Annons

275CC


Hej! Finns det någon här som har gjort mentor siltex round ultra high profile? Har bara sett en person bland bilderna tänkte om det kanske finns någon mer här som har bilder eller som kan beskriva sin erfarenhet med dessa implantat?
Jag tvekar mellan high profile 275cc 4.6cm projektion och ultra high profile 375cc 5.5cm/ 350cc 5.4cm projektion.
Hej alla!

Jag gjorde en bröstförstoring med 275 cc runda mentor för 2 veckor sedan!
Jag vet att det är normalt att man tycker de känns mindre när svullnaden lagt sig.
Mitt högra bröst har kommit längre i läkningsprocessen och börjar droppa något mer/svullnaden lagt sig.
Börjar bli orolig att jag tog för små trots att jag testat med ”testimplantat i tshirt” 2 gånger.

Blir de/känns de större eller mindre när den kända ”drop & fluff” händer? Hur lång tid tog det för er?

TACK
Varning för långt och detaljerat inlägg, men ska opereras nu på tisdag (!) och är in i det sista osäker på storlek och framför allt viskositet. Ska åtgärda en kapselkontraktion, göra ett lyft samt implantatbyte.

Kommer att opereras av Charles Randquist (Victoriakliniken) som gjorde min förra bröstförstoring för nio år sedan. Minns inte exakt vilket implantat som användes då, men det var det vanligast förekommande från Allergan. (Det som nu återkallats pga risk för BIA-ALCL.) Sedan dess har brösten genomgått två graviditeter och det ena dessutom fått en kapselkontraktion.Lea82's picture
Lea82Hej,
Jag har opererats idag och känner nu på kvällen mig lite orolig för att jag valt för små implantat... brukar inte de flesta känna tvärtom då brösten är svullna i början? Jag ser ju i och för sig inte så mycket med läkningsBHn på...
Någon annan som känt lika?
Jag valde Motiva Ergonomix Mini profil, 275cc.
Hej! Jag går i tankar att förstora brösten! Lite research har gjort att jag funderar på att utföra den på Akademikliniken i Göteborg och undrar därför om någon vill dela med sig om erfarenheter därifrån? Någon varm kirurg ni vill tipsa om? Någon annan klinik?

Undrar även om ni genomfört förstoring med motiva, ergonomix eller round och vad ni tycker om dem:)? Har 70b (små!) nu och är rätt späd i överkroppen så ett par naturliga bröst hade varit att föredra för mig och därav har jag fastnat för motiva (+mer fördelar.)

Uppskattar om ni hjälper mig i mina funderingar!Lea82's picture
Lea82Hjälp!
Ska opereras snart och har ännu inte stämt av med mitt jobb att jag behöver vara ledig...
Läser så många olika direktiv, några dagar upp till 2 veckor. Jag har ett kontorsarbete men det är rätt hektiskt och jag behöver verkligen vara på alerten.
Räcker 4 dagar hemma eller behöver jag mer tror ni?
Hej!

Ni som är opererade och klara, tycker ni att storleken ni provade ut på konsultationen stämde bra med slutresultatet?

Jag känner mig lite förvirrad då jag varit på konsultation hos två olika kliniker som använt olika metoder för att prova ut storlek.

Hos den ena kliniken fick jag prova med provprotester i en slags sportbh. Hos den andra kliniken fick jag prova de riktiga implantaten under en tight vit T-shirt.Aurora88's picture
Aurora88


Övriga taggar: 


Opererades för 2 veckor sedan och har sedan dag 1 sett att brösten är olika, både olika höjd på ärren (ena bröstet är liksom sytt ihop hårdare) och bröstvårtorna har oxå olik höjd... Är det någon som haft liknande och vet om detta kan "hänga till" sig snart? Har både bröstband och stöd bh från kliniken. Har bakom muskeln. Tusen tack om nån kan va snäll och svara:-)emelieempa's picture
emelieempa


Övriga taggar: 


Kommer operera mig i februari nästa år. Jag vet inte hur Jonas verk ser ut. Är ni nöjda ni som opererat brösten hos honom?Majken80's picture
Majken80Var på konsultation hos Helena på Citadell nyligen.

Jag vill inte ha några stora bröst utan små med större underpol än jag har idag. Helena sa att 275 lågprofil är det minsta hon kan lägga in men tycker jag borde köra på 340 mellanprofil. Är så rädd att jag skall tycka det är för stort.

Men hon sa att 275 lågprofil bara kommer "trycka fram det jag har idag". Och då kommer jag nog få för liten underpol fortsatt tänker jag då?!

Någon som har erfarenheter av liknande utgångsläge och val?Annons
Annons
Annons