hoppas jag.

Jag har bokat in mig på butt-fillers 1/6 - 120ml på Education & Esthetic men nu blev jag så osäker att jag avbokade min tid då dom också använder Hyacorp... har länge velat göra ”operation-fri” butt lift samt fylla hipdip och tänkte fillers kunde vara en bra lösning.. finns ju allt in risk ä, fråga är om man vågar ta den

30år, 164cm, 53 kg Bröstförstoring
Op 9/10 Matthias E, NK 425cc motiva bakom bröstmuskeln
Strl före op:65B
Strl efter op:-

xx 

Annons
Annons
Annons