Annons

Bukärr


Hej! Jag skulle gärna vilja höra om era erfarenheter och tankar (svar ni fått av kliniker, vad ni hört från den vanliga vården, kanske jobbar du inom vården och har åsikter osv) angående operation i Coronatider.

Ena aspekten är självklart att det kanske inte är så bra att riskera att behöva använda vården pga en icke livsnödvändig operation, men det är mer det andra jag är tveksam till hur man ska tänka.



Zedonky90's picture
Zedonky90


Övriga taggar: 


Jag har ett ärr efter en tarmvredsoperation som går ner över hela magen. Det startar ca 5 cm ovanför naveln, rundar navel och fortsätter ca 5 cm nedanför. Kan de vid en bukplastik tabort ett sådant ärr om man gör t-snitt? Jag har rätt mycket hur över hela magen som behöver bort. Jag har konsultation bokad i mars för bukplastik på Reformkliniken.



Tyson123's picture
Tyson123


Övriga taggar: 


Hej,

Tänkte kolla om ni har koll på en bra tejp som klarar både vatten och UV-strålning? Funderar på en träningsresa i mitten/slutet av maj och vill inte få sol på mitt bukärr. Toppen om tejpen samtidigt funkar i vatten. Det rekommenderas ju att undvika sol på ärret i minst 1 år och den 8 juni har det gått ett år sen min op. Tacksam för fiffiga tips!



Annons
Annons
Annons