Annons
1 post / 0 new
#1 2024, February 14 - 19:19
Mynona
Mynona's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 6 days ago
Silver
Joined: 2023-05-26 15:27

Ledvärk efter bröstförstoring

Jag opererade mig för ca 8 dagar sen idag och gick på smärtstillande (panocod/celebra) fram tills dag 5 och har sen dess tagit alvedon vid behov.
Men för 2 dagar sedan började jag känna av ledvärk i mina händer samt värk i nacke/rygg? Denna värk kommer bara mot kvällen så funderar ju på om det kanske bara kan va så enkelt att jag är rätt så spinkig och otränad, sover halvt sittandes och nu har fått en tyngd där fram som jag inte är van med? Men ville ändå skriva detta inlägg för att se om någon annat upplevt ledvärk efter sin op och vad de berodde på?
Ska ringa min kontaktsköterska imorgon och fråga henne också men som vanligt tar man till internet när man blir orolig för något fysiskt besvär haha

En till snabb fråga också, var på återbesök idag på en vårdcentral för att byta tejpen första gången men hon tvättade bara med lite vatten sen satte ny tejp, är det normalt? Borde dom inte använda något mer bakteriedödande?
Har aldrig varit där förut och stället kändes lite halv sunkigt så blir ju lite nojig kanske borde lägga om den själv igen och tvätta med alsolsprit?

Ålder: 24 år Längd: 163cm Vikt: ca: 45kg Barn: 0
Intresserad av: Bröstförstoring 
Har nu:  typ 70/75A, fyller inte kupan helt (~125cc) 72cm under byst, 80cm över
Efter op: fick ett par fula smala fågelnäbbar :) 
Bröst bredd: 10.5cm (kan ej stämma då det inte ser klokt ut)
Implantatsbredd: 10.8cm
Klinik: Sahlgrenska Universitetssjukhuset 
Status: Opererades 6/2 -24
Implantat: Mentor Siltex Round High Xtra 325cc

Annons