Annons

bbl

BBLsthlm's picture
BBLsthlm


Övriga taggar: 


Nu är det endast en vecka svar tills min BBL operation och börjar känna av nervositeten! Snälla ge mig alla tänkbara tips och råd för förberedelser, exempelvis på saker man bör köpa innan.

Berätta gärna om era egna erfarenheter av denna operation? Känns som det är väldigt få som gjort detta i Sverige
Hej!

Vi är två tjejer som ska utföra en BBL operation i mitten av juni på Nordiska kliniken i Stockholm. Vi åker från Göteborg och planerar på att bo på hotell de första två veckorna efter operationen för att sedan gå på återbesöket.

Vi vill gärna få tips på vad som är bra att ha med sig? Hur ska vi förbereda på bästa sätt så att vistelsen blir bra och bekväm för oss (med tanke på att vi inte kommer vara hemma) Vi tänker oss allt från kläder, medicin, underkläder, ja allt möjligt. Alla tips uppskattas!Karolina78's picture
Karolina78


Övriga taggar: 


Hej,
Jag har i tre omgångar fått injektioner i höfter med Hyacorp med totalt ca120 ml. Detta kostade mig drygt 50 000 kr. Initialt såg det kanonfint ut och inga klumpar förekom. Detta gjorde jag under våren 2021 med sista injektionen i juni. I dag är allt borta och bara synliga klumpar återstår. Mao helt kasst mot bakgrund av kostnaden. Någon annan som haft en liknande erfarenhet eller har någon tips om mer hållbart preparat?!
Hej! Jag är intresserad av att göra en BBL (brazilian butt lift) här i Sverige men det känns så svårt att hitta rätt klinik. Har ni några tips på kliniker till ett rimligt pris och ändå är superduktiga. Klinik 34 är inget alternativt för mig då jag har hört så mycket dåligt om de Berne.

Berätta gärna era erfarenheter också angående bbl?Vijola97's picture
Vijola97Hej!
Jag ska göra en BBL på nordiska kliniken om 1v och 1 dag och börjar bli riktigt nervös nu.. dels för jag inte riktigt hittat någon som kan ge mig sånna riktiga guldvärda tips som underlättar efter operationen!

Jag vill veta allt! Finns det några speciella sittkuddar, kompresser, tejp/plåster, madrasskydd, bindor/ sårtvätt osv osv som har underlättat eran tid efter operationen?

Och jag behöver riktiga sånna heart to heart tips angående ”pinsamma” situationer, typ ”hur går man på toaletten om man har en gördel på sig 24h om dygnet” :))bigbee's picture
bigbeeHallå alla!
Jag vill boka en bbl operation hos clinichub i Turkiet. Är det någon här som opererats där, hur var det?
Jag vill främst till Turkiet för priset och korta väntetiden men sen också för vården efter i ett sådant boende som många kliniker där erbjuder med sköterskor. Jag tror att läkningen blir svår i Sverige då jag inte har någon i min närhet som kan hjälpa mig.

Om ni utfört bbl någon annanstans i Turkiet vill jag gärna höra om det också.

Tack för all hjälp, mvh BB <3Raema's picture
RaemaHej alla!
Jag har bokat in mig för en bbl op på proforma i början på december!

Super nervös!!
Jag undrar om ni som gjort bbl skulle kunna svara på några frågor.

•Kan man gå i trappor efter op eller ska jag bädda iordning på entrévåningen?
•Är det någon som gjort bbl just på proforma? Hur känner du med resultatet?
•Hur mycket mindre blev rumpan efter ett halv år?
• Jag jobbar ståendes och har svårt med sjukskrivningen, klarar man av att jobba efter en vecka?Illy's picture
Illy


Övriga taggar: 


Hej tjejer,
Jag åker ner till Turkiet för en BBL den 6Nov :)) och skapat ett Instagram konto enbart med information om resan. Jag kommer att dokumentera ALLT + dela med mig massa tips.
Har haft jätte tufft att hitta all information själv men efter mycket tid, tålamod och research så har jag allt jag behöver i bagaget och delar gärna med mig det. Kommer dock inte ha tid att uppdatera här i själva forumet (för att det är så mycket) men ni hittar mig under "Letstalkbbl" på Instagram. 

Ses där!
Kram.Xania's picture
Xania


Övriga taggar: 


Jag ska göra bukplastik och BBL i oktober och undrar hur tiden efter operationen kommer vara. Kan man ligga på rygg efter eller kommer man behöva ligga på sidan? Kan man gå i trappor första dagarna eller ska jag bädda på entrevåningen?

Hur länge behöver man vara sjukskriven. Kanske jag kan jobba några timmar efter en vecka eller kommer jag ha för ont?Frila's picture
Frila


Övriga taggar: 


Hejsan! Jag tänker göra en full bukplastik med fettsugning, samt en brazilien buttlift hos dr berne om två månader. Finns det fler som ska eller har gjort samma operation hos han? Vore kul att pratas vid!Annons
Annons
Annons