Annons
1 post / 0 new
#1 2024, March 18 - 14:57
Mynona
Mynona's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 6 days ago
Silver
Joined: 2023-05-26 15:27

Sprickor OVANPÅ bröst

Vill börja med att säga att jag har varit i kontakt med en läkare över nätet. Fick dock inget direkt svar på vad det kan vara, vilket inte är så konstig eftersom det endast var videomöte men vad gör man annars på en söndag om man inte orkar sitta på akuten?

Har fått som sprickor I huden ovanpå brösten som är rödflammiga o dom små såren är gula/varar när dom blir fuktiga. Det var 5 veckor sedan jag opererades nu och mina stygn sitter ju under brösten och där känns det inget konstigt alls?

Min läkning gick bra fram tills förra veckan då dessa små sprickor/sår dök upp från ingenstans, först var det inte så mycket så tänkte det är väl bara något eksem från bhn som går över men det sprider sig och blir värre nu. Det kliar/bränns på huden extremt mycket emellanåt. Från fredags till igår så spred det sig från ~20% ovanpå brösten till att nu täcka 50% (går som en halv måne och är rödflammigt).

Ska träffa min kirurg för min 6v kontroll nu på onsdag och digital läkaren sa jag skulle tvätta rent men att det gick bra att avvakta till onsdag för bedömning. Men liksom vad kan det här va? Tycker det ser skit äckligt ut och är rädd att det ska övergå till något allvarligt. Har googlat som en idiot men hittar inget om vad det kan bero på, är det någon som har varit med om detta? Kan knappt ha bhn på mig för det bränns/svider/kliar extremt så fort den rör huden

Ålder: 24 år Längd: 163cm Vikt: ca: 45kg Barn: 0
Intresserad av: Bröstförstoring 
Har nu:  typ 70/75A, fyller inte kupan helt (~125cc) 72cm under byst, 80cm över
Efter op: fick ett par fula smala fågelnäbbar :) 
Bröst bredd: 10.5cm (kan ej stämma då det inte ser klokt ut)
Implantatsbredd: 10.8cm
Klinik: Sahlgrenska Universitetssjukhuset 
Status: Opererades 6/2 -24
Implantat: Mentor Siltex Round High Xtra 325cc

Annons